(Ethan Huff, Natural News) V relácii „Spýtajte sa Dr. Drewa“ počas rozhovoru o „vakcínach“ proti koronavírusu, patológ a odborník na virológiu Dr. Ryan Cole, ktorého meno pravdepodobne poznáte z nášho skoršieho spravodajstva, odhalil, že vakcínami vyprodukované hrotové proteíny spôsobujú rozsiahle poškodenie obehového systému.

Dr. Drew a Dr. Cole diskutovali o tom, kde majú tieto hrotové proteíny tendenciu ukladať sa v tele. Podľa odhadu Dr. Coleho idú všade, kamkoľvek si zvolia, vrátane mozgu.

„Sú aj v mozgovom tkanive,“ vysvetlil Dr. Cole počas nasledovného segmentu rozhovoru (v angličtine):

video v pôvodnom článku (odkaz je na konci tohto textu)

Dr. Drew mal skvelú otázku: „Je to v mozgovej hmote, je to v bielej hmote, kde v mozgu? Kdekoľvek sa distribuujú lipidové nanočastice – a dostanú sa cez hematoencefalickú bariéru a vieme, že S1, hrotový proteín, tam prechádza tiež.

Dr. Cole ďalej vysvetlil, že proteíny produkované telom z covidových vakcín „nasledujú malé kapiláry a prenikajú do akéhokoľvek tkaniva, do ktorého sa im zachce“.

Konverzácia sa stala dramaticky zaujímavou, keď Dr. Cole ukázal diapozitívy zobrazujúce zápalové účinky hrotových proteínov pri ich interakcii s lymfocytmi.

Tento hrotový proteín spôsobuje, že lymfocyty začnú vyžierať dieru v aorte,“ povedal Dr. Cole.

Aorta je najväčšia krvná tepna vo vašom tele, ktorá vychádza z vášho srdca. Keď praskne, za pár minút ste fuč. Takže to je len ďalší príklad toho, čo môže spôsobiť usadený hrotový proteín a následne vyvolaný zápal.“

(Súvisiace: Vlani na jeseň Dr. Cole varoval, že miera výskytu rakoviny medzi úplne zaočkovanými stúpla 20-násobne.)

Hrotové proteíny z covidových „vakcín“ sú zodpovedné za „poruchu zrážanlivosti“

Dr. Cole bol mimochodom medzi prvými, kto vysvetlili, prečo covidové vakcíny sú príčinou neslávne známych krvných zrazenín, ktoré sa tvoria po injekcii.

Hrotové proteíny spôsobujú tiež to, čo Dr. Cole opísal ako „chorobu zrážanlivosti“ alebo tvorbu tých záhadných nekrvných zrazenín, o ktorých niektorí balzamovači tvrdia, že ich vyťahujú z mŕtvol.

Dr. Cole sa tiež opakovane zaoberal skutočnosťou, že nie všetci lekári a zdravotnícki pracovníci sa zhodujú v tom, či sú covidové „vakcíny“ bezpečné a účinné.

Jediný dôvod, prečo to vyzerá tak, že všetci zdravotníci podporujú očkovanie, je ten, že tí, ktorí nesúhlasia, vrátane Dr. Colea, sú systematicky cenzurovaní.

Ochorenie z očkovania sa dá celkovo zhrnúť ako endoteliitída, ktorá je ohraničená zápalom výstelky krvných ciev. Užívanie enzýmu nattokinázy ju môže pomôcť zmierniť. Ďalšou výhodou nattokinázy je jej masové používanie v celom Japonsku na prevenciu Parkinsonovej a Alzheimerovej choroby.

Jednou z najzaujímavejších vecí na covidových vakcínach je podľa odhadu Dr. Coleho skutočnosť, že ich hrotové proteíny sú perzistentné (trvácne, neodbúrateľné). Telu trvá veľmi dlho, kým sa ich zbaví – ak sa ich vôbec niekedy úplne zbaví.

Ľudská populácia nebola nikdy náležite upozornená na žiadne z týchto rizík, čo znamená, že informovaný súhlas nikdy nebol súčasťou očkovacieho procesu. Keby bol, koľko ľudí by asi súhlasilo s očkovaním? Veľmi málo, ak vôbec nejakí.

Reakcie ľudí na uvedené zistenia

História covidu je taká, že oklamali väčšinu ľudí a spôsobili veľkú spoločenskú a zdravotnú ujmu tým, že použili kontrolu, ktorú mali nad zdravotníckymi a regulačnými úradmi, aby nariadili kvázi-povinné a nadmieru ziskové očkovanie mRNA vakcínami,“ píše sa v tweete, ktorý reaguje na vyššie uvedené video.

Potom klamali o bezpečnosti a účinnosti alternatívnej včasnej liečby vo všeobecnosti, a najmä o ivermektíne. A mysleli si, že im to prejde, pretože majú kontrolu nad viacerými veľkými vládami, veľkými technologickými korporáciami a veľkými médiami.

Najnovšie správy o zdravotných poškodeniach spôsobených covidovými vakcínami nájdete na stránke ChemicalViolence.com.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

By ARCHA

Secured By miniOrange