Kým svet, ktorý bol tradične technologicky za nami, napreduje technologicky, vojensky, ekonomicky a politicky, MY s “osobnosťami” najhorších ľudských vlastností v riadení SR PREŠĽAPUJEME NA MIESTE. Zdá sa, že si ono prešľapovanie na mieste neužívame na peknej lúke, ale v smradľavej bažine.

A čo na Slovensku? Politické chameleóny vylezené pred časom z rití komunistických ideológov, dnes zalelezené hlboko v SŠA / EÚ NAZY ampule rekti s papuľami plnými hypnotizujúcimi sociálno-demokratickými slín hľadajú cestičky osobnej transformácie od osobného prospechu zo Západu opäť k osobnému prospechu z Východu. Jedno komu slúžia, hlavne, aby sa ONI mali dobre. Do ostatných na Slovensku nech hrom uderí.

A tento hnus s hlavami v oblakoch osobného šťastia a nohami v hnoji riadi Slovenskú republiku. Fakt, že Slovensko nie je jedinou krajinou držanou mravnou spodinou pevne pod krkom, ma neutešuje. (Roman)

***

O tom, jak se svět mění a my to pořád odmítáme vzít na vědomí. Na titulní fotografii jsou posádky, pozemní personál a letouny Spojených arabských emirátů Mirage 2000 a Čínských lidově osvobozeneckých vzdušných sil J-16 a J-10, které se na základně Chotan v Číně účastní společného cvičení Falcon Shield 2024. Už v loňském roce dodala Čína do Emirátů pokročilé cvičné a lehké bojové letouny L-15.

Noví členové BRICS se zapojili rychle a radostně do nových bezpečnostních struktur. Není to o tom, že bychom tento fakt měli oslavovat, ale minimálně bychom si měli uvědomit, že se svými doktrínami a schématy z dob studené války, jsme všem už pouze pro smích..

ZDROJ: FB Petr Markvart

By ARCHA

Secured By miniOrange