Ktokoľvek vyhrá americké voľby do kongresu, výsledky budú spochybnené a druhá strana obviní víťazov z podvodu. Ide totiž o to, že anglo-americký močiar s centrálou v Londýne a jeho okultné vedenie buď spácha podvody veľmi okatým spôsobom, alebo nechá svojich nepriateľov vyhrať s tým, že ich obviní z toho, čo oni plánovali, čo vo svetle toho, čo sa bude diať, bude znieť falošne. To je situácia, z ktorej sa nedá vyjsť ani dobre ani čisto, t.j. budú ako ten zajačik z vtipu, kde bez ohľadu na to, či mal na sebe čiapku alebo nie, poriadne ho zmlátili.

Prečo?

Pretože už aspoň 44% amerických voličov verí, že v ich krajine vládne tajná skupina (obrázok na konci), presadzujúca protiamerické a protiľudské agendy. Toto znamená nielen to, že voľby budú ostro sledované a na nezrovnalosti budú voliči nielen upozorňovať, ale aj v prípade potreby buď povstanú, alebo budú žiadať na protestoch, aby zakročila armáda a zaviedla stanné právo, aby „poupratovala“ (ako sa to udialo teraz v Brazílií), alebo armáda rovno zavedie stanné právo, aby „poupratovala“, lebo má priame dôkazy o tom, že aj zahraničie zasiahlo do volieb. Dôvodom prečo by takto riskovali je to, že prichádzajú o pozície kvôli tomu, že dav prestáva byť davom a aby niečo udržali a veci zabrzdili, tak chcú dosadiť do riadiacich pozícií svojich ľudí. Takže, ak niečo neurobia, bude zle a ak predsa niečo urobia, tiež bude zle s tým, že keď sa neuskutočnia voľby bude ešte horšie.

Ako je to s tým davom, ktorý prestáva byť davom?

Nuž, všetky opatrenia, ktoré majú rozzúriť dav a primäť ho k nepokojom, sa nielen míňajú účinkom, ale prebúdzajú dav. Niežeby ľudí neštvalo, čo sa deje, ale odmietajú robiť nepokoje a rozbiť aj tie systémy, ktoré by mohli a dôvodom je to, že už kritické množstvo vie o týchto tajných skupinách, ktoré páchajú neprávo. Ide totiž o to, že rôzne vetvy močiara prišli s plánom, ktorý pasuje do schémy „vytvor problém-ponúkni riešenie“ a plánovali, že dav rozmláti aj to posledné, čo funguje, aby mohli povedať „vidíte, neviete si vládnuť“ a ponúkli by riešenie v podobe totálnej kontroly. Lenže dav nielenže im nesadá na lep, ale rovno márni tieto ich snahy, tak močiar panikári a pritom panikári práve kvôli prebúdzaniu davu.

A čo my?

Už čoraz väčšiemu počtu ľudí na Slovensku dochádza kto sedí v národnej rade, kto je náplňou prezidentského paláca a akým záujmom slúži. A aj keď mediálne a politické prostitútky robia všetko preto, aby prekryli tento debakel s LGBTI+ agendou, čím dlhšie toto pretláčajú nielen potvrdia ich podozrenia, ale aj znechutia pracujúcu väčšinu a to tak, že tú agendu odmietnu.

Obrázok:

S pozdravom Oracle 911, zdroj

Výzva: prosím začnite čítať hrubé knihy (je to fuk ktorou začnete), ktoré môžete zakúpiť aj u vydavateľstva Torden v nadchádzajúcom období znalosti v nich obsiahnuté budeme potrebovať všetci.

By ARCHA

Secured By miniOrange