Médiá a politici, ktorí “to so Slovenskom myslia dobre”, Pochody za Mier vytrvalo ignorujú. Našťastie Slovensko nie sú politici.

Dunajská Streda dňa 17.2.2023 nesklamala. 🇸🇰🌿Pochod za Mier 🌿🇭🇺 sa konal a boli na ňom Slováci a občania Maďarskej národnosti, ktorých žije najviac v meste. Slovenskí vládni tzv. politici a posranci nielen stavajú Slováka proti Slovákovi, deti proti svojim rodičom, ale už sa snažia rozoštvať Slovákov a Maďarov proti sebe. Som hrdý na občanov maďarskej národnosti, spievali i slovenskú hymnu a v rukách im viali slovenské vlajky. Že chcú Mier, zborovo kričali aj v ich rodnej reči. Na Pochode za Mier sme pevne držali Slováci a Maďari spolu a nedovolíme, aby nás novodobí vládni fašisti postavili proti sebe. 🇸🇰🌿🇭🇺 👨‍🚒😘🌹Faari Slovensko

Mesto Poltár opäť v kurze! Po nedávnych oslavách oslobodenia tohto mesta sovietskou Červenou armádou, ktoré si v Poltári pripomenuli okrem iného aj so sovietskou vlajkou a hymnou, (za čo si od primitívna Jaroslava Naďa vyslúžili nadávku HÁVEĎ) prejavilo vedenie mesta opäť občiansku odvahu, kedy Poltár ako snáď doteraz jediné mesto na Slovensku zvoláva cez miestny rozhlas občanov na dnešný mierový pochod. Primátorovi mesta Petrovi Sitorovi patrí za túto dnes už v podstate nevídanú odvahu, veľká pochvala a uznanie. A čo vy ďalší primátori a starostovia … nájde sa niekto ďalší odvážny?

By ARCHA

Secured By miniOrange