7 najhrozivejších liekov na predpis podľa vlastných príbalových letákov farma-firiem

(S.D. Wells, Newstarget) Keď si spomeniete na „poruchy učenia“ dnešných detí, vybaví sa vám mnoho typov, vrátane Aspergerovho syndrómu, autizmu či Downovho syndrómu.

Možno vás však prekvapí, že len v USA je práve teraz viac ako 6 miliónov detí s diagnózou poruchy pozornosti a hyperaktivity (ADHD). A takmer 2 milióny z týchto detí užívajú nebezpečné lieky na predpis.

Najhoršie je, že ADHD „diagnóza“ je veľmi vágna a môže zahŕňať takmer akékoľvek energické správanie spolu s nevenovaním dostatočnej „pozornosti“ nudným, prekrúteným osnovám.

Nehovoriac o tom, že väčšina detí zje na raňajky veľkú dávku kukuričného sirupu s vysokým obsahom fruktózy v detských cereáliách, nápojoch, chlebe a inom občerstvení. Niet potom divu, že nedokážu presedieť v kľude celé hodiny. To však neznamená, že skutočne majú ADD (nedostatok pozornosti) alebo ADHD (nedostatok pozornosti s hyperaktivitou).

Napriek tomu sú všetky tieto deti kŕmené liekmi, ktoré majú vedľajšie účinky ako sú ťažká depresia či zosilnené pohnútky na páchanie vrážd a samovrážd.

Lekári sú upozorňovaní, že majú dobré vážiť, keď predpisujú tieto experimentálne zmesi vyvolávajúce zmeny nálad, problémy so spánkom, migrénové bolesti hlavy, chudnutie a samozrejme samovražedné sklony.

To je ale len vrchol ľadovca problémov, ktoré prichádzajú s týmito liekmi na ADHD, predpisované mnohým deťom bez uváženia.

Psychoaktívne lieky však nie sú jediné s množstvom vážnych rizík. Tu uvádzame 7 najdesivejších liekov na predpis, ktoré sa bez uváženia v dnešnej dobe predpisujú všetkým – bábätkám, deťom, dospievajúcim a dospelým.

Lieky na ADHD

Môžu zvýšiť samovražedné myšlienky a činy u detí, dospievajúcich alebo dospelých s ADHD, najmä počas prvých mesiacov liečby alebo pri zmene dávky.

Remdesivír na „liečbu“ Covid-19

Remdesivir nebol vyvinutý na Covid-19, ale na maláriu. Proti Covid-19 sa začal používať svojvoľne.

Tento liek môže zdecimovať vaše obličky a spôsobiť ich zlyhanie. Taktiež poškodzuje srdce. Má také vysoké percento úmrtnosti, že by sa mal správne nazývať jed a nie liek.

Podrobne sme o remdesivire písali v článku: Právnici a lekári varujú, že nemocnice už viac nie sú bezpečné miesta

Selektívne inhibítory spätného vychytávania serotonínu (SSRI)

Ide o psychotropné lieky podávané pri úzkosti, depresii a bipolárnej poruche. Sú príčinou nárastu samovražedných a vražedných myšlienok – často predstavujú skutočného vinníka pri hromadných streľbách.

Lieky na cholesterol

Spôsobujú silnú chronickú únavu, deštrukciu svalov, bolesti nôh, ktoré niekedy vyústia až do pripútania k invalidnému vozíku, srdcové zlyhania, mozgovú hmlu, Alzheimerovu chorobu a množstvo ďalších vážnych ochorení.

Podrobne sme sa liekom na cholesterol venovali v článku: Štúdia odhalila vyše 300 utajovaných nežiaducich účinkov liekov na cholesterol

Lieky na riedenie krvi

Riziká liekov na riedenie krvi zahŕňajú krv v moči a stolici, nehojenie sa rán, krvácanie aj pri drobných poraneniach, ťažko zastaviteľné krvácanie z nosa, krvácanie ďasien, zvracanie a vykašlávanie krvi, silné menštruácie a riziko vnútorného krvácania.

Medzi prírodné látky, ktoré tiež riedia krv, no nemajú riziká farmaceuticvkých liekov, patria kurkuma, cesnak, čili korenie, škorica, ginkgo biloba, enzým bromelein (čerstvý ananás), aloe vera, spánkový hormón melatonín (dostatok spánku) a vitamín E.

Orálna chemoterapia

To, že je niečo orálne a nie do žily, vôbec neznamená, že je to menej škodlivé.

Okrem klasických prejavov chemoterapie ako sú vypadávanie vlasov či silné nevoľnosti, orálna chemoterapia môže navyše vážne poškodiť črevá a celý tráviaci systém.

Paxlovid – „antivírusová“ tabletka Pfizeru proti covidu

Tento oslavovaný „liek proti covidu“ v skutočnosti spôsobuje návrat infekcie Covid-19 a poškodzuje správnu replikáciu DNA, čo môže neskôr vyústiť do rozvoja rakoviny.

Ako vám chutia takéto „jablká“ medicíny? Sú prehnité až do špiku kostí

Uvedené lieky škodia dokonca aj vtedy, keď sa „užívajú podľa pokynov“. Tieto lieky na predpis sú pritom oveľa nebezpečnejšie ako zdravotné stavy, na ktoré sú určené.

Predstavte si, že idete do nemocnice, pretože chytíte ľahký prípad Covid-19 a lekári vám pre „bezpečnosť“ predpíšu remdesivir a vaše obličky začnú zlyhávať. Potom si uvedomíte, že ste nikdy neboli informovaní o tom, že táto udalosť je celkom bežným vedľajším účinkom tohto lieku a zdá sa, že každý túto skutočnosť vie, iba vám to nikto nepovedal.

A ďalej je tu paxlovid – takzvaná „antivírusová“ tabletka od spoločnosti Pfizer, ktorá doslova spôsobí návrat infekcie Covid-19. Samotné americké Centrum pre kontrolu a prevenciu ochorení (CDC) varuje, že symptómy sa môžu „objaviť dva až osem dní po ukončení liečby a negatívnom teste.

Toto je súčasný medicínsko-priemyselný komplex, ktorému doslova prechádzajú vraždy, a to úplne verejne.

To znamená, že zatiaľ čo vám lekári predpisujú liek a prezentujú to ako „znižovanie vášho rizika závažného ochorenia“, v skutočnosti vás vystavujú obrovskému riziku závažného poškodenia zdravia.

Nezačínajte si ani so všetkými týmito liekmi na riedenie krvi, kde akýkoľvek ľahký náraz alebo modrina u pacienta môže viesť k vnútornému krvácaniu, čo má potenciál rýchlo vyústiť až do úmrtia. Riedidlo krvi je výborným jedom na krysy, nie však liek pre človeka.

Akonáhle lekári (medicínski a priemyselní obchodníci s drogovými dealermi) nasadia tieto jedy svojim pacientom, len zriedka, ak vôbec niekedy, dovolia, aby ste ich prestali užívať.

Nakoniec, ak máte z chemoterapie smrteľný strach, je to správny pocit. Či už sa užíva „kvapkaním“ do žily alebo orálne, nie je to nič iné ako pomalá prechádzka „plynovou komorou“, kde samotná chemoterapia spôsobuje tvorbu nových rakovín a návraty pôvodnej rakoviny v oveľa väčšej sile.

Vedci to všetko vedia už od doby vývoja chemoterapie, teda od 50. a 60. rokoch minulého storočia.

Nalaďte si internetovú stránku BigPharmaNews.com, kde získate aktuálne informácie o aj o iných „liekoch“, ktoré bezdôvodne mrzačia a zabíjajú ľudí.

Autor: S.D. Wells, newstarget.com, Spracoval: Badatel.net

* prevzaté z badatel.net

prihláste sa do nášho kanála na TELEGRAMe: https://t.me/spolokarchaoz

By ARCHA

Secured By miniOrange