Na Bibliotéke 2023 v nedeľu 12.11.2023 popoludní bude prezentovaná kniha: “PREČO NÁM VLÁDNU NEKOMPETENTNÍ, 2023“ od Doc. Jána Dudáša, DrSc.

Autor vedec a vysokoškolský učiteľ J. Dudáš analyzuje stručne no výstižne stav riadenia západnej spoločnosti počas jej dvetisícročnej existencie. Pitvá dvetisícročný faustovský vývoj riadenia spoločnosti na Západe, kde cirkev po zmene svojej paradigmy v 4. storočí ovládla európske myslenie a politiku, zničila humánnu identitu Atén po roku 600 a nastolila identitu genocídneho Starého zákona, čím navrátila Európu pred obdobie gréckej revolúcie v 6. st. p. n. l.

Vývoj v Európe ovplyvnili tri neeurópske zbrane ideologicko-politického boja, ktoré fungovali na princípe konceptuálnej moci typu genocídnej Tóry/Starého zákona – jahvizmus, kresťanstvo a islam. Západ a kresťanstvo za panovania mimoriadne uctievaného banditu Karola Veľkého začali ťaženie proti Slovanom „Drang nach Osten“. Posledné tri storočia riadi výboj svetové zákulisie s cieľom nastolenia globalizácie a rozvratu Európy. Autor analyzuje zradu inteligencie ako hlavy národa, ktorá nepozná svoju sociálnu úlohu – vytvárať, akumulovať a distribuovať poznatky – a dala sa do služieb antihumánnych a anticivilizačných síl globálneho parazita. V dvadsiatom storočí podľahla Frankfurtskej škole degenerácie a hlúposti, tzv. Frankfurtskej škole neomarxizmu (FŠNM) s jej cieľom „Zničíme Západ až bude smrdieť“ a spôsobila mentálnu kolonizáciu obyvateľstva.

Vývoj na Slovensku, ktoré počas Megalé Marabía (Veľkomoravskej ríša) vďaka byzantskej vzdelanosti stálo na vyššej kultúrnej úrovni ako ktorákoľvek germánska krajina, ovplyvnilo tisícročné obdobie bez vlastnej štátnosti s duchovnými genocídnymi praktikami v Uhorsku a vojnovej prvej Č-SR.

https://www.youtube.com/watch?v=3BwQQsG1Hag&t=4s

Genocída slovenskej inteligencie po roku 1944 zbavila národ jeho “hlavy”. Počas štyridsaťročnej trockistickej diktatúry KSČ nemohla vzniknúť kvalitná inteligencia a po majetkovom prevrate v roku 1989 sa podriadila FŠNM s následkom degenerácie celej spoločnosti, kde po roku 2020 zločinci rozhodujú o tom, čo je spravodlivosť. A to najmä z dôvodu akceptácie formálnej kompetencie, nepoznania meritokracie a činnej kompetencie ako prirodzené riadiace princípy výberu ľudí do riadiacich funkcií a ktoré autor akcentuje ako efektívne humánne princípy.

Návrh vianočných darčekov – kníh pre rozmýšľajúcich:

Ján Dubovský, Inkvizícia a smrť právneho štátu v druhej Slovenskej republike, 2023.

Ján Dudáš, Dokedy nám budú vládnuť nekompetentní, 2023.

** Výňatky z kníh Docenta Dudáša sme verejnosti sprístupnili aj na stránke ARCHY.

V sekcii KATALÓG POJMOV si môžete prečítať veľmi zaujímavé informácie z pera docenta Dudáša k témam:

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange