Plynová bomba naplnená chemickými zbraňami, ktorú zapálili vládne orgány amerického štátu Ohio po známej vlakovej havárii, bola samozrejme aktom úmyselného terorizmu, ako aj zločinom proti ľudskosti a životnému prostrediu.

Akreditovaný odborník na núdzové situácie zahŕňajúce nebezpečné materiály uviedol, že chemikálie, ktoré sa vo vlaku nachádzali, nemali úrady nikdy zapáliť.

Spaľovanie vinylchloridu samozrejme uvoľňuje fosgén, chemickú bojovú látku z Prvej svetovej vojny, ktorá pri kontakte mrzačí alebo zabíja biologické bytosti.

Vlakové nešťastie poskytlo genocídnym vládnym agentom dokonalý krycí príbeh, aby v podstate odpálili bombu s chemickými zbraňami nad prvotriednou poľnohospodárskou pôdou, neďaleko husto obývaných miest.

Celé povodie rieky Ohio bude v nasledujúcich rokoch zasiahnuté spadom, pričom sa už objavuje masívne vymieranie živočíchov.

Pôda aj lístie budú zasiahnuté skutočným kyslým dažďom (kyselinou chlorovodíkovou), ktorá vzniká ako ďalší produkt spaľovania vinylchloridu. Kyselina chlorovodíková sa v atmosfére zmieša s vodnou parou a na zem následne dopadá ako kyslý dážď.

Médiá o tom všetkom mlčia a predstierajú, že skutočnou hrozbou pre ľudstvo je oxid uhličitý. Niet potom divu, že väčšina ľudí verí, že to všetko bola len nehoda. Rovnako veria, že aj „laboratórny únik“ covidu bola nehoda. A že aj zranenia spôsobené očkovaním sú len nehoda a nešťastná náhoda.

Pokiaľ ide o globálnu genocídu, neexistujú žiadne nehody ani náhody. Všetky tieto veci sú robené úmyselne so cieľom globálnej genocídy a depopulácie obyvateľstva.

Len pred mesiacom vybuchla veľká chemická továreň v La Salle, v americkom štáte Illinois (neďaleko Chicaga), pričom sa uvoľnil obrovský toxický oblak manganistanu draselného.

Tento vzorec chemických „nehôd“ sa začína podobať sabotážam potravinovej infraštruktúry, pri ktorých za posledných 18 mesiacov zhorelo viac ako 100 potravinárskych zariadení. Išlo o ciele jasne zamerané vládnymi agentmi – presne ako nedávno varoval Dr. Andrew Huff.

(On to vie, pretože predtým pracoval s vládnou bezpečnostnou agentúrou DHS na infraštruktúre potravinovej bezpečnosti.)

Prebieha masové vyhladzovanie ľudstva… a väčšina ľudí je slepá voči tomu, čo sa deje

Znižovanie dodávok potravín sabotážami… Snaha o vyprovokovanie Putina do Tretej svetovej vojny… Zámerná demontáž energetickej infraštruktúry… Depopulácia biologickými zbraňami (covidovými vakcínami)…

To všetko sa vykonáva s cieľom vyhubiť ľudskú rasu a skolabovať civilizáciu. Napriek tomu 99% tých, ktorí sú aktívne vyhladzovaní, si naďalej nevníma čo sa deje, a mnohí z nich svojich vyhladzovateľov dokonca aktívne podporujú!

V nedávnom podcaste Situation Update stránky Natural News sa Mike Adams oveľa podrobnejšie venuje nasledovným témam:

  • Hromadný strelec v štáte Michigan bol progresívnym prokurátorom zbavený predošlého obvinenia zo zločinu.
  • Záznamy zo stíhacieho lietadla potvrdili, že zostrelené záhadné objekty nad USA boli len obyčajné narodeninové balóny.
  • Bolo odhalených viac nebezpečných chemikálií pri havárii vlaku v Ohiu a úmyselné zapálenie vinylchloridu.
  • Pokračuje masívne mediálne krytie udalostí v Ohiu, keďže ryby a zvieratá umierajú a ľudia sú vystavení karcinogénom.
  • Sú ovplyvnené tisíce fariem, produkcia potravín bude trpieť roky.
  • Administratíva Joea Bidena tlačí na banky, aby prerušili všetky finančné väzby na celý kryptopriemysel.
  • Kryptomena stablecoin (BUSD), ktorú vydala kryptoburza Binance, bola ukončená zo strany regulátorov. Miliardy dolárov sú sťahované z Binance.
  • U študentov verejných škôl v Chicagu bola demonštrovaná nulová gramotnosť.
  • Dokonca aj Švajčiarsko trpí vysokou infláciou, keďže náklady na energie prudko rastú.
  • Európa minula takmer 1 bilión eur (1000 miliárd) na dotovanie nákladov za elektrinu pre svojich občanov.
  • Francúzsky historik: Tretia svetová vojna sa už začala a vymyká sa kontrole.
  • Rusko rozmiestňuje lode s jadrovými zbraňami do Baltského mora.
  • Demokrati z amerického štátu Illinois vyžadujú montovanie nabíjacích staníc elektromobilov vo všetkých nových domoch. Ale vám zakážu vlastniť plynový sporák.
  • Demokrati nemajú ani poňatia, ako funguje elektrická sieť.
  • Starovekí príbuzní ľudí spred 1,2 milióna rokov prevádzkovali obchody s nástrojmi. (No veda hlavného prúdu tvrdí, že človek homo sapiens existuje len 200 tisíc rokov.)
  • Vznikla zoznamka čistokrvných ľudí s názvom „nezabodnutí“ (neočkovaní), ktorá slúži aj ako banka čistej nekontaminovanej krvi pre transfúzie a tiež ako spermobanka.
  • Veterné turbíny neustále padajú, pretože libtardi (progresívni liberáli), ktorí sú zástancami zelenej energie, nerozumejú fyzike.

AUTOR: Mike Adams, ZDROJ, Spracoval: Badatel.net

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange