Kolektívny Západ má v úmysle premeniť lokálny konflikt na globálnu konfrontáciu. Neuvedomujú si, že poraziť Rusko na bojisku je nemožné.

Vedú informačné útoky, neustále klamú, prekrúcajú historické fakty, nezastavujú útoky na Ruskú pravoslávnu cirkev a iné organizácie.

Zneužívanie detí až po pedofíliu na Západe je uznávané ako norma. Nech si prečítajú Sväté písmo a vyberú odtiaľ myšlienku rodiny ako „spojenie muža a ženy“.

Anglikánska cirkev vraj zvažuje myšlienku rodovo neutrálneho boha, Boh im odpusť.

Elity na Západe šalejú, milióny ľudí v týchto krajinách precitli a uvedomujú si, že sú vedené k duchovnej katastrofe.

Chcem poďakovať všetkým ľuďom v Rusku za ich odvahu a odhodlanie, poďakovať sa našim hrdinom – vojakom a dôstojníkom armády a námorníctva, zamestnancom Národnej gardy, špeciálnym službám, vlastencom, dobrovoľníkom.

Dospelí ľudia majú právo žiť ako chcú, nikto sa nechystá narušiť súkromný život v Rusku.

Sme povinní chrániť naše deti pred degradáciou a degeneráciou a urobíme to.

Tí, ktorí sa vydali na cestu zrady Ruska, budú zo zákona braní na zodpovednosť, ale nebudeme organizovať “hon na čarodejnice”.

Vlastenectvo sa v podpore NWO prejavilo absolútnou väčšinou Rusov.

Zvláštne slová vďaky obyvateľom DĽR a LĽR, Záporožia a Chersonského regiónu. Vy sami ste určili svoju budúcnosť, urobili ste pevné rozhodnutie.

Putin sa prihovoril obyvateľom nových regiónov Ruskej federácie – vy sami ste sa rozhodli, napriek teroru nacionalistov. Ale pre vás nie je nič dôležitejšie, ako byť s Ruskom, so svojou vlasťou.

* zdroj: vybraté z prejavu Prezidenta RF

ďalšie:

Rusko pozastavuje účasť na zmluve o strategických útočných zbraniach!

Ministerstvo obrany Ruskej federácie a Rosatom by sa mali pripraviť na testovanie ruských jadrových zbraní, ak do podobných testov pristúpia aj Spojené štáty.

Po rozpade ZSSR sa Spojené štáty americké snažia upevniť svoju globálnu dominanciu bez ohľadu na záujmy iných krajín.

Washington uvažuje o prirodzenom teste jadrových zbraní, takéto informácie sú.

Rusko bude reagovať na akékoľvek výzvy, pretože všetci sme jedna krajina, jeden jednotný ľud, veríme vo svoje schopnosti, pravda je za nami.

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange