VEĽKÝ RESET: BRITÁNIA PADLA – S RISHI SUNAKOM JE „PREVRAT“ WEF DOKONČENÝ. Výraz „globalista“ je antisemitský a mal by byť zakázaný

Ak ste si nestihli všimnúť, Spojené kráľovstvo má za posledných 7 týždňov už tretieho premiéra. Najprv bol odvolaný Boris Johnson, potom bola Liz Trussová 45 dní premiérkou, kým nebola tiež odvolaná. Najkratšie slúžiacu premiérku v britskej histórii nahradil Rishi Sunak, člen WEF, miliardár a majiteľ tieňovej spoločnosti s kanceláriou v tvare pyramídy, ktorá zhodou okolností spolupracuje s WEF Klausa Schwaba na realizácii kľúčových bodov globalistickej agendy.

Čo sa teda stalo v Spojenom kráľovstve za posledných pár mesiacov?

Stručne povedané, Svetové ekonomické fórum uskutočnilo prevrat, zosadilo dvoch úradujúcich premiérov, zrušilo britskú demokraciu, zničilo hospodárstvo a nakoniec dosadilo svojho človeka, Rishiho Sunaka.

Nech už sa premiérom Spojeného kráľovstva stane ktokoľvek, za nitky bude ťahať aj Klaus Schwab. Príkazy budú prichádzať odinakiaľ.

Celá súťaž o post predsedu vlády bola len šarádou, ktorá mala britskej verejnosti poskytnúť ilúziu demokracie a možnosti voľby. Skutočnosť je taká, že WEF mal svojho človeka pripraveného už dávno.

V rámci toho, čo možno považovať za „prevrat“ s cieľom zosadiť Liz Trussovú, sme mali na čele vlády premiérku WEF Liz Trussovú a člena WEF Kwasiho Kwartenga, ktorý realizoval ďalšiu zamýšľanú devastáciu hospodárstva Spojeného kráľovstva.

Hádajte, kto potom prevzal riadenie, aby „napravil“ loď? Presne tak, bol to člen WEF Jeremy Hunt. Aká to náhoda!

Potom sa do boja o post predsedu vlády Spojeného kráľovstva zapojili traja ľudia. Rishi Sunak, Boris Johnson a Penny Mordauntová.

Boli by ste šokovaní, keby som vám povedal, že všetci traja sú tiež členmi WEF ? Ktosi povedal, že demokracia je ilúzia?!

A potom je tu ešte drobnosť, že vláda Spojeného kráľovstva je tiež oficiálnym partnerom WEF. Áno, nie sú len členmi, ale aj partnermi v zločine.

Ale aby sme skutočne pochopili podstatu tohto zločinu, musíme sa ponoriť trochu hlbšie. Pozrime sa na bežcov a jazdcov, ktorí sa uchádzali o post budúceho premiéra Spojeného kráľovstva, a najmä na poslancov, ktorí podporovali Sunaka, Johnsona a Mordauntovú. Zaujímaví sú najmä poslanci, ktorí majú väzby na WEF. Vopred vám poviem, že začnete vidieť vzorec.

Takmer všetci tí, ktorí podporili Sunaka, sú členmi WEF. Johnson a Mordauntová mali len po jednom poslancovi z WEF.

Kto teda boli poslanci, ktorí boli členmi WEF a ktorí podporili Sunaka predtým, ako Johnson a Mordauntová ustúpili?

  • Dominic Raab, poslanec za Esher a Walton
  • Robert Jenrick, poslanec za Newark
  • Liam Fox, poslanec za North Somerset
  • David Davies, poslanec za Monmouth
  • Sajid Javid, poslanec za Bromsgrove
  • Matt Hancock, poslanec za West Suffolk
  • Tom Tugendhat, poslanec za Tonbridge and Malling
  • Jeremy Hunt, poslanec za juhozápadné Surrey
  • Tobias Ellwood, parlamentný štátny podsekretár,

Ellwooda som si nechal na koniec, pretože je zo všetkých najhlbšie vo WEF.

Nielenže je členom WEF, ale bol hlboko zapojený do sprisahania Russiagate proti Trumpovi z prostredia britských tajných služieb, pričom pranieroval žiadosti CIA a FBI o špionáž Trumpa a jeho spolupracovníkov. Podľa amerických zákonov je to nezákonné, najmä CIA, ale využili medzeru, že britské spravodajské informácie boli „zdieľané“ napriek tomu, že o ne žiadala v prvom rade CIA.

Ellwood je tiež teritoriálnym dôstojníkom 77. brigády britskej armády, ktorý má vyššiu hodnosť podplukovníka. Pre tých, ktorí nevedia, 77. brigáda je psyops organizácia britských ozbrojených síl, ktorá je aktívna pri formovaní verejnej mienky na sociálnych sieťach vrátane Facebooku, Twitteru a Redditu.

Takže teraz, keď ste sa zoznámili s členmi WEF, ktorí dostali Sunaka na Downing Street 10, pozrime sa bližšie na to, ako sa tieto udalosti odohrali.

Sunak určite rýchlo vyložil karty na stôl. V skutočnosti bol pre niektorých až príliš rýchly. Zdá sa, že predbehol hru o dobrých šesť mesiacov. Naznačil mu Klaus niečo o jeho slávnej budúcnosti? Ešte v decembri 2021 zaregistroval webovú stránku pre svoj pokus o premiérsky post, keď Johnson ešte kormidloval loď po tom, ako dostal navigačné pokyny od Svetového ekonomického fóra.

Dalo by sa tvrdiť, že Sunak vedel, čo sa chystá a podobne ako bankár Goldman Sachs, ktorým bol vo svojom predchádzajúcom živote, sa len poistil.

Sunak odstúpil z funkcie kancelára 5. júla 2022, pričom vo svojom rezignačnom liste uviedol rozdiely medzi ním a Borisom Johnsonom. Dňa 8. júla 2022 oznámil svoju kandidatúru na miesto Johnsona v nadchádzajúcich voľbách do vedenia Konzervatívnej strany.

Vo veľmi uhladenom štýle sa Sunakova kampaň v okamihu rozbehla.

Netrvalo dlho a zmenil si aj svoj profil na Twitteri na „Ready For Rishi“ (Pripravený pre Riša).

Naozaj zaujímavé to začne byť vtedy, keď sa pustíme do králičej nory a spýtame sa „Cui Bono“ alebo aký má z toho prospech. Krátka odpoveď znie: má z toho obrovský prospech. Tu je dôvod.

Počas štúdia na vysokej škole sa Sunak zoznámil so svojou manželkou Akshata Murty, dcérou indického miliardára N. R. Narayana Murthyho, známeho ako „indický Bill Gates“.

Murthy založil v auguste 2009 spoločnosť Infosys. Akshata Murty vlastní 0,91 % podiel v spoločnosti Infosys, ktorý má od apríla 2022 hodnotu približne 900 miliónov USD (690 miliónov GBP).

Takže Sunakov podiel alebo lepšie povedané podiel jeho manželky predstavuje takmer 700 miliónov GBP. To je pekný balík peňazí. Nie je prekvapením, že spoločnosť InfoSys je členom Svetového ekonomického fóra.

V profile WEF sa píše: „InfoSys vedie klientov ich digitálnou cestou tým, že im umožňuje využívať jadro poháňané umelou inteligenciou, ktoré pomáha uprednostňovať realizáciu zmien.“

Sú veľmi úzko spätí so 4. priemyselnou revolúciou. Ich články, ktoré sa objavujú na stránke WEF, sú rovnako výrečné. V decembri 2020 prezident InfoSys a člen WEF Ravi Kumamoto napísal článok s názvom „Obchod zohráva veľkú úlohu pri očkovaní sveta“. Ďalšie články napísané spoločnosťou InfoSys zahŕňajú:

  • „3 spôsoby, ako vyplniť znepokojujúce medzery v kybernetickej bezpečnosti.“
  • „3 páky na zabezpečenie spravodlivého prístupu k dátovej ekonomike.“
  • „Digitálna identita môže pomôcť pri rozvoji inkluzívnych finančných služieb.“

Už len tieto články by mali byť dôvodom na obavy. Vakcíny, údaje a digitálne identity. Vidíš, kam to smeruje? Všetko to opäť súvisí s CBDC a sociálnymi kreditnými skóre. InfoSys je pravidelným účastníkom Davosu už roky. Tento rok mali v Davose dokonca vlastný salónik.

Rovnaká pyramída je aj na zadnej strane bankovky v hodnote 1 USD.

Ide o univerzálny symbol, ktorý sa objavuje na celom svete a označuje náboženstvo, ktoré verí v boha a uctieva ho, ale nie toho Boha. Tu je opäť súčasťou izraelského najvyššieho súdu:

Svetoví lídri tiež radi blýskajú týmto znakom.

Dôvodom, prečo svetoví lídri blýskajú týmto znakom a prečo sa tak často objavuje na celom svete je, že všetky vlády sú kontrolované ich centrálnou bankou. Všetky Centrálne banky sú kontrolované BIS – Centrálnou bankou centrálnych bánk -, ktorá otvorene vyzýva k vytvoreniu CBDC, aby zotročila svet tým, že BIS bude určovať – v reálnom čase – ako, kedy, či a na čo môžete minúť svoje peniaze. Príhodné je, že tvárou CBDC je Rishi Sunak, bábka WEF.

Teraz sa blížime k vrcholu pyramídy a ku koreňu kontrolnej štruktúry.

Kto ovláda BIS? Kto bude kontrolovať CBDC?

Mnohí ľudia hovoria, že sú to Rothschildovci. Meyer Amschel Rothschild, patriarcha známeho bankového klanu a zakladateľ medzinárodných financií, slávne povedal: „Dovoľte mi vydávať a kontrolovať peniaze národa a je mi jedno, kto tvorí jeho zákony.“

Centrálne banky prostredníctvom svojich tlačených fiktívnych peňazí ovládajú myslenie ľudí, a teda aj všetkých národov. Platí to od ich vzniku a je to zmysel ich existencie. Láska k peniazom je skutočne koreňom všetkého zla.

Ale je to ešte horšie. Tí, ktorí sú na vrchole pyramídy, nemôžu nechať nič na náhodu, a tak namiesto toho, aby sa spoliehali len na peniaze, korumpovali a kontrolovali politikov, vodcov, hudobníkov, vedcov a všetkých, ktorí majú veľké publikum (a teda široký dosah), siahajú po strašných metódach kontroly, aby týchto vplyvných ľudí dostali pod svoj palec.

Každý svetový líder – a väčšina zabávačov a spravodajcov – sú skompromitovaní, čo znamená, že VŠETCI plnia príkazy svojich pánov na vrchole tejto pyramídy. Tento príkaz sa rovná skazeniu všetkých myslí, sexualizácii detí, transhumanizmu, depopulácii a otroctvu pre tých, ktorí prežili.

Preto všetci spievajú rovnaké piesne a zavádzajú rovnaké deštruktívne politiky. Spolu s vojnou, hladomorom, morom a smrťou chcú vyvolať krízu duševného zdravia.

Celý systém na nás útočí s konečným cieľom väčšinu z nás zabiť a zvyšok skorumpovať a zotročiť.

Riši Sunak je taký istý elitár ako ďalší miliardári v Davose so svojimi transhumanistickými a depopulačnými programami. Podľa mladého Riša sú všetci jeho priatelia aristokrati a vyššia trieda. Priateľov z robotníckej triedy nemá.

Klaus Schwab uskutočnil „prevrat“ a WEF má teraz úplnú kontrolu nad Veľkou Britániou. Ako mocní padli.

Začína sa vám teraz celá zápletka spájať?

SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO:

“Tradičné” médiá teraz tvrdia, že výraz „globalista“ je antisemitská nadávka, ktorá by sa mala zakázať

Niektorí skutočne tvrdia, že používanie tohto slova na označenie politickej ideológie uprednostňovania superštátu pred štátom je rasistickým výrazom proti židovskému národu.

Viacerí ľudia, vrátane lídra brexitu Nigela Faragea, uviedli, že dosadenie bývalého bankára Goldman Sachs a akolytu Svetového ekonomického fóra (WEF) Risha Sunaka za premiéra Spojeného kráľovstva bolo „globalistickým pučom“.

Teraz sa ľavicové osobnosti pokúšajú urobiť zo samotného pojmu „globalista“ rasistickú nadávku a tvrdia, že je antisemitský.

Informuje o tom portál Breitbart: Minulý týždeň Nigel Farage napísal na Twitteri: „Jeremy Hunt teraz riadi krajinu. Je to globalistický prevrat.“ Pán Farage sa podobne vyjadril aj po vymenovaní Granta Shappsa za ministra vnútra.

Tieto vyjadrenia odsúdili židovské skupiny napriek tomu, že pán Hunt nie je Žid, ale člen anglikánskej cirkvi. Pán Shapps pochádza zo židovskej rodiny.

Marie van der Zylová, predsedníčka Rady zástupcov britských Židov, kritizovala použitie tohto výrazu: „Odborníci na antisemitizmus, ako napríklad Liga proti hanobeniu, označujú ‚globalistu‘ za bežný antisemitský tróp založený na konšpiračných teóriách o medzinárodnej židovskej moci. Politici by sa mali vyhýbať používaniu tohto termínu, najmä keď sa vzťahuje konkrétne na židovské osoby.

Jazykový spor vyvrcholil v nedeľu, keď volajúci do rozhlasovej stanice LBC zopakoval Farageove pocity, keď označil Sunaka za „globalistu“, ktorý „zrejme nemá rád Anglicko“.

Za túto poznámku moderátorka LBC Sangita Myska, ktorá predtým pôsobila v BBC, pokarhala volajúceho slovami: „Keď budeme pokračovať v tomto rozhovore, prosím, nepoužívajte už viac výraz globalista, pretože mnohí z mojich židovských poslucháčov to budú považovať za neuveriteľne urážlivé, pretože sa to niekedy používa aj ako rasistické znevažovanie židovskej komunity.“

„To nie je pravda,“ odvetil poslucháč. „Keby som mal na mysli Židov, povedal by som Židov.“

Pán Farage, ktorý predtým pôsobil ako moderátor v televízii LBC, túto výmenu komentoval s ľútosťou: „Slová, ktoré mainstreamové médiá zakazujú, to nie je dobré“.

Pán Farage sa tiež podelil s definíciou globalizmu z Oxfordského slovníka angličtiny, ktorá znie: „Globalizmus:Presvedčenie, že udalosti v jednej krajine ovplyvňujú udalosti vo všetkých ostatných krajinách a že hospodárska a zahraničná politika by mala byť prospešná pre celý svet, a nie pre jednotlivé krajiny.

Anglikánsky diakon a moderátor GB News Calvin Robinson si tiež vzal na mušku jazykovú políciu zo strany médií a na sociálnej sieti napísal: „Dávajte si pozor na každého, kto počuje ‚globalista‘ a myslí si ŽIDIA!”

„Ako vždy, sú to práve oni, z čoho nás obviňujú. Globalista je politik, ktorý funguje na základe medzinárodnej perspektívy, a nie na základe lokálnej/národnej perspektívy. Je to len nadávka v mysliach antisemitov.“

AUTOR: Baxter Dmitry & Niamh Harris, ZDROJ: 1 / 2, Preklad: Boris Mesár, cz24.news

By ARCHA

Secured By miniOrange