V Německu bylo podáno již několik žalob, většinou byly namířeny proti politikům, rádoby odborníkům a korporátním médiím – tedy proti všem, kdo vnucovali a propagovali takzvané „Covid vakcíny.“

Ty navíc propagovali s falešným příslibem „dvou dávek a tečka“ (což známe i od nás), i když všichni „covidisté“ moc dobře věděli, že EU již od počátku objednala 10 dávek pro každého občana.

Na politiky byly podány žaloby i v souvislosti se zneužitím nouzových stavů pro „legální“ krádeže a například v Německu a Rakousku již probíhají soudy s tehdejšími politiky, kteří si velmi slušně vydělali na kšeftech s rouškami.

poznámka: Vzhľadom na fakt, že SR nie je právnym štátom, covidová mafia nie je objektom konania OČTK. Nečinnosťou OČTK vedené prokuratúrou pod sebou vysoko efektívne pília konár. Zločiny COVIDfašizmu nepodliehajú premlčaniu, ozvlášť nie v prípade, kedy je zákonný postup voči týmto zločincom znemožnený – nečinnosť OČTK túto nemožnosť uplatnenia práva voči zločincom PRIAMO umožňuje. V SR si musíme uvedomiť, že COVID fašisti budú riešení až potom, čo bude riešený organizovaný zločin v štruktúre prokuratúry. Zdola až nahor. Odstránenie osôb podporujúcich fašizmus a genocídu z prokuratúry je podmienkou pre nastolenie práva. Pioritou je teda prokuratúra.

Nyní se v Německu soustředili na takzvané „lékaře,“ kteří podávali genové injekce bez toho, aby očkovaným podávali informace o možných vedlejších účincích. Většinou tak chyběl informovaný souhlas.

Jakmile před třemi a půl lety začalo očkovací šílenství proti Covidu, mezi lékaři v celém Německu vypukla nálada zlaté horečky, protože se jim náhle otevřela vyhlídka na tučné výdělky.

Za každou injekci dostávali 28 eur a o státních svátcích a víkendech dokonce 36 eur. Většina z těchto zlatokopů se nijak nenamáhala o možných vedlejších účincích náležitě poučit občany, kteří byli neustále nabádáni k tomu, aby si aplikovali mRNA „vakcíny,“ které byly proti viru neúčinné, ale plné vedlejších účinků.

Očkovací kampaně, zahájené pod bezprecedentním politickým a společenským tlakem, se zvrhly v horečnatou montážní linku, v níž byl jednotlivec pouze objektem, se kterým se lukrativně manipulovalo.

Spolek „Práva dětí“ nyní předložil návrh trestního oznámení pro nedostatečné objasnění vedlejších účinků a následné ublížení na zdraví. Sdružení již informovalo o lékaři, který veřejně hrdě prohlásil, že očkuje 1 000 lidí denně (!) – což znamenalo, že u této masy nebylo v tak krátkém čase možné informovat každého člověka o důsledcích očkování.

Vzhledem k tomu, že se samozřejmě nejednalo o nijak ojedinělý případ, ale na mnoha místech dokonce o pravidlo, je nyní třeba vyvinout tlak na státní zastupitelství, aby toto do očí bijící porušení povinností potrestalo množstvím celostátních trestních oznámení.

Kromě toho má také přispět k dlouho očekávanému přehodnocení Covidové tragédie. Na internetových stránkách lze najít adresu příslušného státního zastupitelství podle místa bydliště.

Sdružení nabízí pomoc v případě potíží s úřady nebo v případě, že není podáno trestní oznámení. Odkazuje se rovněž na možnost exekučního řízení.

Samozřejmě nelze předpokládat, že stále nedotčený covidový kartel politiků, médií a farmaceutických společností umožní skutečně stíhat očkovače, kteří nesplnili svou informační povinnost.

To by spustilo lavinu, která by otřásla celým politickým systémem země. Nicméně je důležité tuto akci co nejšířeji podpořit a ukázat státu, že zločin, který nařídil a vymáhal, nebyl zapomenut.

Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda, zdroj

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange