Príbeh nemeckého organizátora protestov nám názorne ukazuje, aké jednoduché bude človeka zničiť vo svete bez hotovosti

V Německu se již před časem vrátila 30. léta, takže jakákoli opozice vládě je likvidována a to jak nezákonným vězněním, tak blokací bankovních kont. (toto nám ukázal už faširežim v Kanade – akcia kamionistov)

Příběh Reinera Füllmicha již většina z vás zná a v mnoha článcích jste si zde také mohli přečíst o jeho únosu, zmanipulovaném soudním procesu a věznění na samotce ve vazební věznici určené pro teroristy a masové vrahy.

Všichni si jsou vědomi toho, že jde o čistě politický proces, což se také postupně podařilo dokázat.  Nicméně lidí s velmi podobným osudem najdete v Německu bezpočet.

Jedním z nich je také Michael Ballweg, který organizoval protesty proti covidovým restrikcím, nucenému „očkování“ a nezákonné diskriminaci neočkovaných.

Také proti němu je veden uměle zkonstruovaný proces, založený na smyšlených obviněních.

On sám popsal svůj příběh, který přináším níže. Jeho osud nám velmi důrazně připomíná, že odpůrci režimu budou v bezhotovostním světě v situaci, kdy by se jakkoli omezily či zrušily také kryptoměny, odsouzeni doslova k žebrotě.

Nebo žádní odpůrci nebudou, protože každý odpůrce si uvědomí, že represe ze strany systému jednoduše bez peněz nepřežije

Zatím, dokud stále nějaké platební možnosti, které nelze kontrolovat (hotovost, kryptoměny), existují, se však přežít dá.

O to víc je nutné se snažit, abychom o tyto poslední možnosti nepřišli….

Dále již Michael Ballweg:

Jmenuji se Michael Ballweg, jsem podnikatel a IT vývojář ze Stuttgartu – a obžalovaný. Mnoho lidí si myslí, že jsem obviněn z podvodu, protože jsem zpronevěřil dary.

Ve skutečnosti jsem obviněn z nekompetentního pokusu o podvod a pokusu o daňový únik. Jsem obviněn z pokusu o daňový únik, protože jsem neodevzdal daňové přiznání včas, když jsem byl ve vězení.

Příběh začal v roce 2020. V té době jsem založil hnutí „Querdenken 711“ na protest proti omezování základních práv způsobeným opatřeními k omezení pandemie Covid-19. Mojí motivací bylo hájit základní práva a demokracii a umožnit otevřenou diskusi o sporných opatřeních.

Svou profesní kariéru jsem začal jako podnikový ekonom, ale mé zaměření se rychle přesunulo do IT průmyslu, kde jsem úspěšně vyvíjel praktická softwarová řešení a prodával je mimo jiné společnostem Bosch, ThyssenKrupp a Mercedes-Benz.

Ještě předtím, než svět zasáhla takzvaná pandemie, plánoval jsem dlouhou cestu s batohem na zádech po Asii, abych si odpočinul od hektického podnikatelského života. Události na jaře 2020 ale vše změnily.

Protichůdné informace a drastická opatření pro boj s pandemií mě přiměly jednat a pozvednout hlas rozumu a svobody.

První demonstrace, kterou jsem zorganizoval ve Stuttgartu 2. května 2020, znamenala začátek série protestů, které přitáhly národní i mezinárodní pozornost.

K demonstracím, které vyvrcholily v Berlíně 1. a 29. srpna 2020, se připojily statisíce lidí. Tyto pokojné protesty byly silným signálem proti zasahování státu do našich základních práv a za obnovení svobody.

Zdlouhavá procedura

Ale tento závazek ke svobodě měl svou cenu. 29. června 2022 jsem byl zatčen a strávil jsem přes devět měsíců ve vazbě, i když se obvinění proti mně ukázalo jako nepodložené.

Veškerý můj majetek byl zabaven a dodnes jsem nemajetný. Obvinění zahrnovala mimo jiné obvinění z pokusu o podvod v 9450 případech a komerční praní špinavých peněz.

Krajský soud ve Stuttgartu však kvůli těmto obviněním odmítl zahájit hlavní řízení, protože vyšetřování státního zástupce bylo nedostatečné.

Současný stav je charakterizován pokračujícími soudními spory. Navzdory tomu, že stuttgartský krajský soud část mého majetku uvolnil, byl finančním úřadem okamžitě znovu zabaven.

Finanční úřad se opírá o zprávu o daňovém vyšetřování, o které jsem nikdy neslyšel. Moje společnosti jsou v likvidaci a já již nemohu otevírat nové účty v celé Evropě.

Nadcházející soud, který začíná 1. října 2024, má trvat neuvěřitelných 60 dní a má trvat 12 až 18 měsíců. Toto dlouhé trvání procesu ukazuje, jak intenzivní a komplexní je právní spor.

Náklady na soudní řízení se odhadují na zhruba 500 000 až 700 000 eur, což dále zatíží moji finanční situaci. Tyto okolnosti jasně ukazují, jak se stát snaží finanční represí umlčet kritické hlasy.

Bez bankovního účtu je podnikání téměř nemožné

Můj případ není ojedinělý. Příznivcům protestů kamioňáků v Kanadě byly bez varování zmrazeny bankovní účty a britský politik Nigel Farage unikl blokování účtu pouze kvůli masivnímu tlaku veřejnosti.

To vyvolává otázku ekonomické svobody garantované ústavou a jaké existují alternativy, jak se proti takovým zásahům chránit.

Podnikání pro mě znamená mít možnost plně rozvinout svou kreativitu a talent. Jde o nutkání uvést inovativní myšlenky do praxe a dosáhnout tak nejen ekonomického úspěchu, ale také osobního a společenského pokroku.

Ale se stávajícím bankovním systémem může být svobodné podnikání kdykoli silně omezeno. Mnoho lidí si neuvědomuje, jak snadné je být vyloučen. Náhlé zablokování účtu nebo odmítnutí banky otevřít účet může náhle zastavit obchodní aktivity a ohrozit vaši finanční existenci.

Jsem na takzvaném seznamu PEP (Politicky exponovaná osoba). Toto je seznam lidí, kteří vzhledem ke svému politickému postavení nebo funkci představují zvýšené riziko korupce nebo praní špinavých peněz.

V důsledku toho je mi odepřen přístup k bankovním účtům v celé Evropě. Banky mě vnímají jako riziko, a proto mi upírají základní služby, které jsou pro podnikání nezbytné. To mě donutilo hledat alternativní cesty, jak pokračovat v podnikání.

Nezávislý na bankách

Uchýlil jsem se k hotovosti, ale především jsem objevil Bitcoin, decentralizovanou alternativu, která nevyžaduje banky. Bitcoin nelze zabavit, pokud se používá správně. Nevyžaduje banku ani povolení k otevření účtu.

Transakcím nelze zabránit, protože probíhají přímo mezi zúčastněnými stranami a nejsou kontrolovány ústředním orgánem. Bitcoin je první veřejná digitální platební infrastruktura na světě, která umožňuje výměnu peněz mezi jednotlivci bez prostředníka a bez povolení.

Vzhledem k potížím, které mi tradiční bankovní systém způsobuje, jsem se v polovině roku 2023 rozhodl spolupracovat pouze s lidmi a společnostmi, kterým mohu platit buď v hotovosti, nebo v bitcoinech.

Toto rozhodnutí mě činí nezávislým na bankách a umožňuje mi pokračovat v podnikání. Není to vždy jednoduché, ale jsem rád, že mohu být v této oblasti průkopníkem.

Můj závazek k digitální svobodě mě přivedl k prozkoumání nových cest a vývoji alternativ k dominantním digitálním společnostem. Podporuji lidi v tom, aby se osvobodili od digitálních systémů velkých korporací, jako jsou Microsoft, Google a Apple, a na webu digitaler-aktivist.de k tomu poskytujeme bezplatná výuková videa.

Abych to podpořil, na praktických workshopech ukazuji, jak lze technologie využít ve prospěch lidí. Příklady toho zahrnují Freedom Mobile (chytrý telefon bez velkého technologického softwaru) a bitcoin (jako decentralizovaná alternativa k digitálnímu euru a dalším takzvaným digitálním měnám centrální banky – CBDC).

Překážky překonány

Při velké demonstraci 3. srpna 2024 za „Mír, svobodu a pravdu“ v Berlíně jsem přijal výzvu a vyvinul decentralizované modely financování.

Přes všechny překážky, které mi kladli do cesty zabavením finančních prostředků a zrušením bankovních účtů, se demonstrace konala s více než 30 000 účastníky. To ukazuje, že je možné legálně a úspěšně realizovat své vize i mimo státem řízenou finanční infrastrukturu.

Všechny mé zkušenosti mi ukázaly důležitost a potenciál Bitcoinu a dalších decentralizovaných technologií, které umožňují fungovat nezávisle a svobodně, i když jste vyloučeni z tradičního finančního systému.

Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda, ZDROJ

By ARCHA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Secured By miniOrange