(Ethan Huff, Natural News) Fenomén „náhleho úmrtia“, ktorý pozorujeme na celom svete po zavedení „vakcín“ proti covidu, možno vysledovať späť k jednej spoločnej príčine – k účinkom hrotových proteínov, ktoré urýchľujú proces starnutia.

Dnes už vieme, že hrotové proteíny sa ukladajú vo vnútri každého telesného orgánu a následne premenia človeka z mladého na starého alebo zo starého na veľmi starého. To je dôvod, prečo aj mladí ľudia všade vo svete, vrátane športovcov v najlepšej fyzickej kondícii, náhle zomierajú na srdcové príhody.

Walter M. Chesnut z WMC Research nazýva tento fenomén Endoteliálna choroba hrotového proteínu (Spike Protein Endotelial Disease) alebo SPED, ktorú opisuje ako prvé štádium choroby s názvom Progériov syndróm hrotového proteínu (Spike Protein Progeria Syndrome) alebo SPPS.

SPPS, vysvetľuje Chesnut, je endoteliálna reakcia na inváziu hrotových proteínov do všetkých hlavných orgánov tela.

(Súvisiace: Pozrite sa na túto úžasnú zložku nachádzajúcu sa v brokolici, ktorá by mohla pomôcť mozgu opraviť poškodenia spôsobené hrotovým proteínom.)

Považujte to za šok, aký by telo zažilo po ponorení do mrazivej vody alebo po rozsiahlom zasiahnutí ohňom,“ píše Chesnut.

„Nastane OKAMŽITÉ poškodenie: zápal, koagulácia (zrazeniny) a všetko ostatné, čo sprevádza poškodenie endotelu. Keď hrotový proteín napadne endotel hlavných orgánov, naruší expresiu mRNA každého orgánu.“

Hrotové proteíny z covidových vakcín fungujú ako „jed starnutia“, ktorý urýchľuje proces vedúci k smrti

Nasleduje druhá etapa choroby SPPS (predčasné starnutie všetkých orgánov v tele) v dôsledku nesprávnej expresie ľudských proteínov, ktoré sú nevyhnutné pre správnu funkciu orgánov.

Modely na myšiach ukazujú, že zvieratá vystavené takémuto náporu hrotových proteínov nahromadili smrteľné jedy vo svojich orgánoch, čo viedlo k rýchlemu starnutiu, ktoré sa prejavilo rôznymi spôsobmi, ako napríklad:

  • zníženie hmotnosti
  • deformácia hrudníka
  • nahrbené držanie tela
  • zlý stav srsti
  • syndróm močového mechúra
  • lymfopéniou
  • zvýšené hladiny reaktívnych foriem kyslíka
  • zrýchlené zmeny v metylácii DNA súvisiace s vekom
  • opotrebovanie telomér

Priemerná dĺžka života tvora infikovaného hrotovými proteínmi je oveľa nižšia ako u čistého tvora, ktorého telo nebolo napadnuté týmito injekčnými jedmi. Prvý z nich má chronické zdravotné problémy, ktoré podstatne zvyšujú riziko predčasnej úmrtnosti.

Komorbidity starnutia pozorované u myší infikovaných hrotovým proteínom, vrátane krehkosti, kyfózy (vydutie hrudníka), kataraktov a svalových dystrofií, možno vysledovať späť k nesprávnej syntéze proteínov a chybným transláciám v ribozómoch vyvolaných syntetickou mRNA z vakcín.

„Čarodejník sa nachádza za oponou,“ píše Chesnut

Vidíme zomierať 26-ročného muža. Ale ten 26-ročný má orgány ako 96-ročný. A pri 96-ročnom nás už vôbec neprekvapuje rýchla rakovina, neurodegenerácia alebo náhla srdcová smrť. Verím, že hrotový proteín pôsobí ako látka vyvolávajúca progériu (rapídne starnutie), ktorá sa cez endotel dostáva do všetkých telesných orgánov,“ dodal Chesnut.

Chesnut tiež hovorí, že je z týchto objavov „hlboko zarmútený“ a „rozcitlivený“. Potvrdzujú to, čo mnohí iní podozrievali – že hrotové proteíny z covidových vakcín vstupujú do všetkých druhov telesných tkanív a spôsobujú zmätok v ich funkčnosti.

Reakcie ľudí na tieto nové zistenia

Toto ďalej potvrdzuje všetky naše ‚konšpiračné teórie‘,“ napísal o zisteniach jeden komentátor.

„Dávam šancu metylénovej modrej (protijed na kyanid). Budeme vedieť, či funguje podľa toho, či nezačnú obmedzovať jej používanie tak, ako to urobili s hydroxychlorochínom a ivermektínom.“

„Ďalšie odporúčania, o ktorých som počul (a aj ich užívam), sú nattokináza (spomínaná Dr. McCulloughom a testovaná Japoncami), NAC (n-acetyl cysteín), bromelain (enzým z ananásu) a olej z čiernych semien (zanecháva nepríjemnú chuť v ústach),“ poznamenal iný komentujúci o potenciálnych liekoch na otravu hrotovými proteínmi.

„Po tom, čo som ich začal užívať, mal som mierne bolestivé lymfatické uzliny v krku. Domnievam sa, že to rozbíjalo tie hrotové proteíny, ktoré sa potom vyplavovali z tela cez lymfatické uzliny. Zmizlo to po týždni.“

Najnovšie správy o covidových „vakcínach“ nájdete na stránke Genocide.news.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

By ARCHA

Secured By miniOrange