(Ava Grace, Natural News) Dr. Stanley Plotkin, ktorý získal prezývku „Krstný otec vakcín“, pripustil, že bezpečnosť vakcín je oblasť, ktorá nebola dostatočne študovaná celé desaťročia.

Stránka LifeSiteNews poukázala na to, že „po celé desaťročia lekárska komunita trvala na tom, že vakcíny sú najdôkladnejšie skúmaným produktom v histórii medicíny vôbec.“

Spoločnosť Pfizer založil v roku 1849 židovský nemecký prisťahovalec Charles Pfizer.
Spoločnosť Pfizer pôsobí na trhu už 175 rokov bez toho, aby vyliečila čo len jedinú chorobu…

Dr. Paul Offit, člen poradného výboru pre vakcíny Úradu pre potraviny a liečivá (FDA), raz povedal:

„Myslím si, že by sme mali byť hrdí na vakcíny ako pravdepodobne najbezpečnejšie a najlepšie testované veci, ktoré si dávame do svojich tiel.“

Avšak podľa právnika Aarona Siriho, významného partnera právnickej firmy Siri & Glimstad, tí ľudia, ktorí utrpeli poškodenie zdravia spôsobené očkovaním, sú iného názoru. Povedal, že „po celé desaťročia rodičia detí poškodených očkovaním, dospelí poškodení a ďalšie zainteresované strany spochybňovali tieto tvrdenia“.

Všetky tieto obete očkovania, dodal Siri, boli „odstrkované a napádané lekárskou komunitou a zdravotníckymi úradmi“.

Dr. Plotkin svojho času vyvinul vakcínu na zastavenie rubeoly, ktorá len v USA spôsobila desiatky tisíc vážnych vrodených chýb v 60. rokoch 20. storočia. Neskôr pokračoval v práci na vakcínach proti detskej obrne, besnote, antraxu a rotavírusu.

Plotkinov vplyv siaha až do súčasnosti, pričom bol vymenovaný za konzultanta aj pre vakcínu proti Covidu-19.

(Súvisiace: Dlhoročný zástanca očkovania konečne vyšiel von s pravdou o nedostatku vedeckých dôkazov preukazujúcich bezpečnosť vakcín.)

Siri hovorí, že v roku 2018 mal možnosť zosadiť Plotkina. Ale po tomto vyhlásení vakcinológ pokračoval v tiráde zdanlivo na podporu bezpečnosti vakcíny.

Dr. Plotkin naliehal na FDA, aby do príbalových letákov očkovacích látok pridala „chýbajúce informácie o bezpečnosti a účinnosti“, a vyzval Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC), aby zo svojich informačných listov očkovacích látok odstránili zmienky o možnom poškodení zdravia.

Vyzval tiež Gatesovu nadáciu na lobovanie podpory pre organizácie presaduzjúce očkovanie a tiež žiadal, aby Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) zaradila odmietanie očkovania medzi hlavné globálne hrozby.

Siri: Nenechajte sa zmiasť priznaním Dr. Plotkina a jeho kumpánov

Právnik však spochybňuje aktuálne Plotkinove priznania a poukazuje na to, že nie sú dôveryhodné, keďže už od samého začiatku očkovania neexistujú žiadne riadne bezpečnostné štúdie.

Neexistujú údaje o bezpečnosti, ktoré by mohla FDA pridať do príbalových letákov vakcín a skrývaním možných poškodení zdravia ich odstránením z príbalových letákov CDC, ony nezmiznú. Rodičia a iní dospelí jednoducho neprestanú veriť tomu, čo videli na vlastné oči len preto, že zdravotnícke úrady ich neuznajú, alebo čo je horšie, napadnú ich, povedal Siri.

„To nás privádza do súčasnosti, v ktorej si Dr. Plotkin a jeho žiaci uvedomujú, že nemôžu ďalej šíriť voodoo na verejnosti… Nemôžu skrývať pravdu. Takže ich jedinou možnosťou je pokúsiť sa zatieniť pravdu, o ktorej klamali desaťročia tým, že priznajú neexistenciu štúdií, ktoré by preukazovali bezpečnosť vakcín.

Avšak pri tomto čiastočnom priznaní už nepriznajú, že desaťročia klamali a podvádzali verejnosť tvrdením, že vakcíny sú pravdepodobne najdôkladnejšie testované farmaceutické produkty na planéte a že ľudia si môžu byť istí, že pri ich preverovaní nezostal neobrátený kameň na kameni.“

Siri tiež poukázal na to, že Dr. Plotkin a jeho kolegovia predstierajú, že nikdy neklamali o bezpečnosti vakcín a teraz len poukazujú na to, že testovanie ich bezpečnosti sa v skutočnosti nikdy neuskutočnilo.

Nenechajte sa oklamať. Ich skutočná agenda je jasná a nejde o skúmanie bezpečnosti vakcín, ale skôr o potvrdenie toho, čomu veria. Je to úplne jasné zo skutočnosti, že hoci ich článok pripúšťa, že bezpečnostné štúdie neboli vykonané, jedným dychom píšu, že vážne poškodenia očkovaním sú zriedkavé,“ dodal Siri.

„Ale ak štúdie neboli uskutočnené, ako to vedia?

Odpoveď je, že nevedia a nemajú záujem na tom, aby poznali pravdu. Ich cieľom je chrániť farmaceutické produkty, ktoré obhajovali a uctievali a ktoré im priniesli slávu a bohatstvo.

Tiež ignorujú množstvo štúdií a dát, ktoré už existujú a jasne ukazujú na vážne poškodenie zdravia vakcínami.“

Pozrite si video Dr. Stanleyho Plotkina, ako odpovedá na otázky právnika Aarona Siriho o vakcínach:

Autor: Ava Grace, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange