Globalisté podle plánu aktivují tuto zrůdnost…

Podle zasvěceného pracovníka společnosti Pfizer mají očkovaní jedinci v těle spící nanopatogeny, které mohou být aktivovány 18-gigahertzovým signálem v síti 5G, a jakmile se tyto patogeny spustí, mohou způsobit katastrofální zdravotní následky, od náhlých srdečních a mozkových explozí až po nekontrolovatelné krvácení ze všech otvorů.

Může to znít extrémně, ale podle zasvěceného pracovníka společnosti Pfizer již elita začala tyto spící patogeny aktivovat. Vzhledem k tomu, že lidé po celém světě začínají tento týden pociťovat znepokojivé příznaky – například krvácení z očí a náhlé srdeční exploze – děsivé následky se nám odehrávají před očima.

Vojenský právník Todd Callender, autorita v oblasti mezinárodního práva a zákona o nemocnosti a úmrtnosti, je v první linii právních bitev od doby, kdy elita vnutila lidstvu vakcíny COVID mRNA. Callender podává žaloby a bije na poplach v souvislosti s tím, co popisuje jako hluboce zakořeněnou agendu.

Jeho úsilí spolu se specializovaným výzkumným týmem odhalilo překvapivé důkazy, podpořené tisíci informátorů, které poukazují na plánovanou epidemii Marburgu – událost, která již byla za peníze amerických daňových poplatníků zaplacena prostřednictvím loňského zákona PREP.

Callender odhalil znepokojivé tvrzení: v lipidových nanočásticích mRNA vakcín COVID se nacházejí spící patogeny včetně E. coli, Marburgu a eboly. Podle jeho zjištění lze tyto patogeny aktivovat specifickými frekvencemi, pulzujícími prostřednictvím sítě 5G, která byla shodou okolností zavedena ve stejnou dobu jako vakcíny.

Jak Callender vysvětluje, pulzní frekvence uvolňují patogeny vysoce kontrolovaným způsobem.

Todd Callender také upozorňuje na znepokojivý vedlejší účinek spojený s očkováním společnosti Pfizer: 1P36, což je stav, který podle jeho vysvětlení způsobuje příznaky nápadně připomínající chování “zombie”.

U postižených se podle něj projevuje chování jako mrtvého mozku, agresivita a bizarní sklon ke kousání.

Což je zajímavé vzhledem k tomu, že v roce 2011 vydalo CDC veřejné oznámení o připravenosti na zombie apokalypsu.

Ačkoli mainstreamová média veřejnost zplynovala tvrzením, že jde o jazykolam, načasování se shodovalo s vydáním CONPLAN 8888-11 – oficiálního vojenského dokumentu známého jako “Counter-Zombie Dominance”.

Tato strategie, vypracovaná k řešení hypotetických scénářů vyvolává otázky, nakolik mohou vládní agentury takové hrozby považovat za vážné.

Callender dále odhaluje, že vakcíny fungují podobně jako pokročilá víceúčelová munice v armádě.

Stejně jako může být jeden náboj nakonfigurován tak, aby vystřelil různé typy střel na základě povelů ze systému řízení palby tanku, odhaluje, že podobným způsobem byly zkonstruovány i mRNA vakcíny – obsahují více potenciálních hrozeb, které lze “aktivovat” za určitých podmínek.

Podle whistleblowera společnosti Pfizer je právní úsilí Todda Callendera zacílené, což vyvolává vlny šoku  ve velké farmaceutické společnosti. Whistleblower tvrdí, že elita již začala rozpoutávat pandemii Marburgu, před kterou Callender varoval – s ničivými následky.

Mrazivý obrat událostí: dva cestující podezřelí z přenášení smrtelného viru Marburg vedli k uzavření velkého vlakového nádraží v Německu a podnítili obavy, že se tato vysoce nakažlivá nemoc s příznakem krvácení z očí nyní šíří v Evropě.

https://x.com/disclosetv/status/1841508844335231401?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1841508844335231401%7Ctwgr%5E22e8100e15c339d786ec6a39dd245de1b336f1e2%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcz24.news%2Fzasveceny-pracovnik-pfizeru-prozradil-ze-ockovani-lide-zacnou-brzy-krvacet-ze-vsech-telesnych-otvoru-a-umrou-globaliste-podle-planu-aktivuji-tuto-zrudnost%2F

Je známý svými děsivými příznaky a ohromující úmrtností až 88%, což z něj činí nejsmrtelnější virus známý lidstvu

Olej do ohně tomuto příběhu přilil internetový komentátor Jason Shurka, který vydal varování před údajnými plány FEMA na využití frekvencí 5G ke spuštění nanopatogenů Marburgu v krvi očkovaných osob.

Tato tvrzení podnítila rozsáhlé spekulace a debaty o potenciálním nebezpečí, které představují nové technologie mRNA, 5G a jejich propojení s veřejným zdravím.

Proč se spokojit s vypnutím 5G na dvě hodiny, když ho můžeme vypnout nadobro? Důležitější je, že musíme znovu převzít kontrolu nad našimi tyranskými vládami, které umožnily společnosti Big Pharma otrávit krev miliard lidí.

Jsou očkovaní již chodícími, mluvícími lidskými kyborgy, kteří plní zatím neznámé funkce pro globální elitu – než padnou na kolena a zemřou pouhým cvaknutím vypínače?

Možná to zní jako sci-fi, ale až uvidíte chladné důkazy, které pro vás máme, to, co znělo jako horor, bude najednou vypadat jako živoucí noční můra očkovaných.

Už víme, že signály 5G mohou v lidském těle generovat elektrické proudy, a to i na značnou vzdálenost.

Důležitý článek, jehož autorem je Dr. Joseph Mercola a který byl publikován v časopise Childrens Health Defense, odhaluje, že záření 5G buněčného signálu má za následek měřitelné biologické a chemické změny uvnitř lidského těla.

Ačkoli se to mainstreamová média zoufale snaží ututlat, recenzovaná studie publikovaná v roce 2022 rovněž odhalila, že signály mobilních telefonů lze využít k uvolňování biologických nebo chemických zátěží z oxidu grafenu, který je do lidského těla vnášen prostřednictvím mRNA injekcí.

Když to všechno propojíme, signály 5G lze použít k vytvoření nízkého napětí uvnitř lidského těla, což způsobí, že molekuly oxidu grafenu uvolní předem určené užitečné zatížení uvnitř těla.

Nyní v roce 2024 mrazivé objevy týkající se stavu očkovaných těl odhalují, že po zavedení vakcíny v roce 2021 se něco velmi závažného změnilo.

Vyšetřovatelé nyní uvádějí, že u očkovaných mrtvol, které zemřely po roce 2021, lze pozorovat vyzařování radiofrekvenčních vln.

Pokud vám to zní příliš jako sci-fi, pak si to můžete ověřit sami. Společnosti Microsoft byl udělen americký patent 6 754 472, který nese název: Metoda a zařízení pro přenos energie a dat pomocí lidského těla.

Když se nad tím zastavíte a zamyslíte, mělo by to být opravdu science fiction. Radil se s vámi někdo o tom, zda jste ochotni předat výhradní práva na své tělo Billu Gatesovi?

Odpověď je samozřejmě záporná. Stejně jako se nikdo neptal majitelů těl, která jsou nyní šest stop pod zemí a stále vysílají radiofrekvenční signály zjistitelné ručním spektrálním analyzátorem.

Ať už uděláte cokoli, nepodceňujte tyto lidi. Jsou šílení, opilí mocí a jsou odhodláni vylidnit svět a zotročit ty, kteří velkou porážku přežijí. Jejich plány na tajnou infiltraci lidského těla pomocí nanotechnologických robotů a IP adres se připravují už léta.

Jak to víme? Máme záběry.

Hluboký ponor do temné historie společnosti Pfizer odhalil, že deset let před pandemií spolupracovala s izraelskou výzkumnou univerzitou na vývoji programovatelných nanorobotů, kteří měli být vpraveni do lidí, aby změnili jejich DNA, přidělili jim IP adresu a připojili je k internetu.

V roce 2013 přednesl výzkumný pracovník Bar-Ilanu Dr. Ido Bachelet v místnosti s vedoucími pracovníky farmaceutických firem prezentaci, na které byly programovatelní nanoroboti demonstrováni pod mikroskopem.

Doktor zde vysvětluje, že do jedné injekční stříkačky se vejde “tisíc miliard robotů”.

Bachelet se ve své prezentaci pochlubil, jak mohou zajistit, aby nad nanoroboty “neztratili kontrolu” poté, co byli napumpováni do lidských těl.

Jak Bachelet vysvětlil, “ovladač” je připojen k internetu “jako Xbox”. A “ovladač vlastně propojuje tyto nanoroboty se sítí”.

Přesně tak. Nanoroboti “mají skutečnou IP adresu” a lze k nim “přistupovat” na dálku.

Nezapomeňte, že tato prezentace byla přednesena v roce 2013, což znamená, že tuto technologii mají již více než 10 let. Proč nám to zůstalo skryto?

Bylo to proto, že vždy zamýšleli tuto technologii používat tajně?

A teď to hlavní. Jak potvrdil Bachelet, ten, kdo tajně ovládá tyto DNA nanoroboty, je může zapínat a vypínat pouhým přepnutím vypínače a “vypouštět užitečné náklady” do lidských těl.

Počkat, náklad? Jaký náklad?

Vzhledem k tomu, že po celém světě stále umírají nevídané počty očkovaných lidí a v Evropě se objevují smrtící viry včetně Marburgu, musí Big Pharma objasnit, co tyto nákladní látky obsahují.

Ovládá elita to, kdo žije a umírá, díky nanorobotům DNA, které v tichosti a podvodně napumpovala do těl miliard lidí po celém světě?

AUTOR: Baxter Dmitry, Preklad: CZ24.news, ZDROJ

  • viac ako 700 článkov na tému podvodnej pandémie Covid, mRNA očkovania a dôsledkov tývhto “experimentov” na nič netušiacich ľuďoch nájdete tu

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange