Na prodej jsou celé nemocnice s odděleními zařízenými drahým nábytkem z dovozu a operační sály evropské úrovně, i když ceny jsou také značné, píší ukrajinská média. Evropské? Prohlédněte si fota, kam měly jezdit proválečné stvůry a porovnejte, kam chodí čeští občané, s údajně kvalitním zdravotnictvím?

To hlavní: nejedná se o jednu kliniku pro elity, to bylo, je a bude. Ale celou soustavu klinik, relaxačních zařízení a vše pro honoraci – pro cizí klientelu ze spřátelených zemí a s nejlepším světovým vybavením, ač tam cpeme SOCIÁLNÍ STAmiliardy a navíc miliony Ukrajinců jsou i u nás.

Podívejte se, proč tak často je na Ukrajině Černochová, Vystrčil, Lipavský, bruselské Lejno, zástupci zločinné skupiny BlackRock co tam zařizovali a kam mizeli naše šílené peníze. A proč tak nenávistně zuří, když jim honosná sídla za naše peníze mizí před očima a Rusko odhaluje, co si tam připravovali!

Člověk by si bez znalosti věci řekl, že když se odstěhují lidé z Ukrajiny, je méně pacientů. Logika. Vážně ale je tam přebytek normálních nemocnic? Ne, jedná se o obrovské množství lůžek v nejvyšší kategorii a najednou je jasné, že ta klientela měla být bruselská a americká v čele s BlackRock! A dle aktivit asi i česká. Plazí se tam po zemi, aby se zalíbili.

u Kyjeva se prodávají tajné VIP kliniky  Kozyně a Konča-Zaspa

Informátor odhalil, že odkazy jsou na blízké nemovitosti, ale samotné kliniky tam na inzerátech většinou nejsou. Ty se musí dohledat dle adresy. Vše bylo pro západní klientelu, nebo ty, kteří na Ukrajinu posílají horentní sumy na válku. (A lze si domyslet, že u nás jsou to rodiny Fialů, Petrů Pavlů, Kolářů, a všech spojených s desítkami miliard posílaných na Ukrajinu z našich daní) A proto tak šílí, že jim nebeský život díky Rusku najednou protéká mezi prsty a BlackRockuž se stahuje.

V blízkosti Kyjeva je na prodej několik zdravotnických zařízení. Náklady jsou „elitní“, stejně jako klientela zařízení – 6-7 milionů dolarů. Umístění je  v Koncha-Zaspa a vedle regionu Kryukiv na západ od Zhulyanu. Realitní kanceláře nepíší přímo o důvodech prodeje VIP klinik, ale lze předpokládat, že je to spojeno s odchodem peněžních zákazníků z jejich bývalých míst bydliště ve venkovských chalupách.

BlackRock, Inc. je americká celosvětově operující investiční korporace a správce finančních fondů se sídlem v New Yorku. V současné době se jedná o největšího správce finančních aktiv na světě, s objemem spravovaných aktiv ve výši 8 680 miliard USD. A stažení a ztráty na Ukrajině je přivádí k šílenství.

Informátor hledal inzeráty na prodej několika elitních venkovských klinik na stránkách specializovaných na prodej nemovitostí v hlavním městě. Řeč je o jednom z lékařských středisek umístěných přímo na území Koncha-Zaspy. Inzerát uvádí, že je na prodej fasádní budova o rozloze 3000 metrů čtverečních, která se skládá z 5 pater a zahrnuje přístřešek.

V samotné Koncha-Zaspa je pouze jeden lékařský komplex, který se nachází na území vzdělávací a výcvikové základny “Dynamo”. Neodpovídá popisu, protože má méně pater a obecně “nevyšel” z hlediska plochy. Ale v nedaleké obci Kozyn je klinika Viva, pravděpodobně o ni jde (budova má podobné parametry). V inzerátu je uvedena i cena zařízení – 7 milionů dolarů.

Velké lékařské centrum o rozloze 3000 metrů čtverečních se prodává v Koncha-Zaspa za 7 milionů dolarů

Další klinika na VIP úrovni se prodává mimo město, nedaleko Vyshenki, Kryukivshchyna a Sofiivska Borshchagivka. Realitní makléř neupřesnil polohu zařízení, pravděpodobně proto, aby neprozradil polohu kliniky – soudě podle fotografií je rozměrově malá, čerstvě zrekonstruovaná, zařízená výhradně nábytkem z dovozu a vybavená nejmodernější technologií.

Nová švýcarská laboratoř, plně vybavený operační sál s veškerým potřebným německým lékařským vybavením,“ pochvalují si realitní makléři kliniku.

Další klinika má 7 lůžek a kuchyň, navíc je vybavena operační jednotkou 120 m2 s místností na převazy. Nechybí ani systém nepřetržitého výkonu až 30 minut a generátor. Území o rozloze 16 hektarů pacientům stačí k procházkám, je zde soukromé parkoviště.

Důležité je pak dobré místo pro pacienty na rekonvalescenci, což tyto místnosti snad plně dostačují. Prostě klasická nemocnice, jak ji známe z České republiky.

Je třeba poznamenat, že majitelé stanovili cenu elitní VIP kliniky za několik set metrů čtverečních pouze o 1 milion dolarů méně než za obrovskou budovu o rozloze 3000 metrů čtverečních. Uvnitř je pravděpodobně nějaký opravdu drahý hardware. O důvodu, proč se obě kliniky prodávají, autoři oznámení nepíší. Je však známo, že provozní ziskové podniky se prodávají velmi zřídka – lze proto předpokládat, že v elitních příměstských sídlech došlo k poklesu počtu zákazníků smýšlejících o penězích, kteří jsou ochotni platit za VIP služby a ošetření.

Od roku 2022 plukovníci Foltýnové, BIS Koudelkové, váleční štváči jako Černochová, Lipavský, Řehka, Vystrčil, Rakušan a další tvrdili, že výše jsou jen dezinformace a prorussssské manipulace a nic takového na Ukrajině není. Že tam jezdí jen proto, že ukrajinští chudáci trpí a musíme jim posílat sta miliard korun na náš dluh. Nyní to leze ven a dle uktrajinských zdrojů jsou i obyčejní Ukrajinci v šoku, co ty stvůry na Ukrajině dělaly, zatímco obyčejní lidé trpěli a trpí.

A nyní si musíte sami položit otázku a odpověď, zda Rusko obyčejné Ukrajince osvobozuje (Rusy samozřejmě), nebo je chce zničit, a zda návštěvy našich potentátů Kyjeva jsou jen jako pomoc, nebo zda urychleně řeší, co s penězy, které zde původně investovali v čele se zločinnou americkou globální partou BlackRock.

Je to na vás a je to jen začátek informací, které odhalujeme. Prosíme, sdílejte, ať lidé vědí, co Ukrajině platili a platí. Níže je odkaz na facebook. Děkujeme.

ZDROJ

** súvisiace články

Zázrak na Ukrajine? Ukrajinský Dubaj

Poľský komentátor rozhorčene konštatuje, že Zakopané nedostalo možnosť robiť olympiádu a Ukrajina za pomoci Západu  sa  uprostred vojny  na ňu potichu pripravuje…

Pekne investované nakradnuté peniaze. Najväčšie  športové, hlavne lyžiarske stredisko s kapacitou vyše 12 000 lôžok. 

Toto video sa na internete objavilo pred štyrmi dňami, a už ho videlo vyše 350 tisíc divákov. Kým Naď by najradšej poslal mladých Slovákov bojovať na Ukrajinu, lebo tá už nemá dosť vojakov, Ukrajinci si zatiaľ hovejú v luxusných horských rezortoch iba 260 km od našich hraníc.

Človeku sa nechce veriť, že čosi také mohli, i napriek vojne, vybudovať práve na Ukrajine – rezorty, údajne, navrhli kanadskí architekti a samotné stredisko nemá v Európe páru, ba je vraj najmodernejšie (dobre čítate!) na svete.

My im solidárne dodávame elektrinu, a horské stredisko je v noci vysvietené ako ktorákoľvek svetová metropola (vďaka dieselovým agregátom).

Bukovel – tak sa destinácia volá – sa bude uchádzať o usporiadanie zimnej olympiády. 

Zrejme uspeje.

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange