Mark Zuckerberg zavedie poplatok pre Facebook a Instagram za overených používateľov. Napísal: “Tento týždeň začíname zavádzať službu Meta Overené.

Vysvetľuje, že meta-verified je predplatená služba, ktorá umožňuje “overiť vaše konto” pomocou štátneho preukazu totožnosti – používatelia dostanú modrý odznak, aby získali “dodatočnú ochranu pred vydávaním sa za vás” pred podvodnými účtami, ktoré sa vydávajú za vás.

Táto nová funkcia,” pokračoval Zuckerberg, “je zameraná na zvýšenie autenticity a bezpečnosti našich služieb.

Nová služba bude stáť od 11,99 dolára (10 libier) mesačne na webe alebo 14,99 dolára (12 libier) v systéme iOS a tento týždeň sa začne poskytovať v Austrálii a na Novom Zélande a čoskoro budú nasledovať ďalšie krajiny.

Výhodná ponuka!

Pre vašu bezpečnosť a pohodlie. Za 15$ mesačne vám prenajmem modrú bodku vedľa mena a digitálne okovy…

Poznámka Archy: Konečne ľudia prejdú na slobodnejšie platformy. “Závislosť” ľudí na facebooku napriek obmedzeniam a pravidlám pretrvávala. “Sebaobmedzovali” sme sa pravidlami, ktoré nám vnucovali z úrovne FB. Ľudia hundrali, ale iba málokto odišiel do iných sietí. Tak teraz dostanú od samotného FB impulz 🙂

* zdroj: sociálne siete

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

NEBOJTE SA ODCHODU z FaceBooka !

Zanechajme facebook minulosti – sklamal. Manipuloval, obmedzoval, blokoval, zakazoval… Nech si ide.

Svojich známych nájdete aj na iných sociálnych sieťach. Ak nie hneď, čoskoro aj oni opustia facebook a prejdú do inej siete. Nikto pri zmysloch sa nebude zdržiavať tam, kde človeka obmedzujú, umlčiavajú. Chce si niekto za takýto prístup akéhosi “berga” ešte aj platiť?

Kto sa naučil pracovať v prostredí facebooka, zvládne akúkoľvek inú sociálnu sieť.

Pridajte sa k nám ostatným!

By ARCHA

Secured By miniOrange