Nejsou spokojeni s plánovanou eutanazií prarodičů, pumpováním mRNA do potravin, normalizací pedofilie ani s šířením rakoviny prostřednictvím vysoce karcinogenního umělého masa Billa Gatese.

S vaším souhlasem nebo bez, globální elity ve Světovém ekonomickém fóru vám nyní chtějí poskytnout plnou frontální lobotomii prostřednictvím nebezpečné nové technologie, která promění lidstvo ve vysílače pro 6G antény.

Podle týmu výzkumníků přidružených ke Světovému ekonomickému fóru na University of Massachusetts Amherst a Delft University of Technology v Nizozemsku, by lidé mohli být použiti jako součást anténního systému elektromagnetického záření (EMR) nošením speciálního měděného náramku.

Vědci uvedli, že vyvinuli levný způsob, jak „sklízet“ radiofrekvenční (RF) záření, které „uniká“ během komunikace ve viditelné oblasti optického záření (VLC) – technologii, která bude pravděpodobně využita v „nadcházejících 6G sítích“.

Někteří kritici však tvrdí, že používání lidí jako antén pro 6G je neuctivé k lidskému tělu a může mít neznámé zdravotní důsledky.

„Jsem výhradně proti podobným typům projektů, zejména s ohledem na nedostatek lékařského výzkumu o použití lidského těla jako RF antény,“ řekl Dr. Brian Hooker, hlavní vědecký pracovník skupiny Children’s Health Defense a profesor biologie na Simpsonově univerzitě.

Tento typ technologie dělá z lidského těla RF kolektor a zcela ignoruje zdravotní důsledky EMR,“ řekl Hooker pro The Defender.

Nicméně Bill Bathgate, elektroinženýr a certifikovaný environmentální poradce stavební biologie, řekl, že není možné se domnívat, že nošení náramků nezvýší vystavení lidí RF záření.

V komentáři k plánům WEF Bathgate řekl: „Toto je jeden z nejhorších nápadů vůbec.“ Využívat lidské tělo jako „telekomunikační bod v nějakém druhu síťového pole“ a může to mít „vážné dopady na zdraví, které nedokážeme předvídat,“ řekl.

Vzhledem k dosavadním výsledkům WEF pravděpodobně můžeme předpovídat, že zdravotní následky budou pro průměrného člověka katastrofální. Vzpomeňte si na zavedení vakcíny proti Covid-19 a nedávné odhalení, že falešné masné výrobky Billa Gatese jsou vysoce karcinogenní.

Ať děláte cokoli, nepodceňujte tyto lidi. Jsou šílení, opilí mocí a rozhodně jim nejde o naše nejlepší zájmy. A na jejich plánech se pracuje už léta. Elity jsou pekelně odhodlané nás zotročit ve své techno-komunistické utopii.

Patent udělený Billu Gatesovi ho odměnil „výhradním právem“ proměnit lidská těla v počítače a používat je jako místní bezdrátové sítě.

Lidské tělo je vibrující, pulzující, tepající bránou trubek a tunelů, naplněné elektrolyty a schopné přenášet informace, životabudíč internetu a 21. století. A nyní se ukázalo, že Gatesův Microsoft tato „výhradní práva“ získal na právě onu schopnost těla fungovat jako počítačová síť.

Pokud vám tohle vše připadá jako sci-fi, můžete se přesvědčit sami. Microsoft získal americký patent 6 754 472 s názvem: Metoda a zařízení pro přenos energie a dat pomocí lidského těla (Method and apparatus for transmitting power and data using the human body).

Opravdu by to mělo být sci-fi, když se zastavíte a přemýšlíte o tom. Konzultoval s vámi někdo, zda jste ochoten předat výhradní práva na své tělo Billu Gatesovi?

Samozřejmě, že ne. Ale Gatesovi je to jedno. Podle Roberta F. Kennedyho ml. má Gates „božskou touhu experimentovat se životy nižších lidí“.

Kennedy dále varuje, že Bill Gates použil své peníze k systematickému uchopení „mocí, která v některých ohledech překračuje pravomoci prezidentů“ a využívá tyto pravomoci k experimentům na lidských bytostech, jako by to snad byly „pokusná morčata“.

Skupiny pro občanské svobody také vyjádřily rozhořčení nad Gatesovým krokem k patentování lidského těla. „Části těla, v tomto případě kůže, by neměly být žádným způsobem patentovatelné,“ řekl Jim Thomas ze skupiny ETC, která sleduje vývoj v oblasti technologie. „Existují velké otázky ohledně toho, zda jednotlivci budou moci odmítnout tuto technologii, pokud bude použita například ve sledovacích zařízeních.“

Gates má však podporu ze strany globalistické elity, se kterou spolupracuje ruku v ruce. Pravá ruka Klause Schwaba, Yuval Noah Harari, říká, že není pochyb, že jednotlivci v budoucnu nebudou mít vůbec žádné slovo o tom, zda budou jejich těla použita v této technologii. Podle Harariho: „Tvůrcem života již nebude bůh, nýbrž WEF bude tvůrcem budoucnosti života.“

Harari také vysvětluje, proč je Gatesův patent na lidské tělo tak důležitý. Gates byl podle Harariho v popředí revoluce počítačové vědy a je také v popředí „revoluce ve vědách biologických“. A hádejte co? Podle Harariho se dvě revoluce Billa Gatese chystají spojit v jeden velký vědecký experiment.

Bohužel jsme vy i já seřazeni jako subjekty tohoto experimentu

Už dávno uplynula doba, kdy bylo nutné zcela okamžitě odmítnout vše, co vychází z úst globalistických elit. Společně musíme odmítnout vliv propagandy mainstreamových médií a kontrolu nad naším myšlením skrze sociální sítě.

Je čas vymanit se z okovů, které nám uvalila globální elita a porazit jejich plány na techno-komunistický transhumanismus, než bude příliš pozdě.

Jak to můžete udělat? Odmítnout propagandu mainstreamových médií a zajistit si svou finanční budoucnost je rozhodně dobrý začátek.

AUTOR: Baxter Dmitry, ZDROJ, Překlad:  VIP Noviny

* prevzaté

By ARCHA

Secured By miniOrange