Portugalskí sudcovia opätovne potvrdili predchádzajúce rozhodnutie nižšieho súdu. Rozhodli, že štyria nemeckí dovolenkári boli počas „pandémie“ koronavírusu v Portugalsku nezákonne umiestnení do karantény na základe podvodného PCR testu, pri ktorom sa zistilo, že je nespoľahlivý z viac ako 97 percent.

Jeden zo štyroch Nemcov, ktorí navštívili Portugalsko počas dovolenky, bol „pozitívne“ testovaný na Covid-19 na základe PCR testu (polymerázová reťazová reakcia). O tomto teste teraz portugalský justičný systém definitívne rozhodol, že nie je platným spôsobom na zistenie prítomnosti covidu.

Pôvodný verdikt vynesený 11. novembra 2020 nasledoval po tom, čo štyria Nemci napadli na súde karanténne rozhodnutie, ktoré vydal Regionálny zdravotnícky úrad na Azoroch.

„Zdravotnícky úrad sa však následne odvolal proti verdiktu nižšieho súdu, ktorý dal za pravdu turistom, ktorí tvrdili, že boli nezákonne uväznení v hoteli bez ich súhlasu,“ uviedol Peter Andrews z RT.

„Turisti dostali príkaz zostať v hoteli počas leta po tom, čo jeden z nich mal pozitívny PCR test na koronavírus – ostatní traja boli označení za jeho blízke kontakty, a preto boli tiež v karanténe.“

(Súvisiace: PCR testovanie bolo od samého začiatku podvodom)

PCR testy na covid sú podvod

Odvolací súd v Lisabone nakoniec rozhodol, že Azorský regionálny zdravotnícky úrad porušil portugalské aj medzinárodné právo tým, že prinútil štyroch Nemcov, aby zostali izolovaní a uväznení v hoteli.

Sudcovia v prípade rozhodli, že chorobu môže človeku „diagnostikovať“ iba lekár, nie politici na základe pochybného PCR testu. Ukázalo sa, že pred nútenou karanténou nebol žiadny zo štyroch Nemcov nikdy riadne diagnostikovaný skutočným lekárom.

Sudcovia tiež kritizovali PCR testovanie vo všeobecnosti a v závere svojho 34-stranového rozsudku napísali, že testovací protokol je z vedeckého hľadiska nepochopiteľný.

„Vzhľadom na súčasné vedecké dôkazy sa tento test ukazuje ako neschopný bez akýchkoľvek pochybností určiť, že jeho pozitivita v skutočnosti zodpovedá infikovaniu človeka vírusom SARS-CoV-2,“ uviedli sudcovia v rozsudku.

Inými slovami, portugalský justičný systém práve stanovil, že „pozitívny“ PCR test nezodpovedá ochoreniu na covid, bez ohľadu na to, do akej miery médiá a politici tvrdia opak.

„Spoľahlivosť PCR testu závisí od počtu použitých cyklov,“ napísali sudcovia. „Spoľahlivosť testu závisí od prítomnej vírusovej záťaže.“

V Spojených štátoch amerických a Európe bol typický „prah cyklu“ pre PCR testovanie nastavený na 35 až 45 cyklov (Mikas priznal, že na Slovensku bol rozsah dokonca 40 až 50 cyklov), ale odborníci tvrdia, že aj 35 je príliš vysoké na to, aby bol test presný.

Mnohí odborníci preto namiesto toho navrhujú nižšiu prahovú hodnotu cyklu v rozmedzí 25 až 30.

Údaje zverejnené z troch štátov USA – Massachusetts, New York a Nevada – ďalej ukazujú, že až 90 percent ľudí, ktorí sa počas „pandémie“ testovali na covid „pozitívne“, pravdepodobne nikdy nemalo vírus kvôli chybnému nastaveniu cyklov.

Portugalské súdy uznávajú, že ak je niekto „pozitívne“ testovaný na covid pri prahu cyklu 35 alebo vyššom, potom šanca, že sa u tejto osoby skutočne rozvinie infekcia, je menšia ako 3 percentá.

A naopak, súdy tiež povedali, že „pravdepodobnosť určenia falošne pozitívneho výsledku je 97% alebo vyššia“.

Prah cyklu, ktorý používali portugalské laboratóriá, nie je známy, čo len ďalej podporuje rozhodnutie súdu, že celá vec bola od samého začiatku v podstate podvodom. Aj na Slovensku hlavný hygienik Mikas (medzičasom už odvolaný) priznal vysoký prah cyklov až po opakovaných žiadostiach na základe zákona o slobodnom prístupe k informáciám.

Testovanie, najmä PCR testovanie, bolo základom pre celý systém pandemických obmedzení, ktoré spôsobili zmätok na celom svete,“ píše Andrews.

Z testovania pochádzali čísla prípadov. Z čísel prípadov pochádzalo ‚R číslo‘, teda rýchlosť, akou prenášač infikuje ostatných. Z obávaného R čísla prichádzali lockdowny a ďalšie obmedzenia.

Covidový podvod je tu s nami aj viac ako štyri roky po jeho spustení. A pripravuje sa ďalší pandemický podvod s „chorobou X“. Viac sa dozviete na stránke Plague.info.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange