(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice) Podľa prominentného lekára Dr. Marka Bishofského boli tisíce pacientov hospitalizovaných pre Covid-19 na príkaz vlády úmyselne zavraždené napojením na pľúcne ventilátory, pričom im boli odopreté život zachraňujúce lieky, ako sú ivermektín, hydroxychlorochín a vitamín D.

Dr. Bishofsky je svetovo uznávaný pľúcny lekár, ktorý lieči rôzne zdravotné stavy, pri ktorých sú postihnuté pľúca.

Podľa portálu The Defender v nedávnej epizóde relácie „Good Morning CHD“ Dr. Bishofsky povedal, že bol často svedkom toho, ako sa nemocničný personál rozhodol predčasne intubovať pacientov s ochorením na Covid-19.

Ako uviedol:

„Mnoho, mnoho tisíc pacientov zomrelo kvôli tomuto zhonu do rýchlej intubácie pacientov a neumožnenie včasnej liečby liekmi ako ivermektín, hydroxychlorochín alebo dokonca obyčajný vitamín D – týmto pacientom nedovolili podať ani len vitamín D! Chceli ich rýchlo zaintubovať a nasadiť remdesivír.“

Podľa doktora Bishofského boli pacienti intubovaní na pľúcne ventilátory, „keď potrebovali len tri litre kyslíka“. Bolo to niečo, čo počas svojej 25-ročnej praxe ešte nikdy nevidel.

„To je tak málo kyslíka, že ak pacienta odpojíte z pľúcnej ventilácie, bude v poriadku,“ hovorí.

„Namiesto toho tu bola až prílišná snaha o ich rýchlu intubáciu.“

Intubácia mala byť v týchto prípadoch až poslednou možnosťou, nie prvou

Dr. Bishofsky sa snažil presvedčiť lekárov, že „to nebola tá správna vec“. Vysvetľuje:

„Keď som v roku 1999 začal svoju kariéru, išiel som na obrovské sympózium, kde sa hovorilo o rizikách intubácie – rizikách používania pľúcneho ventilátora – a už vtedy sa vedelo, že intubácia by mala byť poslednou možnosťou.

V tom čase hlásili 25% nárast úmrtnosti pacientov, ktorí boli intubovaní a nasadení na ventilátor. A dnes už vieme, že počas covidu zomieralo viac ako 80 až 85% ľudí, ktorí boli na ventilátoroch.“

Ventilátory sú „jedným z najdôležitejších nástrojov na záchranu života, ktoré máme,“ hovorí Dr. Bishofsky, ale sú tiež „extrémne nebezpečné“, pretože zvyčajne spôsobujú bakteriálny zápal pľúc.

Lekári vtedy povedali Bishofskému, že to je jednoducho protokol nemocnice . „Lekári nemali žiadne vysvetlenie. Chrlili mainstreamové mediálne naratívy.“

Dr. Bishofsky, ktorý nakoniec rezignoval v čase, keď bolo zavedené povinné očkovanie proti covidu, hovorí, že sa snažil presvedčiť lekárov, aby pacientom podávali hydroxychlorochín. V prvom týždni pandémie lekári v Bishofského nemocnici dokonca aj použili hydroxychlorochín.

„A mali sme mimoriadne dobré výsledky,“ povedal.

Potom však v medicínskom časopise The Lancet vyšla „absolútne falošná“ štúdia o hydroxychlorochíne. No a lekári ju začali citovať.

Na konci svojho pôsobenia v nemocnici Dr. Bishofsky povedal riaditeľovi: „Viete, celá táto skorá intubácia bola úplne otrasná.“

Riaditeľ nemocnice priznal, že to bolo hrozné, no odvrkol: „Robili sme, čo sme mohli.“

Podľa Dr. Bishofského boli mnohí zdravotnícki pracovníci „zhypnotizovaní“ a neboli si plne vedomí škodlivosti, ktorú páchali.

„Myslím si, že veľa zdravotníckym pracovníkom sa dostáva zlej reputácie,“ povedal.

„Väčšina, ak nie všetky zdravotné sestry, s ktorými som pracoval, chceli pomáhať a myslím si, že robili to najlepšie, čo mohli. Avšak, boli pod nejakou kontrolou mysle – väčšina z nich sa podvolila očkovaniu – nepočúvali na rady nikoho.“

„Držal som za ruky príliš veľa pacientov, keď naposledy vydýchli“

Jedným z najsmutnejších aspektov nemocničných protokolov bolo, že pacienti s Covid-19 boli izolovaní od svojich rodinných príslušníkov.

„Títo pacienti chceli viac ako čokoľvek iné vidieť svoju rodinu,“ hovorí Dr. Bishofsky. „Boli hospitalizovaní dva alebo tri týždne. Mali strach, boli chorí a chceli len vidieť niekoho, koho milujú.“

Nemocnica v istý čas povolila pacientom s Covid-19 návštevu rodinného príslušníka, ale iba vtedy, ak pacient súhlasil s tým, že mu bude poskytnutá „komfortná starostlivosť“.

„Keď vám nasadia „komfortnú starostlivosť“, opatrenia na záchranu života sa pomaly rušia a pacient zomiera v priebehu niekoľkých minút až hodín – a títo pacienti sa tomu podriaďovali! Veľa z týchto pacientov, o ktorých viem, by prežilo, ale tak veľmi chceli vidieť člena rodiny, že podľahli tomuto druhu eutanázie.“

V iných prípadoch pacienti s Covid-19 zomreli sami bez rodiny pri lôžku.

„Držal som za ruky príliš veľa pacientov, keď naposledy vydýchli, pretože rodina tam nemohla byť,“ povedal doktor Bishofsky.

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange