Děje se něco velmi znepokojivého a už jsem na to upozorňoval. Zdá se však, že to zatím nikdo v mainstreamových médiích nebral vážně.

Z nějakého důvodu jsme byli svědky obrovského počtu nadměrných úmrtí a vědci nemají ponětí, co by mohlo být důvodem.

Šokující nová statistika z Norska ukazuje, že v roce 2023 bylo více než 50 % úmrtí mezi mladými lidmi ve věku od 1 do 39 let. Čísla jsou velmi znepokojivá:

  • 32% nárůst kardiovaskulárních úmrtí.
  • 51% více úmrtí na nemoci.
  • 36% nadměrných úmrtí ze všech příčin.

Dominantní faktor mezi úmrtími na nemoci, kde věci jako „jiné příznaky a nedefinované stavy“ – jinými slovy věci, na které nemají odpověď. Což je divné.

Mainstreamová média uvádějí, že někteří vědci si myslí, že covid je jedním z hlavních důvodů nadměrného počtu úmrtí. Další odborník, se kterým mluvili, chce poukázat na to, že lidé by si rozhodně neměli myslet, že problémem jsou injekce covidu…

Norský institut veřejného zdraví však tvrdí, že si nemyslí, že příčinou těchto nadměrných úmrtí je covid. Spíše poskytují jiná vysvětlení, jako jsou masivní změny ve společnosti během pandemických let (pravděpodobně odkazující na věci, jako je sociální distancování a podobně).

Nadměrné úmrtí jsme však zaznamenali i jinde v Evropě.

V roce 2021 mělo Portugalsko nejvyšší proočkovanost covidem na celém světě. Začátkem tohoto roku měli nejvyšší počet nadměrných úmrtí v Evropě.

Ještě ve 49. týdnu roku 2022 bylo v Evropě mezi dětmi ve věku 0-14 let o ohromných 43,3 % více úmrtí ve srovnání s počtem během pandemie od roku 2020 do poloviny roku 2021.

V roce 2022 došlo v Evropě k více než 408 000 úmrtím a ve zprávách o tom téměř nic nebylo. Bylo to poté, co všichni dostali „bezpečné a účinné“ injekce mRNA. Takže teoreticky by nemělo docházet k žádným nadměrným úmrtím, pokud injekce skutečně fungovaly!

Už jsem o tom informoval.

* zdroj

By ARCHA

Secured By miniOrange