Obrovské počty úmrtí po korona vakcínách už chtějí v Německu vyšetřovat i prorežimní politici. „Česká“ vláda očkování dál propaguje!

Paniku spustila studie vedoucího patologa univerzitní kliniky v Heidelbergu prof. Petera Schirmachera. Podle této studie bylo očkování příčinou úmrtí nejméně 30% osob, krátce zemřely krátce po aplikaci experimentálních vakcíny! Jinými slovy po vakcínách ze všech osob, které zemřely do měsíce po očkování, byla nejméně z 1/3 příčinou úmrtí právě pochybná vakcína! Vakcíny, které vláda v Německu a orgány EU schválily bez jakýchkoliv klinických zkoušek a testů, ačkoliv řada odborníků na rizika upozorňovala.

Místopředseda vládní FDP veřejně požaduje „intenzivní vyšetření možných škod po korona očkování“. Tino Sorge, parlamentní zpravodaj pro zdravotnictví z CDU požaduje otevřené a veřejné vyšetřování a studie následků očkování vakcínami proti koronaviru a jejich vedlejší účinky a škody na zdraví očkovaných. Opozice z AfD požaduje okamžité zastavení očkování, dokud se neprovedou relevantní studie a výzkumy vedlejších účinků očkování.

Češi a Slováci se musí ptát kolik úmrtí po korona vakcínách májí na svědomí jejich vlády a „opozice současné pětikoalice“ ( v ČR byla proti očkování v parlamentu pouze SPD a na Slovensku Kotlebova LSNS)? Čísla budou nepochybně velmi podobná údajům v Německu a bude se jednat o tisíce zbytečných úmrtí, která má na svědomí globální finanční oligarchie, její místní 5. kolona „odborníků a politiků“.

Děsivé je, že současný ministr zdravotnictví Válek (ANO) dál očkování pochybnými vakcínami podporuje. Vláda „Ukrajince“ Fialy dokonce investuje do podpory očkování desítky milionů kč, které přidělila spřáteleným firmám a jako hlavního korona kašpara najmula P. Čtvrtníčka. Jeden se musí ptát, co politiky k těmto šíleným krokům vede? Vždyť to bude stát životy dalších nebohých důvěřivých Čechů! Je to strach ze zahraničních pánů, nebo korupce ze strany západních farmaceutických firem? Nebo kombinace obojího? Podivně zbohatnuvší propagátoři očkovávání jako R. Prymula a R. Maďar by asi mohli poskytnout odpověď. Jenže zatím se jich policie neptá. Třeba na ně ale jednou dojde!

Věděl ředitel Pfizeru veterinář A. Bourla o negativních účincích jeho korona vakcín? Odpověď je ANO, nepochybně to vědět musel a přesto je pustil do oběhu a jeho firma a on osobně na nich vydělali obrovské peníze!

By ARCHA

Secured By miniOrange