Nemôžeme sa báť púšťať svoje deti na ulicu, preto to musíme zastaviť, reaguje Miroslav Suja (Republika) na informácie o tom, že pred niekoľkými dňami pri Dóme sv. Martina Nigérijec znásilnil dievča a mladú ženu. Nezabudol ani na to, že potomok migrantov v Anglicku povraždil malé deti a príkladov je množstvo. A práve kvôli tomu, že cudzinci znásilňujú už aj na Slovensku, Suja natočil video, ako reakciu na tento ohavný čin v Bratislave.

Suju zaráža ticho tých, ktorí vždy nahlas hovoria o právach žien, no teraz, keď ide o dôsledok migrácie, Bratislavská kaviareň je ticho

Zvlášť sa pýta, ako je postarané o bezpečnosť obyvateľov v Bratislave, keď sa takéto niečo mohlo stať v samom centre mesta. Pripomína, ako sme kedysi boli kŕmení o fungovaní súžitia kultúr, pričom realitou bola niekoľkonásobne zvýšená kriminalita. Suja preto apeluje na voličov progresívcov a práve ich sa pýta, či to, čo chceme je strach o naše deti už pri obyčajnej prechádzke mestom.

Ticho z Bratislavskej kaviarne

Bojujú za práva žien, ale keď sa jedná o migrantov, vždy sú akosi ticho. Tvária sa, ako keby nič. Len aby ľudia nemali zlý názor na migráciu, ktorú oni tak nasilu pretláčajú,“vyčíta Suja progresívcom a liberálom stojac pred bránou baru, kde mal Nigérijčan omámiť dve Bratislavčanky, ktoré následne vylákal do parku pri Katedrále sv. Martina. Tam ich potom znásilnil.

Bezpečnosť v Bratislave

„Podľa informácií mala jedna z obetí kričať a kopať, ale nikto jej nepomohol. Preto by sa bolo treba zamerať aj na to, ako je vôbec zabezpečená bezpečnosť hlavného mesta, či už mestskou, alebo štátnou políciou,“ upozorňuje Suja s tým, že to už je otázka na primátora Valla.

Chceme dopadnúť, ako Švédi?

„Toto je to, o čo ide progresívcom? (pozn.: to isté, ale bez vedomia verejnosti robia aj SMER, Hlas a SNS) Navláčiť sem migrantov, aby sme dopadli ako také Anglicko, alebo Švédsko, alebo celá západná Európa? Pamätáte si, ako nám dávali za príklad také Švédsko? Ako to tam funguje, keď otvorili náruč migrantom,“pripomína Suja a ak by niekto nevedel, ako to tam dopadlo, vysvetlil aj to.

Ako to tam dopadlo

„Za posledné roky stovky vrážd, pritom väčšinu spôsobili drogové gangy migrantov. A to už ani nehovorím o krádežiach, lúpežiach, prepadnutiach, bombových útokoch,“ konštatuje Suja s tým, že ani Anglicko a celá západná Európa na tom nie sú o nič lepšie. Ako príklad uvádza napadnutie detí na tanečnom kurze – tri z nich to neprežili a jedenásť ich bolo zranených.

Apel na politikov asi nemá význam

Neapelujem na politikov, ale na ich voličov – toto je to, čo chcete? Aby ste sa báli o svoje deti, o svoje rodiny? Aby ste sa báli ich pustiť na kultúrne podujatia, alebo len tak, na prechádzku po ulici? Aby boli zóny, do ktorých nechodia ani policajti, kde majú kriminálnici vlastné zákony? Toto jednoducho nemôžeme dopustiť,“ uzatvára Suja svoje video.

ZDROJ: FB Miroslav Suja / HD

By ARCHA

Secured By miniOrange