„Žádná vláda na světě neotevřela [dávky vakcíny COVID] a neprovedla oficiální kontrolu… Americká FDA pouze zkontrolovala dávky na viditelné kontaminanty.

V reakci na otázky týkající se nedávného článku publikovaného v International Journal of Vaccine Theory Practice & Research, který našel důkazy o „samoorganizaci stereomikroskopicky viditelných umělých struktur v reálném čase v inkubovaných vzorcích produktů mRNA, především od společností Pfizer a Moderna,“ vysvětluje internista, kardiolog a epidemiolog Dr. Peter McCullough řekl Shannon Joy, že obsah dávek vakcíny COVID musí být řádně prošetřen.

„Žádná vláda na světě neotevřela plechovky a neprovedla oficiální kontrolu,“ řekl McCullough. Poznamenává také, že „americký FDA pouze zkontroloval dávky na viditelné kontaminanty“.

McCullough dále poznamenává, že Japonsko poslalo zpět miliony dávek vakcíny COVID poté, co je prozkoumalo a našlo zbytky viditelné pouhým okem.

McCullough řekl, že v USA se kontrola dávek provádí pouze pouhým okem – potvrdil to poté, co si prohlédl kontrolní zprávy FDA pro Moderna.

„Myslím, že by se tím měl každý opravdu zabývat,“ říká McCullough. „Proč vlády nechtějí prozkoumat, co je v nich?

„Japonci skutečně zkoumali, zda v plechovkách nejsou viditelné zbytky. A v roce 2021, 2022 poslali miliony dávek zpět do společností Pfizer a Moderna. Tyto informace lze nalézt ve zprávách agentury Reuters. Americká FDA pouze zkontrolovala plechovky na viditelnou kontaminaci, což znamená, že se na plechovky skutečně podívala pouhým okem. Viděl jsem jednu z inspekčních zpráv FDA pro Modernu a oni udělali totéž pro Pfizer. Myslím, že každý by měl mít obavy… Floridský generál chirurg Joe Ladapo oficiálně požádal CDC a FDA, aby otevřely dávky a prozkoumaly jejich obsah – na kvalitu, čistotu a kontaminaci DNA.

„Čtyři laboratoře v nich našly kontaminanty DNA, nazývané cDNA, [stejně jako] zesilovač promotoru SV40 a původ inzerce, aby je prozkoumaly na jiné kontaminanty. Byla vznesena otázka ohledně oxidu grafenu nebo jiných materiálů, které by v něm mohly být obsaženy. Žádná vláda na světě neotevřela konzervy a neprovedla oficiální kontrolu. A zkoumali jsme Tylenol. Studovali jsme, víte, aspirin. Myslím, že by se tím měl zabývat opravdu každý. Proč vlády nechtějí zkoumat, co je v nich? Nyní jsem mluvil s Vibeke Manniche, která dnes zveřejnila gigantickou studii z Dánska. Řekla, že dávky rozhodně nejsou všechny stejné. Několik studií nyní ukazuje, že existovaly dávky, které byly docela nebezpečné, s vysokou mírou vedlejších účinků a úmrtí, a jiné, kde se nic nestalo. Můžete si je vyhledat a doufejme, že ve své dávce nebudete mít žádné vedlejší účinky. A nyní to potvrdilo v Dánsku a Švédsku.

„Další samostatná analýza v České republice ukázala totéž. Toto je webová stránka How Bad Is My Batch. Mimochodem, velmi užitečný web… Vlastně jsem ho teď použil v publikacích howbadismybatch(.)com. Je jasné, že potřebujeme velký náhodný vzorek, abychom viděli, co v něm je.“

* zdroj: InfoKurýr

By ARCHA

Secured By miniOrange