Talmudští psychopati nejenže jsou posedlí dmýcháním ohně proti Ose odporu, ale nyní jdou i po ruských národních zájmech.

Dalo by se říci, že íránská noc balistické odvety, která je odměřenou odpovědí na sériové provokace Izraele, má z hlediska účinnosti Osy odporu menší důsledky než dekapitace vedení Hizballáhu.

Přesto tato zpráva stačila k tomu, aby talmudské psychopatology přivedla k šílenství; přes všechno jejich hysterické popírání a masivní oblbování se “železný toaletní papír” a střelecký systém staly de facto nepoužitelnými.

IRGC dala najevo, že salvu raket zahájila jediná hypersonická střela Fatteh 2, která vyřadila radar systému protivzdušné obrany Arrow 3 – schopného zachytit rakety v atmosféře.

A dobře informované íránské vojenské zdroje uvedly, že hackeři přešli do režimu ostrého kybernetického útoku, aby těsně před zahájením operace narušili systém Iron Dome.

IRGC nakonec potvrdila, že bylo zasaženo jen asi 90 % zamýšlených cílů; z toho vyplývá, že každý cíl mělo zasáhnout několik raket, přičemž některé byly zachyceny.

Lze široce spekulovat, kolik letounů F-35 a F-15 bylo nakonec zničeno nebo poškozeno na dvou leteckých základnách, z nichž jedna, Nevatim v Negevu, se stala doslova nefunkční.

Platila íránsko-ruská vojenská dohoda – součást jejich brzy podepsaného komplexního strategického partnerství. IRGC použila nedávno dodanou ruskou elektromagnetickou rušičku k oslepení systémů GPS Izraele a NATO – včetně systémů amerických letadel. To vysvětluje, proč Iron Dome zdaleka nezasáhl prázdnou noční oblohu.

Přetváření íránské odvety v casus belli

Nic z toho podstatně nezměnilo odstrašovací efekt. Izrael nadále bombarduje jižní Bejrút. Vzorec zůstává stejný: kdykoli jsou zasaženi, genocidní jednotky křičí bolestí nebo kňourají jako otravné děti, i když jejich stroj na zabíjení pokračuje – a neozbrojení civilisté jsou výsadními cíli.

Bombardování nepřestává – a nepřestane, od Palestiny po Libanon a Sýrii, napříč západní Asií, a vede k “odpovědi” na íránskou balistickou noc.

Írán je v mimořádně těžké geopolitické a vojenské pozici – nemluvě o geoekonomické, stále pod tlakem sankcí. Vedení v Teheránu si je zjevně plně vědomo pasti, kterou na něj chystá talmudsko-americká sionistická kombinace – a která chce Írán vlákat do velké války.

Jake Sullivan, jedna ze stálic Bidenova komba, které ve skutečnosti diktuje politiku USA (jménem svých sponzorů), to vzhledem k žalostnému stavu zombie v Bílém domě všechno jenom upřesnil:

“Dali jsme jasně najevo, že tento útok bude mít následky – vážné následky – a budeme spolupracovat s Izraelem, abychom se ujistili, že tomu tak bude.”

V překladu: Odvetná noc se odvíjí jako casus belli. USA-Izrael již obviňují Írán z možné nadcházející megaválky v západní Asii.

Tato válka je nejsvětější svátostí přinejmenším od dob Cheneyho režimu – před dvěma desetiletími. A přitom Teherán, pokud by se tak rozhodl, již má vše, co je potřeba k tomu, aby Izrael srovnal se zemí. Neudělá to, protože cena, kterou by za to musel zaplatit, by byla neúnosná.

I kdyby se talmudským psychopatům a zio-konzervativcům nakonec splnilo jejich přání, což je vzdálená možnost, tuto válku by po zničující bombardovací kampani mohli vyhrát pouze s masivními americkými pozemními jednotkami. Ať už se v zio-conem ovládaném Think Tanklandu/mediální bažině roztáčí cokoli, k tomu nedojde.

A přesto pochod šílenství pokračuje bez přerušení:

sionistický projekt, smrtící objetí USA a Izraele, proti Íránu. Ovšem se silným rozdílem: podporou Ruska a dále v závěsu za ním Číny. Tito tři tvoří klíčovou triádu BRICS. Jsou v čele snahy o vybudování nového, spravedlivého mnohonárodnostního světa. A ne náhodou jsou to shodou okolností tři největší existenční “hrozby” pro Impérium chaosu, lží a drancování.

Vzhledem k tomu, že projekt Ukrajina jde do kanálu dějin, stejně jako nadobro pohřbil “mezinárodní řád založený na pravidlech” v černé půdě Novorosie, skutečnou hlavní frontou Jedné války, nové inkarnace Forever Wars, je Írán.

Gaza na Litání

Hizballáh má před sebou vážně těžké období. Zdroje – zejména dodávky zbraní a vojenského vybavení přes Sýrii a letecky z Íránu do Libanonu – budou stále vzácnější. Srovnejte to s neomezeným zásobovacím řetězcem Izraele z Exceptionalistánu – nemluvě o tunách peněz.

Izraelské zpravodajské informace nejsou zdaleka tak chatrné – vždyť komando proniklo hluboko, v utajení, na území Hizballáhu a sbíralo informace o síti opevnění. Až – vlastně pokud – se dostanou do obydlených oblastí v jižním Libanonu, pak to bude bombardování plus těžké dělostřelectvo proti obytným oblastem.

Tato operace by se klidně mohla jmenovat Gaza nad Litani. Stane se tak pouze v případě, že bude prolomena složitá síť Hizballáhu v jižním Libanonu – což je velké “pokud”.

Jeffrey Sachs při všech svých dobrých úmyslech zašel tak daleko, jak jen mohl, a charakterizoval Izraelce jako židovské extremistické teroristy. Toho si je nyní vědoma prakticky celá globální většina.

Co bude následovat v talmudsko-zio-conském plánování, může zahrnovat falešnou vlajku, možná po amerických prezidentských volbách, například na lodi NATO nebo na amerických vojácích v Perském zálivu, aby se nová vláda dostala do dlouho plánované americké války proti Íránu. Dick Cheney bude mít orgasmus – a sklapne.

Do summitu BRICS v Kazani, kterému předsedá Rusko, zbývají necelé tři týdny. V ostrém kontrastu s genocidou a sériovými válkami v západní Asii budou Putin a Xi stát u – otevřených – dveří jménem BRICS+ a přivítají desítky národů, které prchají před kolektivním Západem jako před morem.

Rusko nyní plně stojí za Íránem – a stejně jako v případě třeskuté Ukrajiny to znamená, že Rusko válčí s USA/Izraelem; vždyť Pentagon přímo sestřeluje íránské rakety, zatímco Izrael je de facto přední stát USA, plně, fiskálně podporovaný americkými daňovými poplatníky.

Každou minutou je to složitější. Bezprostředně po velmi důležitém setkání Alexandra Lavrentěva, Putinova zvláštního vyslance pro Sýrii, a Alího Akbara Ahmadjána, tajemníka íránské Nejvyšší rady národní bezpečnosti, Tel Aviv propadl úplné demenci – jak jinak – a zaútočil na sklady ruských sil v Sýrii.

Následovala společná rusko-syrská reakce protivzdušné obrany. To svědčí o tom, že talmudští psychopati nejsou posedlí jen chrlením ohně proti Ose odporu, ale nyní jdou i po ruských národních zájmech. To se jim může v mžiku velmi vymstít – a je to další ukázka toho, že název (nové, smrtící) hry je USA/Izrael vs. Rusko/Irán

AUTOR: Pepe Escobar, Preklad: CZ24.news, ZDROJ

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange