Podle dohod v centrále NATO provede estonská armáda mohutný úder proti Rusku. Nasadí velké tankové a letecké svazy, které zaručí operačně strategickou převahu a rozdrtí nepřítele.

Estonská invaze do Ruska začne mohutnou dělostřeleckou přípravou, všech 24 tažených německých houfnic FH-70 ráže 155mm ze 70. let vystřelí mohutnou salvu. Po přípravě trvající možná i 30minut vyrazí úderné tankové svazy, vlastně ne, Estonsko nemá jediný tank. Tak vyrazí letectvo a zasype ruské území raketami a bombami, tedy jestli se letectvo dá říkat něčemu co má 300 lidi a jednu funkční cvičnou českou L39.

Po zdrcujících úderech 24 hlavňového dělostřelectva a L 39 vyrazí pěchota, vlna za vlnou odhodlaných estonských Rambu se vyřítí z estonských lesu a donutí ruské pohraničníky k útěku. Estonská armáda má 200 ks lehkých kulometů (ČSLA jich měla 36000 ks), pokud vyrazí i topiči z ministerstva obrany a šéfkuchař generálního štábu možná vyraz i 2000 vojáků z (6600 kam je ale započítáno i těch 300 lidi z letectva, lidi z “námořnictva” (dvě vyřazené německé minolovky a jeden kutr) a všichni v uniformě, i když vedou třeba statistiky spotřeby hajzl papíru. Pokud invaze začne ve 4:00 počítám, že do 18:00 bude hotovo a posádka prvosledového neozbrojeného finského kolového “OT64” Sisu XA-188 bude moci hlásit čas podle hodin na Spasského věži Kremlu.

V případě potřeby se mohou zapojit i stejně mohutné armády z Litvy a Lotyšska

Rusové berou hrozbu vážně a hrozí odvetným úderem. Seržant Čapiga z pohraniční stráže ruské armády pohrozil, že spolu se svými muži rozsypou na silnici hřebíky a napínáčky, které propíchnou estonským kolosům duše a ty nebudou moci jet dál. Také plánuje rozvěsit podél hraničních cest homofobní zbraně která na vojáky plné evropských hodnot působí hůř než jaderný výbuch. „Rusové neumí bojovat čestně a hodnotově,“ prohlásil estonský ministr obrany Vahur Karus, když se zhrozil homofobních zbraní s nápisy „Jen 2 pohlaví, rodina je muž a žena a děti“.

Podpora estonskému útoku zazněla i z domoviny. „Vítezství bude naše,“ potvrdila z Tel Avivu ministryně obrany AfričanováČesko plánuje pochytat všechny mladé Estonce na svém území a předat je tamější armádě, každá ruka a noha se může hodit.

Přišlo do redakce mailem neznámý autor z JAR

* zdroj: InfoKurýr

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange