Vo vydavateľstve Bodyart Press vyšla publikácia s názvom Výmena obyvateľov v Európe. Autorom tejto publikácie je Hermann H. Mitterer.

Výmena obyvateľstva v Európe je v plnom prúde

Ako v tejto knihe ukazuje dôstojník rakúskych ozbrojených síl Hermann H. Mitterer, záplava utečencov nie je niečím, čo by na nás nečakane “vtrhlo”. Masové prisťahovalectvo je skôr dlhodobo plánované; je riadené a podporované s obrovským úsilím.

Naozaj šokujúca vec je:

Prisťahovalectvo miliónov ľudí sa začalo s cieľom zmeniť etnické a kultúrne zloženie obyvateľstva v Európe. Tí, ktorí tu žili doteraz, majú byť zmiešaní s migrantami a týmito migrantmi vytlačení.

Mitterer to dokladá porovnaním plánov na výmenu obyvateľstva s vývojom, ktorý možno v súčasnosti pozorovať, a dokladá ich číslami. Autor vymenoval tých, ktorí sú za toto znovu osídlenie zodpovední. Pritom odhaľuje desivú skutočnosť: na výmene Európanov pracujú najrôznejšie sily. Na tomto pozadí si Hermann H. Mitterer kladie otázku, prečo proti výmene neexistuje takmer žiadny odpor, najmä v politike. A dáva znepokojivú odpoveď: väčšina politikov je súčasťou systému a podporuje odsun dlhodobo usadeného obyvateľstva Európy. Mnohí politici sa cítia “splnomocnení dejinami”, aby túto “misiu” úspešne dokončili.

V tejto dôkladne preskúmanej a nemenej vzrušujúcej knihe literatúry faktu sa dozviete, kto sa skrýva za fasádou ľudskosti, pestrej rozmanitosti a kultúry a koho záujmy sú v skutočnosti sledované. Upozorní vás na netušené rozmery a vzdialené ciele tohto „veľkého sociálneho experimentu“. Prečítajte si však tiež, čo môže uprostred tejto „výmeny obyvateľstva v centre Európy“ ešte urobiť každý jednotlivec.

Daniela Pokojná, Armádny magazín

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange