Ak to urobia, stanú sa našim legitímnym cieľom. Dúfam, že to atlantickí impotenti pochopia

Generálny tajomník NATO trepol, že Ukrajina zvíťazí ako suverénny nezávislý štát. Nepovedal však nič o jej územnej celistvosti, konštatuje vo svojom komentári na Telegrame Dmitrij Medvedev

Ak zvíťazí, zrejme v nových, výrazne zmenšených hraniciach svojej nezávislosti, a taká suverénna si sadne za rokovací stôl. To už je pokrok. A permanentný regres spočíva v tom, že arogantní výrastkovia z NATO vždy ľahko zabúdajú na štátne prevraty, ktoré ich organizácia uskutočnila v suverénnych krajinách po celom svete, zvrhnuté legálne zvolené hlavy štátov a zabité desaťtisíce civilistov – starcov, žien, detí. Na dodávky zbraní rôznym druhom šmejdov, zoologickej spodine a extrémistickým režimom. Na beztrestnosť vedúcich predstaviteľov Severoatlantickej aliancie za zverstvá, ktoré spáchali, by sa nemali spoliehať” píše ruský politik.

Podľa Medvedeva NATO od svojho vzniku opakovane dokázalo svoju prísne uzavretú korporatívnu povahu tým, že konalo v záujme skupiny anglosaských krajín a ich lokajov. Zároveň v krajinách NATO žije najviac 12 % svetovej populácie.

Civilizovaný svet túto organizáciu nepotrebuje. Musí sa kajať pred ľudstvom a byť rozpustená ako zločinecký subjekt. Ale ani Pontifex Maximus ich nebude môcť zbaviť hriechov,” uzatvára svoj komentár.

Neskôr ešte dodal: “P. S. Ak by NATO, ako naznačil Stoltenberg, dodalo kyjevským fanatikom systémy Patriot spolu s personálom NATO, stanú sa legitímnym cieľom našich ozbrojených síl. Dúfam, že to atlantickí impotenti pochopia.

CNN: Spojené štáty zvažujú, že poskytnú Ukrajine systémy Patriot

Spojené štáty zvažujú, že poskytnú Ukrajine systémy protivzdušnej obrany Patriot, aby sa mohla lepšie chrániť pred útokmi Ruska. Uviedol to v utorok popredný predstaviteľ Pentagónu podľa televízie CNN, informuje TASR.

* zdroj

By ARCHA

Secured By miniOrange