Jak jsou na tom Češi? Slováci?

Otevřená nenávist k bílým Němcům už zní otevřeně i z nejvyšších německých politických kruhů. Místopředsedkyně Bundestagu Katrin Göring-Eckardtová (Zelení) se připojila ke komentářům probíhajícího fotbalového šampionátu. Podle ní je úžasné, že v německém mužstvu je hodně cizinců. Podle ní by bylo strašné, kdyby tam byli pouze běloši,

Je to jeden z mnoha útoků současných německých „elit“ proti vlastní zemi a národu. Jejich panstvo z řad globální finanční oligarchie jim uložilo totální likvidaci bílého Německa a oni se snaží úkol ze všech sil splnit.

Zajímavé je, že německé fotbalové mužstvo získalo titul mistra světa v letech 1954, 1974 a 1990 pouze s čistě bělošským mužstvem. V roce 2014 bylo vítězné německé mužstvo také kromě jednoho klíčového záložníka (S. Kadira) a obránce (A. Boateng) dominantně bílé. Zato v roce 2022 v Kataru už bylo mužstvo správně multikulturní a hodnotově orientované (propagace gay agendy) a vypadlo hned v základní skupině.

Jaký mají vztah k českému národu současné politické „elity“ v Česku?

Bohužel velmi podobný těm západním pro ně je Izraelec potažmo Ukrajinec, nebo Vietnamec mnohé důležitější než český národ, který je živí. Částečně je to tím, že část z nich nejsou Češi, a tak prostě tíhnou ke svým a ti poroučí té druhé části, která se jim protičeským rasismem chce zalíbit. Je to klasický parazitismus, kdy se cizí elity zmocní vlády nad zemí a vůbec jim nevadí, že jí zničí. Je to chování, které je pro ně typické už stovky let a Češi by ho měli vzít na vědomí. Jinak je ten parazit zahubí.

* Aroon G.

By ARCHA

Secured By miniOrange