(Mike Adams, Natural News) Vojenská pripravenosť Nemecka sa zrútila. Nemecké ministerstvo obrany verejne vyhlásilo, že v prípade vojny by ju dokázalo viesť len jeden týždeň kvôli nedostatku zásob a vojakov, uvádza médium AsiaTimes.com.

Ešte prekvapujúcejšie je, že nemecký zákonodarca hovorí, že je to príliš optimistické. Skutočné doba, po ktorú je Nemecko schopné vydržať vo vojne, je len dva dni.

Inými slovami, ak bude vojna ohlásená v pondelok, Nemecko by do stredy skončilo a bolo nútené vzdať sa.

„Krajinám NATO dochádza munícia, keďže Nemecko má zásoby už len na 2 dni,“ kričí titulok na stránke Express.co.uk: Nemecko čelí tlaku, aby dodržalo svoj obranný záväzok voči NATO a zároveň poskytlo Ukrajine potrebné zbrane na boj proti Rusku. Podľa miestnych správ zostala nemeckej armáde len munícia na dobu „dvoch dní“ pre udržanie aktívneho boja v prípade potreby.

Kým Rusko údajne vystrieľa 20 000 delostreleckých nábojov denne – je teda schopné vyrobiť niečo okolo 20 000 nábojov denne – krajiny NATO ako Nemecko majú takmer nulovú schopnosť vyrábať väčšinu všetkého potrebného materiálu na vedenie vojny.

V prípade Nemecka je to kvôli tomu, že sa spoliehajú na bavlnené lintre z Číny – ide o materiál používaný v delostreleckej munícii. Zdá sa, že Nemecko získava tento materiál výlučne z Číny a tiež sa ukázalo, že Čína zaostáva v dodávkach bavlnených linterov deväť mesiacov.

Portál Capol.in vysvetľuje, prečo vo vojne záleží na bavlnených linteroch:

„Bielené bavlnené vlákna používajú naše fabriky na výrobu paliva do munície pre zbrane a tiež rôzne rakety. Na výrobu tohto paliva je jednou zo základných výbušnín nitrocelulóza. Základnou surovinou na výrobu nitrocelulózy sú bielené bavlnené pramienky, ktoré sa po spracovaní vyrábajú zo surových bavlnených linterov.“

Falošnými lockdownami vytvára Čína umelé nedostatky v dodávateľskom reťazci, ktoré ovplyvňujú nepriateľov Ruska

Prečo je v súčasnosti mimoriadne ťažké získať bavlnené lintre z Číny? Pretože Čína používa lockdowny pre Covid-19 ako krycí príbeh, aby sa zamerala na svoju vlastnú vojenskú pripravenosť, pričom sleduje cestu, ktorá nakoniec privedie Čínu k vojne so Západom.

Medzitým je Západ vo veľkej miere závislý od Číny, pokiaľ ide o jej vojnové komponenty zbraní, a to vďaka outsourcingu a krátkozrakosti liberálno-progresívnych lídrov krajín NATO.

Ako uvádza médium AsiaTimes.com: „Rozsiahly nedostatok munície zaskočil takmer všetkých vojnových profesionálov (plánovačov, operátorov, analytikov). Vojna na Ukrajine obrovskou rýchlosťou pohlcuje dostupné zásoby munície.“

Čože, európski vojenskí plánovači už azda prestali plánovať? Nie je zmyslom plánovania pripraviť sa vopred?

Kolaps praktickej inteligencie medzi liberálno-progresívnymi európskymi krajinami je skutočne ohromujúci. Už nevedia ani len vyrábať muníciu – niečo, čo Čína robila tisíce rokov, dávno predtým, ako súčasné národy západnej Európy vôbec existovali.

„A čo je ešte horšie, v niektorých prípadoch chýbajú nemeckým vojakom všetky druhy zásob, vrátane zimných ponožiek, nohavíc a nepriestrielných viest,“ hovorí AsiaTimes.com.

Robia si srandu? Žiadne nohavice pre nemeckých vojakov? Majú bojovať s Rusmi polonahí?

„Útok? Útok v spodnej bielizni!“

Putin sa z toho všetkého nepochybne búrlivo smeje.

Americká armáda je v zásobách munície na samom pokraji a jej výroba závisí od ázijských krajín

Spojeným štátom americkým medzitým tiež dochádzajú zbrane a munícia z jednoduchého dôvodu – väčšinu svojich zbraní poslali na Ukrajinu .

Médium AsiaTimes.com uvádza: „Nedostatok inteligentných zbraní nastal preto, že USA použili svoje kritické vojnové zásoby na zásobovanie Ukrajiny, čo Pentagon nikdy neplánoval. Zásoby slávnych zbraní, ako sú prenosné rakety Stinger a protitankové rakety Javelin, sú teraz takmer vyčerpané.

V kategórii „nie príliš inteligentných“ zbraní majú USA nedostatok konvenčnej munície, najmä 155 mm delostreleckých granátov, ktoré sú chrbtovou kosťou nielen ukrajinských delostreleckých schopností (keďže staršie ukrajinské delostrelecké tubusy ruskej výroby sa opotrebúvajú), ale chrbtovou kosťou celého NATO.

Ukázalo sa, že aj americké delostrelecké granáty ráže 155 mm sa vyrábajú v Južnej Kórei, nie v USA. No a Poľsko kupuje tanky od Hyundai Rotem potom, čo svoje tanky zo sovietskej éry poslalo na Ukrajinu, z ktorých väčšina už bola Ruskom zničená.

To všetko vyvoláva očividnú otázku: Prečo Západ vyvoláva 3. svetovú vojnu s Ruskom, keď západné štáty nedokážu vyrobiť dostatok vojnových zbraní a munície, aby skutočne viedli 3. svetovú vojnu?

Putin pripravuje jadrové medzikontinentálne rakety YARS zamerané na USA a Veľkú Britániu

Kým sa toto všetko deje, západné médiá sa idú zblázniť z Putinovho verejného rozmiestnenia raketových systémov YARS, ktoré nesú jadrové hlavice a môžu zasiahnuť Spojené štáty.

Hoci reakcie liberálno-progresívnych médií, ktoré nad tým hyperventilujú, sa zdajú byť prehnané – keďže Putin má medzikontinentálne balistické rakety už dávno pripravené na odpálenie do západných krajín – prináša to na svetlo niečo dôležité, čo je potrebné pochopiť: Ruské rakety sú o dve desaťročia vyspelejšie ako rakety USA.

Mnoho amerických medzikontinentálnych balistických rakiet stále funguje napríklad na technológií z 80. rokov 20. storočia. Sledujú „hlúpe“ letové dráhy, ktoré sú úplne predvídateľné a môžu byť zachytené pokročilými ruskými systémami protivzdušnej obrany.

Na druhej strane Rusko má hypersonické rakety s nukleárnymi schopnosťami, ako aj pokročilé jednotky MIRV (nábojové hlavice pre návrat z obežnej dráhy do zemskej atmosféry) schopné zložitých manévrov a hypersonických kĺzavých dráh. Tieto balistické rakety nemôžu byť zachytené žiadnou známou technológiou, ktorú vlastní Západ. A to znamená, že ak Rusko vypustí takéto jadrové zbrane na USA a Veľkú Britániu, nedokážu doslova urobiť nič, aby ich zastavili.

Západ je teraz charakterizovaný hlúpymi raketami a tupými národnými vodcami. Pre Putina alebo Čínu nebude vôbec ťažké poraziť západné národy, ak sa rozhodnú pre takýto postup.

Je zábavné, že Európa sa sama ničí tým, že si odrezáva svoje vlastné energetické zdroje, čím si vykonáva vlastnú rozsiahlu deindustrializáciu. Putin sa musí pýtať: „Kto potrebuje bombardovať Európu, keď idioti vykonávajú oveľa horšie činy vedúce k ich samozničeniu?

Záver

Získajte viac podrobností o tomto všetkom a ďalších kritických príbehoch v najnovšom podcaste stránky Natural News Situation Update (video nájdete v pôvodnom článku – odkaz na konci textu)

V uvedenom podcaste sa dozviete veci ako:

  • Ron Paul varuje pred sociálnymi nepokojmi a násilím po ekonomickom kolapse.
  • Brandom Smith vysvetľuje, prečo liberáli neprežijú ekonomický kolaps.
  • Nemecko pociťuje explóziu neočakávaných úmrtí po nátlaku na očkovanie proti covidu.
  • Nemecku dochádza munícia kvôli oneskoreniu kritických dielov z Číny.
  • Zákonodarca odhaľuje, že Nemecko by mohlo bojovať vo vojne len 2 dni.
  • Rusko by mohlo Nemecko dobyť aj bez boja.
  • Putin pripravuje zbrane YARS ICBM namierené proti USA a Veľkej Británii.
  • Britskí kráľovskí námorníci pripúšťajú, že vedú tajné operácie na Ukrajine.
  • Poľsko buduje veľkú pozemnú armádu, ale bude pripravená až v roku 2035.
  • Nový starosta Los Angeles vyhlásil kvôli bezdomovectvu núdzový stav, ale s príčinami nič nerobí.
  • Rozhovor s Tomom Hughesom z Hope For Our Times.

Autor: Mike Adams

* zdroj

By ARCHA

Secured By miniOrange