Za akým účelom boli Kaliňák a Lipšic na „stáži“ v Amerike? Nemôžeme pomáhať banderovcom. Lipšic na prokuratúre nemá čo robiť…

Harabina neprekvapilo zastavenie dodávok ruskej ropy Ukrajinou, pretože tam podľa jeho názoru vládnu banderovci. Vláde vyčíta, že po zrušení ÚŠP zostal Lipšic prokurátorom GP.

Hosťom Jozefa Hübela v relácii Bez cenzúry bol bývalý sudca a exminister spravodlivosti Štefan Harabin. Dotkli sa okrem iného aj tém zastavenia dodávok ruskej ropy Ukrajinou a zotrvania Daniela Lipšica v pozícii prokurátora.

Banderovci na Ukrajine

Ukrajina v posledných dňoch zastavila dodávky ruskej ropy na Slovensko. Podľa vlády SR ide o nepriateľský krok, vydieranie a porušenie asociačnej dohody s EÚ. Štefan Harabin v tejto súvislosti pripomenul výroky zo svojej prezidentskej kampane. „Ja som počas kampane hovoril veľmi jasne. Ani cent, ani náboj, ani jeden vojak na Ukrajinu. Nemôžeme totalitnému režimu, ktorý prišiel k moci pučom a ktorý jasne prezentuje banderovskú fašistickú ideológiu, pomáhať. Nemôžem jednou rukou klásť vence na Slavíne a druhou dávať zbrane banderovcom. A toto sme dostali za odmenu,“ skonštatoval Harabin.

V Dialógoch ZVTV: Bude súčasný minister obrany Robert Kaliňák stíhaný pre dodávky zbraní do konfliktnej oblasti, čo je v rozpore s Chartou OSN?

Zachovajú sa slovenskí politici voči Ukrajine za utiahnuté kohútiky s ropou ako chlapi, alebo zasa dajú hlavy do piesku?

AUTOR: Štefan Harabin, zdroj

By ARCHA

Secured By miniOrange