Na Slovensku to tak býva – čo je ZLE,m vedia “politici” iba pred voľbami. Len vtedy, keď sa potrebujú dostať ku kormidlu. Keď sa im to podarí, vedia presne, čo robiť, aby škodili ešte viac ako tzí pred nimi…

Sú múdri ako Matovičovo “lietadlo”, zrazu vedia kde a koľko ušetriť, ale takmer štvormiliardovú sekeru, ktorú zaťali do verejných financií, si nepamätajú. Dnešná trápna opozícia, ktorá visí na špagátiku bábkovodičov v zahraničí – hádam práve s výnimkou Matoviča, je zrazu nositeľom Nobelovej ceny za ekonómiu. Tak sa pozrime na fakty, ktoré na sociálnej sieti zverejnil SMER – SSD.

To sa to rozdávalo svojim! To sa to šafárilo! To sa to vyhadzovali milióny za doslova hovädiny a najmä štátny teror! A nie je v tom iba Ódorova vláda, po uši sú v tej zlodejine namočení Hegerovci, Matovičovci, Remišovci, Naďovci, Sulíkovci či Kolíkovci a celá plejáda “vyhlásených expertov” vlád terajšej opozície. (Mafia, ako vraví sám Matovič?)

Štátny teror a gambling s lotériu

Povinné očkovanie, lotéria poslušných, očkovací bonus – niekto si namastil vrecká našimi spoločnými takmer 800 miliónmi.

Koľko sme vyhodili za neminuté vakcíny?

Nakupovali ich na želanie Leyenovej biznis tímu, predklonení do pol pása pred Bruselom, ako by nás bolo nie päť a pol, ale rovno desať miliónov. Vyhadzovali sa milióny za predražené kontrakty a Leyenová jasala. Takto sa spálilo “iba” sto miliónov.

A položka za položkou, môžeme pokračovať v prehľade šafárenia ako “zo židovho”

Testovacie MOMky – biznis storočia. Samozrejme, blízkych a známych. Hádzanie vojenskou technikou šialencom za hranicou. Zrušenie bankového odvodu či šafáranenie s pandemickou pomocou. ozaj, sedí už niekto z nich? A ešte mudrujú, kde by terajšia vláda mala ušetriť centy, keď oni doslova pálili stámilióny.

Pekný prehľad

Spracoval: Hlavný Denník, ZDROJ

By iteko

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange