(Belle Carter, Natural News) Hostiteľka relácie „Restricted Republic“ (Obmedzená republika) Lisa Havenová a zakladateľ „ReAwaken America“ (Prebudená Amerika) Clay Clark hovorili o tom, ako Svetové ekonomické fórum (WEF) využíva tému „ochrany verejného zdravia“ na zavedenie technológie „znaku šelmy“ a úplnú kontrolu nad svetom.

Počas nedávnej epizódy svojej show Havenová prehrala zvukový klip rozhovoru s Yuvalom Noahom Hararim, hlavným poradcom zakladateľa WEF Klausa Schwaba.

Harari v rozhovore tvrdil, že koronavírus (Covid-19) urýchľuje proces digitalizácie a automatizácie, keďže legitimizuje nasadenie hromadného sledovania, dokonca aj v demokratických krajinách. „A vďaka tomu sa vám dohľad štátu nad vami dostane priamo pod kožu,“ povedal.

Predstavte si situáciu, keď každý neustále chodí s nejakým biometrickým náramkom alebo inými zariadeniami, ktoré neprestajne monitorujú, čo sa deje vo vašom tele,“ vysvetlil Harari. „Vo chvíli, keď sa vaša telesná teplota začne zvyšovať, zdravotnícky úrad vie, že ste chorý a budete izolovaný.

(Súvisiace: Vedúci poradca WEF Harari: Ľudia sú teraz hacknuteľné zvieratá; slobodná vôľa sa skončila.)

Havenová si všimla, aké mrazivé je Harariho vyhlásenie, pretože naznačuje, že ľudia dostanú „znamenie šelmy“ prostredníctvom implantovateľných mikročipov alebo iných foriem technológie v mene bezpečnosti a zo strachu z nákazy covidom.

„Ako keby ste nemali žiadnu nádej, keď chytíte covid. Počuť globálneho lídra, ktorý propaguje myšlienku implantovateľného čipu, je ako keby ohlasoval koniec časov, rolu proti Ježišovi,“ povedala Havenová.

„Vždy to robia len kvôli falošnému pocitu bezpečia, aby zaviedli systém šelmy.“

Tri spôsoby, ako globalisti donútia ľudí podriadiť sa

Clark, tiež obchodný poradca a podnikateľ, uviedol tri spôsoby, ako chcú globalisti presadiť svoje „podkožné“ dohľadové a kontrolné manévre:

„Jedným zo spôsobov je využitie celebrít. Ak sa im podarí prinútiť nejakú celebritu alebo odborníka, aby vás presvedčili injekčne si do svojho tela vložiť nanotechnológie modifikujúce vaše DNA, urobia to. Spomeňte si na Jennifer Lopez, pastorku celebrít, Tonyho Fauciho, Ricka Warrena alebo Andyho Stanleyho, ktorí presadzovali lockdowny.“

Strach je podľa Clarka druhým spôsobom. Globálne elity rozosievajú ľuďom do sŕdc strach, aby nemali na výber a podriadili sa nátlaku.

No a posledný spôsob je láska k peniazom. Clark citoval žalm 1. Timotej 6:10: „Lebo koreňom všetkého zla je láska k peniazom, po ktorej niektorí túžili, keď zblúdili od viery a prebodli sa mnohými bolesťami.

Novou menou budú CBDC kontrolované Čínou

Na inom mieste relácie Havenová tiež prehrala zvukový klip známeho moderátora Tuckera Carlsona z Fox News, v ktorom sa diskutuje o bezprostrednom zavedení digitálnych mien centrálnej banky (CBDC) a programovateľných digitálnych peňazí.

Burza kryptomien FTX vybuchla veľkolepým spôsobom, vyzerá to ako podvod. Ale v dôsledku toho, namiesto premýšľania, ako napríklad: „Prečo regulačné orgány dovolili, aby sa to stalo?“ prebieha nové úsilie o reguláciu každej jednej finančnej transakcie, ku ktorej dochádza prostredníctvom niečoho, čo sa nazýva digitálne meny centrálnej banky (CBDC).

Ak sa tak stane, skončili sme. Môžu vás ovládať jediným pohybom vypínača,“ komentoval Tucker Carlson.

Clay súhlasil a povedal, že presne toto robia v komunistickej Číne: „V Číne by ste išli do obchodu a nemohli ste si nič kúpiť, pretože vaše peniaze by boli vypnuté kvôli nízkemu sociálnemu kreditnému skóre, ktoré je spojené s vami a vaším správaním online aj offline.

Havenová ďalej vysvetlila, že ak bude osoba odrezaná od akýchkoľvek hotovostných transakcií, nebude iná cesta. „Ak sa im znepáči, čo robíte, vaša politika alebo to, o čom hovoríte, jednoducho vám vypnú váš malý čip,“ povedala.

Marcos Prado Troyjo, prezident Novej rozvojovej banky nedávno oznámil, že začali s tvorbou koncepcie, ako bude vyzerať budúcnosť globálnej ekonomiky. To znamená, že programovateľná CBDC mena kontrolovaná Čínou, ktorá sa práve teraz zavádza, začne ako nová mena.

„Klaus Schwab opakovane vyjadril komplimenty komunistickej Číne. Generálny riaditeľ spoločnosti Apple Tim Cook tiež často propaguje Čínu, jeden z najtotalitnejších režimov na svete,“ uviedla Havenová.

„Táto agenda je oveľa hlbšia v Spojených štátoch amerických, kde skupujú našu poľnohospodársku pôdu, financujú niektoré z našich škôl a vysokých škôl na výlety do Číny a prezentujú, ako veľmi sú do toho zapojené politické špičky, vrátane rodiny Bidenovcov.“

Záver

Navštívte stránku Surveillance.news, kde nájdete ďalšie novinky týkajúce sa technológie mikročipov, ktoré by zlepšili dozor globalistov nad ľudstvom.

Autor: Belle Carter, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

By ARCHA

Secured By miniOrange