Tupo ignorujú mimoriadne závažné informácie prezentované MUDr. Kotlárom o smrtonosných mRNA vakcínach

poznámka: neignorujú – teraz sa dostávajú do situácie, kedy budú stavaní do pozície obžalovaných za zločiny proti ľudskosti a genocídu. ONI v tejto situácii už musia ZAPIERAŤ, KLAMAŤ, robiť všetko preto, aby pred súdom neskončili.

Splnomocnenec vlády na prešetrenie manažovania pandémie MUDr. Peter Kotlár v stredu 2. októbra 2024 na tlačovej besede avizoval, že vláde odporučí napríklad zastavanie očkovania mRNA vakcínami do dokázania ich bezpečnosti a účinnosti a odmietnutie aktualizovaných medzinárodných zdravotných predpisov a pandemickej zmluvy.

Vedci z Virologického ústavu Biomedicínskeho centra Slovenskej akadémie vied (SAV) sú znepokojení stredajšími (2. 10.) výrokmi splnomocnenca vlády pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Petra Kotlára. Vyzývajú vládu, aby k správe, ktorú jej predložil, pristupovala mimoriadne obozretne. Uviedli to v stanovisku zverejnenom na webe SAV.

Ako vedci dlhodobo sa zaoberajúci výskumom vírusov sme hlboko znepokojení tvrdeniami, ktoré splnomocnenec Kotlár prezentoval verejnosti. Prezentované názory spochybňujú skutočnosti preverené a akceptované celosvetovou odbornou komunitou a zodpovednými autoritami a zneisťujú laickú verejnosť,” poznamenali.

Vedci apelovali na vládu, aby ku Kotlárovej správe k pandémii COVID-19 pristupovala mimoriadne obozretne a vyvarovala sa chýb, ktoré by Slovensko dostali na okraj civilizovaného sveta.

Vládny kabinet už mal dostať správu k preverovaniu pandémie ochorenia COVID-19. Predložil jej ju splnomocnenec Kotlár. Má byť zaradená na riadne rokovanie vlády. Na stredajšej tlačovej konferencii Kotlár hovoril o viacerých podozreniach o neúčinnosti a nebezpečnosti vakcín či o umelom pôvode COVID-19.

Podľa Kotlára bol vírus SARS-CoV-2 vytvorený umelo a jeho prenos sa uskutočnil z Číny počas olympijských hier. mRNA vakcíny sú podľa neho biologickou zbraňou a navrhuje zastaviť ich používanie, až do preukázania ich účinnosti a bezpečnosti.

Skritizoval tiež celoplošné testovanie, nepresnosť pri počtoch úmrtí v súvislosti s COVID-19, neodôvodnenosť používania rúšok a rozostupov, nedostatočnú diagnostiku a nesprávnu liečbu ochorenia, pozastavenie bežných lekárskych úkonov počas pandémie, ako aj plytvanie verejnými financiami štátnymi orgánmi. Kotlár vyzval vládu, aby sa dohodla, aký bude ďalší postup, pričom odporučil minimálne odmietnuť sporné pandemické predpisy a pozastavenie používania mRNA vakcín.

Opozícia a korporátne médiá Kotlárove výroky skritizovala a označila ich za dezinformácie.

Fatálne až smrteľné dopady anticovidových injekcií

Popredný český výskumník rekombinantných vakcín Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, DSc. vlani varoval pred tým, že plazmidy vo vakcínach môžu kontaminovať našu DNA. Očkovanie proti Covid-19 zároveň prirovnal k eutanázii.

Pozrite si tiež 1. časť dokumentárnej série investigatívneho portálu inFAKTA pod názvom “Obchod so strachom”, ktorá v súvislosti s covidizmom odhaľuje nielen to, aké informácie mainstreamové médiá zverejňovať počas plandémie nechceli, nechcú a prečo, ale obnažuje aj osoby a lobistické štruktúry, ktoré na nej profitovali.

Americký nukleárny a preventívny kardiológ Dr. Richard M. Fleming v júni tohto roku požiadal Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2.

ZDROJ: SAV / ČAS / Infovojna

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange