Ministerstvo vnitřní bezpečnosti označilo osoby zpochybňující původ COVID-19, účinnost vakcíny a integritu voleb za potenciální hrozbu domácího terorismu.

Připravují se na státní převrat?

Nová směrnice ministerstva obrany 5240.01 vydaná 27. září 2024, těsně před listopadovými prezidentskými volbami, umožňuje americké armádě použít smrtící sílu proti americkým občanům při asistenci policejním orgánům při domácích nepokojích. Zpráva o tomto vývoji uvádí tyto obavy týkající se občanských svobod:

  • Právo na protest: Existují obavy, že rozšířené pravomoci by mohly potlačit legitimní protesty.
  • Právo na soukromí: Zvýšené zapojení armády do shromažďování zpravodajských informací v zemi by mohlo narušit soukromí.
  • Spravedlivý proces: Úloha armády při prosazování práva by mohla obejít standardní ochranu řádného procesu.
  • Svoboda projevu: Široká definice “hrozeb pro národní bezpečnost” by se mohla zaměřit na jednotlivce kvůli jejich politickému přesvědčení.
  • Civilní kontrola: Rozšířená role armády by mohla narušit civilní dohled armády.

Zde jsou některé ústavní obavy:

Zpochybnění zákona Posse Comitatus: Tento zákon tradičně omezuje pravomoci federální vlády při využívání vojenského personálu k prosazování práva v zemi. Nová směrnice ministerstva obrany tím, že povoluje použití smrtící síly prostřednictvím vojenské asistence při prosazování práva v civilním sektoru, může tato omezení posunout.

Potenciální obavy týkající se prvního dodatku: Obhájci přirozeného zdraví a další osoby, které uplatňují svá práva podle prvního dodatku, například zpochybňující reakci vlády na COVID-19 nebo integritu voleb, byli některými agenturami označeni za potenciální domácí extremisty a/nebo teroristy. Tato směrnice by mohla tyto klasifikace rozšířit na scénáře zahrnující zásahy smrtící silou, což by mohlo vést k omezení svobody projevu pod záminkou národní bezpečnosti.

Úvahy o čtvrtém dodatku: Tato směrnice rovněž umožňuje sdílení zpravodajských informací mezi armádou a orgány činnými v trestním řízení za mimořádných podmínek, což vyvolává otázky týkající se práva na soukromí a potenciálu rozšířeného sledování.

Důsledky pro řádný proces (pátý dodatek): Možnost použití vojenské smrtící síly v domácích scénářích vyvolává obavy ohledně toho, jak by mohla být zachována ochrana řádného procesu před přijetím rozhodnutí, která by mohla ovlivnit život.

Proč tyto zlověstné změny měsíc před volbami? Připravuje se něco? Proč se o této změně politiky neinformuje a nediskutuje?

Zde je směrnice.

Zde je zpráva.

Od doby, kdy CIA využila Washington Post a média k utajení atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho, je termín “konspirační teorie”, zavedený CIA, používán presstitutkami a vládou k démonizaci pravdy a těch, kteří mluví pravdu, a k ochraně oficiálních narativů, jako jsou “zbraně hromadného ničení Saddáma Husajna”.

Pokud Trump neuzavře dohodu s demokraty, že je nebude volat k odpovědnosti, a také dohodu s Vládnoucí Elitou, že nebude zasahovat do jejich kontroly, nemyslím si, že by některý z nich dovolil Trumpovi být prezidentem.

Bidenův režim, Trumpovo ministerstvo spravedlnosti a FBI jsou zločinecké operace

Vidím obžaloby a zatýkání těch, kteří ozbrojují orgány činné v trestním řízení. Vládnoucí elita a přední demokraté jako Hillary Clintonová a John Kerry mohou být všichni zatčeni poctivě, na rozdíl od Trumpa a jeho příznivců, za vzpouru, protože otevřeně vyzývali ke svržení Spojených států tím, že požadovali zrušení prvního dodatku americké ústavy. Žádné oblbování, to je vlastizrada. USA jsou Ústava. Prosazování svržení ústavy je prosazováním svržení Spojených států.

Jde o zásadní problém naší doby, o němž se nemluví, což ukazuje, jakou kontrolu má elita nad tím, co může být předmětem pozornosti a diskuse.

To, že měsíc před prezidentskými volbami vydal zkorumpovaný Bidenův režim směrnici, která americké armádě, očištěné od vlasteneckých důstojníků, dovoluje použít smrtící sílu proti americkým občanům, naznačuje, že se něco chystá. Proč je najednou zapotřebí taková směrnice, která je v rozporu s veškerou předchozí politikou?

Zde je možný scénář:

Pokud navzdory útoku médií na Trumpa a na místě legalizovaným postupům krádeže voleb v rozhodujících státech dospějí demokraté a Vládnoucí Elita k závěru, že volby nelze ani vyhrát, ani ukrást, vytvoří se zinscenované povstání pod falešnou vlajkou, které aktivuje směrnici ministerstva obrany 5240.01 vydanou 27. září 2024. Trump, jeho příznivci, Republikánská strana, pravděpodobně ušetří RINO, protože falešná opoziční strana bude potřebná k pokračování iluze demokracie pod vládou jedné strany, budou zatčeni jako povstalci. Soudy budou bezmocné, protože nemají žádné donucovací pravomoci, a jakýkoli zásah proti převratu bude překroucen jako “stranění povstalcům”.

Absurdní! Extrémní! Bláznivý! Ne, nejsem ani jedno z toho. Jen si vzpomeňte na všechna ta porušení amerického a mezinárodního práva ze strany demokratických představitelů. Jsou vystaveni zatčení na národní i mezinárodní úrovni. Trump, pokud neuzavře dohody, které jsem zmínil, je pro vládnoucí establishment hrozbou, protože většinu z nich může dostat do vězení. Jak mohou demokraté a vládnoucí elita dovolit, aby se prezidentem stal člověk a hnutí, které je pro ně tak nebezpečné? Nemohou.

Pokud se Trump neprodá, čeká ho boj na život a na smrt

Elon Musk to ví. Musk se v pořadu Tuckera Carlsona zajímal, jak dlouhý bude jeho trest odnětí svobody, pokud Trump prohraje volby. Většina Američanů je však příliš nesebevědomá na to, aby si uvědomila, že pokud Trump volby prohraje, nebo mu budou ukradeny, nebo jim bude zabráněno, ve Spojených státech amerických už nikdy nebudou volby. Možná volby stalinského typu, kdy 99,9 % hlasů získá vládnoucí osobnost.

Země, jejíž vláda, intelektuálové a Vládnoucí Elita nevěří v ústavu, nevěří v zemi.

Země, jejíž vláda, intelektuálové a Vládnoucí Elita nevěří v rodinu, hranice, zlo, která využívá vzdělávání k indoktrinaci bílých lidí proti sobě samým jako rasistům, misogynům, domácím teroristům, která využívá cenzuru, aby zabránila vzniku výzev oficiálním narativům, které jsou lživé, má agendu, o níž ví, že ji Američané nepřijmou. Agenda tedy zůstává nevyřčena a je lidem vnucována prostřednictvím kontroly narativu.

V průběhu svého života jsem sledoval úpadek duchovního života a sexuální morálky. Ženská skromnost a cudnost již neexistují. Matky mají dvanáctileté dcery na antikoncepčních pilulkách. Vysokoškolačky si vydělávají pomocí pornografických stránek, kde kopulují, aby je viděl celý svět. Kdo by si chtěl vzít veřejnou děvku?

Demokraté vyvěsili nenávist jako svůj prapor. Nenáviděni jsou bílí heterosexuálové, kteří mají tradiční morální kodex.

Bílí heterosexuálové prohrají, protože pro ně je to jen konspirační teorie.

Redaktorka Wall Street Journal Emma Tuckerová řekla: “Zprávy patří nám. Byli jsme strážci brány a do značné míry nám patřila i fakta.”

Dodala, že lidé se učí, že nemohou věřit lživým médiím, a že v důsledku toho mají presstitutky potíže s ochranou oficiálních narativů, které jsou lží umožňující hrstce zkorumpovaných elit prosazovat své programy.

AUTOR: Paul Craig Roberts, Spracoval: CZ24.news, ZDROJ

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange