Dnes sa ma na Telegrame pán Ivan opýtal, koľko zelených kruhov v zmysle článku JUDr. Petra Weisa mám ja. Moja odpoveď bola tri.

Prvý kruh

Neobmedzoval som si dýchanie žiadnou prekážkou v dýchaní (rúško, respirátor, šál, šatka). Dýchanie bez obmedzovania je totiž základnou biologickou potrebou človeka. Dôkazom sú neprávolatné rozhodnutia RUVZ Trnava (7 prípadov) a RÚVZ Prievidza (1 prípad). Aký je aktuálny stav?

Čakám v poradí na vybavenie mojich odvolaní na ÚVZ. Oni totiž majú veľa práce a lehoty podľa správneho poriadku sú iba inštruktívne (odporúčam si pozrieť prílohy). Právo na Slovensku totiž táto vláda zabila.

Taktiež na linku https://spolok-archa.info/peter-polacek-novy-primator-bratislavy/ si môžete nájsť zostrih videí – pozri video s názvom „29. august 2022 peter poláček obhajuje základné práva a slobody, súčasne dokumentuje zločiny proti ľudskosti páchané na občanoch Slovenskej republiky“. (som ten, ktorému policajt Beneš dňa 4.21.2021 vytrhol v Lidl Piešťany občiansky preukaz, moje zábery zo zostrihu videí si môžete porovnať s mojou fotkou, taktiež si viete porovnať môj hlas), ktorý to dokazuje. Verejne som poskytoval rady, ako sa brániť obmedzovaniu dýchania (pozri https://samvojakvpoli.sk/sloboda-a-slava/ako-postupovat-pri-odmietnuti-vyzvy-na-obmedzenie-dychania/).

Druhý kruh

Nie som testovaný ani raz. Mám na to svedka, čat. Juraja Dobrotku, ktorému som poskytoval rady, podporu a pomáhal som mu s jeho prípadom, kým ho neprevzal advokát (pozri https://samvojakvpoli.sk/sloboda-a-slava/nenapadni-hrdinovia-profesionalny-vojak-cat-j-d/ a taktiež https://samvojakvpoli.sk/sloboda-a-slava/jeden-profesionalny-vojak-versus-matovicova-vlada/) . Zverejnil som aj rady, ako odmietnuť testovanie – pozri https://samvojakvpoli.sk/sloboda-a-slava/ako-odmietnut-testovanie/).

Tretí kruh

Z mojich postojov prezentovaných pri prvých dvoch kruhoch vyplýva, že nie som samovrah, ktorý si nechal a do tela nechá vpichnúť neznámu biologickú látku, presnejšie biologickú zbraň. Zverejnil som taktiež postup, ako taktiež odmietnuť aj očkovanie – pozri https://samvojakvpoli.sk/sloboda-a-slava/ako-odmietnut-ockovanie/).

Všetky rady, podporu a pomoc som poskytoval bezodplatne, teda zadarmo.

Môj záver

Dva kruhy na identifikovanie postojov jednotlivca počas obdobia štátneho COVID terorizmu nestačia. Potrebné sú tri. Poškodenie väzieb medzi neurónmi mozgu totiž začína už nedostatkom kyslíka pri obmedzovaní dýchania, pokračuje cez následky testovania a končí priónmi, ktoré po očkovaní produkuje telo človeka napadnuté biologickou zbraňou.

súvisiace články “Sám vojak v poli”:

By ARCHA

Secured By miniOrange