A co přinese Západu? Šťastný Nový rok zůstane pouhým přáním, píše Paul Craig Roberts.

Zničením důvěry partnera vtáhli válečně naladění západní „vůdci“ své nic netušící národy do války s Ruskem.

„Přiznáním Merkelové a Hollanda byla zrada učiněna normou“ řekl Konstantin Kosačev, člen Rady Ruské federace.

Položme si otázku: Proč asi Merkelová a Hollande učinili toto průkazné přiznání? Důvodem může být skutečnost, že se stali obětí západní propagandy, hlásající, že Ukrajina, vyzbrojená západními zbraněmi, válku s Ruskem vyhrává. A tak se rozhodli připsat si na té výhře též svůj vlastní díl zásluh.

Rusko satanskému Západu uvěřilo a nechalo se Minskou dohodou obalamutit. Což může posloužit jako důkaz skutečnosti, že Rusku a věci míru se jednání se Západem krutě nevyplácí.

Chování Washingtonu a jeho spojenců v roce 2022 jsou posledním varováním všem národům o tom, že s anglosaským světem nelze uzavírat žádné dohody. Protože tento svět není nikým jiným, než zlodějem, podvodníkem a falešným karetním hráčem, od něhož můžete očekávat cokoli. Od nynějška se bez něj obejdeme a budeme čekat, až se na Západě chopí moci nová generace rozumných politiků. Dnes tam není nikdo, s kým bychom mohli o čemkoli jednat“ (Dmitrij Medveděv, místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace a někdejší ruský prezident).

Nu a další političtí analytikové říkají totéž, co říkám i já už roky. Zde např. John Mearsheimer: „Rusové se nehodlají stáhnout a hrát mrtvé. Hodlají porazit Ukrajince a za tím účelem přitáhnou na bojiště velká děla. Když se velká mocnost cítí být ohrožena … jsou Rusové ochotni odstranit všechny překážky, které by jim mohly zabránit ve snaze zvítězit … Je třeba porozumět, že to, o čem zde mluvíme, je situace jaderně vyzbrojené velmoci – která vidí, že je zahnána do kouta. A že to, o co se s ní hraje, není ničím menším než existenční hrozbou. A toto jejich vědomí představuje skutečné nebezpečí“.

K čemuž já dodávám: Byli to lhostejní Američané, kteří umožnili válkychtivým Demokratům ukrást prezidentské volby a přiblížit svět k válce.

AUTOR: P.C.Roberts, ZDROJ, Preklad: Lubomír Man

* prevzaté

By ARCHA

Secured By miniOrange