Podle údajů slovenských zdravotních poisťoven vzrostl za poslední 2 roky počet mozkových příhod (lidově mrtvic) o 20%. Jedná se o první dva roky, kdy byly na slovenskou veřejnost (českou rovněž) pod velkým nátlakem nasazeny experimentální a nikdy nevyzkoušené genové vakcíny proti koronaviru od firem Pfizer a Moderna (V menším množství Astra Zeneca a Johnson).

Přitom hned od začátku skuteční odborníci z oblasti zdravotnictví, mikrobiologie, genové terapie atd. upozorňovali, že koronavirové vakcíny představují velké zdravotní riziko, mimo jiné kvůli vytváření krevních sraženin, které vedou k ucpání tepen a následným trombózám, mozkovým příhodám a infarktům. Dostalo se jim za to nadávek a urážek od politiků. „expertů“, prorežimních novinářů, šikany v práci atd. – prý to jsou „konspirační teorie“. A podívejme se, najednou je to nezpochybnitelná pravda, jen se jim nikdo neomlouvá.

Kdo bude povolám k odpovědnosti? Kdo uhradí rodinám ztráty na životech, poškozeným zničení života, státům obrovské lidské a materiální škody? Výrobci pochybných vakcín se k náhradě škod nehlásí, ačkoliv na výrobě a prodeji experimentálních vakcín pohádkově bohatli. Stejně tak se k odpovědnosti nehlásí politici, kteří očkování násilím prosazovali (Čaputová, Maťovič, atd.), ani provládní „experti“, kteří tvrdili, že vakcíny jsou bez vedlejších účinků.

Dočkají se oběti spravedlnosti ještě na tomto světě? Pevně v to doufám!

V Česku bude situace podobná, stejně jako v dalších zemích, kde se masově očkovalo západními vakcínami proti koronaviru. Bylo by zajímavé vidět data z Ruska a Činy, kde se západní vakcíny nesměly používat a očkovalo se vakcínami vlastní výroby. V případě Ruska nebylo očkování povinné a s výjimkou měst jako Moskva ani nedocházelo k velkému tlaku na očkování.

Podle slovenské zdravotní pojišťovny vzrostl počet případů mozkové mrtvice o 20% od začátku očkování proti koronaviru

O.S. Jméno autorky článku je redakci známo, ale bylo změněno, aby dotyčná nepřišla o zaměstnání. Finanční sektor, kam pojišťovny patří, ovládá jistá „prastará mafie“ a ta nezná slitování a pravda je její největší nepřítel.

Ředitel amerického výrobce korona vakcín veterinář Dr. A. Bourla, který na očkování experimentálními vakcínami pohádkově zbohatl, stejně jako majitelé firmy

* prevzaté

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange