Priatelia, pozrel som si tlačovku Petra Kotlára, sledujem aj dej okolo. Tak rád by som ho pochválil, naozaj rád, ale nemôžem – on nepochopil vôbec svoju prácu a funkciu.

Zahrabáva nás slušných občanov stále hlbšie do zeme a príčetní ľudia dnes vyzerajú ako skutoční hoaxeri a poloblázni.

Peter, ty si splnomocnenec vlády SR pre preverenie covid manažmentu – úplne si minul tento cieľ.

Si rozumný chlap, ale my nemôžeme dokazovať svetu, že vírus bol vyrobený a vypustený. To polovica Slovenska vie a vie to aj časť sveta, áno je to tak. Vieme to. Nám to nemusíme dokazovať. Bol vypustený – ale dokazovať to nie je tvoja úloha. Ani oveľa silnejší hráči vo svete toto zatiaľ nedokážu prebiť – karty globalistov a elít sú zatiaľ silnejšie, ovládajú tlač, média a tak myslenie sveta.

Mainstream presne chce hrať túto hru, ktorú si pripustil, aby ťa do nej dotlačili. Urobiť z teba hlupáka, pritom si normálny a racionálne uvažujúci chlap.

Peter, od teba čakalo Slovensko nie preverenie toho, čo bolo vo fľaštičkách

Od teba sme čakali a čakáme, že preveríš management pandémie na Slovensku a pomenuješ vinníkov – veď tak sa oficiálne volá aj úrad, ktorý vedieš.

1] Kto prikázal zatvoriť ambulantný sektor, ktorý tak nepomáhal predchádzať chorobe? Už tu je príčina smrti tisícov ľudí. Ten, kto rozhodol (alebo tí, ktorí rozhodli) sa musia zodpovedať – má prísť podnet na OČTK.

2] Kto bol za kampaňou VAKCÍNA JE SLOBODA, modrý papier, segregácia – nájsť a pomenovať vinníkov, vysledovať siete a podať podanie pre OČTK.

3] Kto prikázal štátnu karanténu? Opäť podnet pre OČTK.

4] Mikas, Matovič, Krajči, Lengvarský – pomenovať ich konkrétne zlyhania a opäť – podnet pre OČTK.

5] Celoplošné testovanie – zločin proti právam ľudí a ľudskosti – podnet pre OČTK.

6] Vakcinovanie detí – kto pripravil a schválil kampaň, výkon a samotné očkovanie – to je zločin proti ľudskosti, podnet pre OČTK.

7] Nákup testov a vakcín – uniknutá miliarda eur – bezbrehé nákupy, zatajené sumy – podnet pre OČTK.

Ku každej téme mala byť samostatná tlačovka a samostatný výstup, pomenovanie vinníkov a podnety.

Peter, my sme čakali takýto výkon. Preverenie procesov, pomenovanie chýb a jasné závery.

Prosím ťa, pochop svoju úlohu a vráť sa k nej, kým je ešte čas. Lebo ak to chceš vybaviť v septembri nejakou nič nehovoriacou správou, tak na to Slovensko nečaká. Čaká na akciu, pomenovanie chýb, označenie vinníkov a nápravu.

Ďakujem.

Miro Heredoš, TG kanál

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange