Německá vláda porušuje smlouvu se SSSR o anexi východního Německa, což ohrožuje bezpečnost obyvatel země. Oznámila to zástupkyně strany Sarah Wagenknecht Unie pro rozum a spravedlnost Sevim Dagdelen na debatě v Bundestagu, informuje telegramový kanál Porlitnavigator.

„Dne 21. října otevírá federální vláda velitelské centrum NATO v Rostocku. Plánuje se, že tam budou umístěni švédští vojáci. Ale smlouva jasně říká, že jednotky NATO by neměly být umístěny na území přistoupení. Vojáci NATO nejsou v Rostocku, aby vypluli. Federální vláda porušuje smlouvu o sjednocení (Německa) a vůbec si neuvědomuje rozsah svého porušení mezinárodního práva.“ – řekla Dagdelen.

Za další bezpečnostní hrozbu poslankyně považuje rozmístění amerických raket dlouhého doletu v Německu. Pokud jde o dodávky raket Taurus do Kyjeva, ty podle ní „katapultují Německo do války s Ruskem“.

Je třeba si uvědomit, že sjednocením Německa se Německo smluvně zavázalo, že na území bývalého východního Německa tzv. DDR nebudou umístněný organizační struktury NATO. Rusko jako právní nástupce SSSR má právo od smlouvy podle mezinárodního práva odstoupit, což by vedlo k rozpadu Německa. Zde je evidentně zřejmé, že západní politici již ignorují veškeré právní smlouvy a mezinárodní právní řád.

* zdroj: InfoKurýr

** súvisiace články

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange