Jaká je cena života jednoho dlouholetého kriminálníka a narkomana, který se neštítil při loupeži držet těhotné ženě u břicha zbraň? A jaká je cena života tří malých děvčat, jejichž život sotva začal?

Podle britského premiéra Starmera má mnohem větší cenu život černého recidivisty než tří malých dívek. To jasně vyjadřuje jeho současné vyjádření k nepokojům, ke kterým došlo po útoku na děti v taneční škole při srovnání s jeho vyjádřením k nepokojům, které nastaly po smrti kriminálníka George Floyda.

Bouřlivé nepokoje BLM vedly k situaci, která v USA neměla daleko k občanské válce. Tehdy Starmer nepokoje, při nichž se bouraly sochy, zakládaly požáry a docházelo k rabování, plně podpořil…

To je zcela jiný postoj než nyní, kdy vyšli do ulic odpůrci výměny obyvatel v reakci na útok Afričana na děti v taneční škole.

Britský premiér Starmer v neděli vydal varování účastníkům  nepokojů v Británii. „Zaručuju vám, že toho budete litovat,“ řekl.

„Krajně pravicoví násilníci,“ řekl premiér o protestujících. Cílem jsou podle něj menšiny.

Řekl také, že výtržníci budou zatčeni a že lidé, kteří se zapojí do online podněcování, budou také potrestáni, což se již ostatně děje, neboť policejní razie probíhají jak u účastníků nepokojů, tak u jejich internetových podporovatelů.

Starmer reagoval velmi odlišně po nepokojích, které vypukly po smrti George Floyda. Řekl, že reakce tehdejšího prezidenta Trumpa na protesty byla „urážkou lidskosti.“

Podle něj nepokoje vrhají světlo na rasismus, diskriminaci a nespravedlnost, kterým čelí černošské a etnické menšiny.

Přitom při nepokojích v USA hořela města a docházelo k vlnám rabování a k útokům na bělochy.

Tento jeho dvojí metr je důvod, proč je britský premiér nyní znám také jako Two Tier Keir (dvouúrovňový Kier – česky by se řeklo „Keir dvojího metru“). Video, které odhaluje naprosté pokrytectví britské vlády, bylo nyní cenzurováno:

ZDROJ: Rumble, Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

By ARCHA

Secured By miniOrange