Kampaň Matoviča na Ukrajine v plnej nahote odhalila, kto vlastne bol v predchádzajúcom období premiérom a neskoršie ministrom financi. To vysvetľuje, prečo je Slovensko ekonomicky (a aj morálne) tam kde je.

Okrem výletu a populistických kecov ukázal a potvrdil, že v Kyjeve je viac menej normálny život. Žiadna raketa mu na hlavu nepadla, nikto po ňom nestrieľal, nemusel sa skrývať napr. v metre. Nebolo počuť žiadny rachot zbraní.

Matovič dokazuje, že jednoducho v parlamente presluhuje a mal by začať starať viac o rodinné financie, než o 42 m dlhý „volebný“ transparent. Alebo Paradoxne mu sekundoval druhý exot slovenskej politiky – poslanec Galko.

Áno ten bývalý (kvázi) minister obrany, ktorý vo funkcii predviedol, ako sa rezort obrany nemá riadiť. Bola to ešte väčšia katastrofa ako výkon Naďa a to je už čo povedať. Ten Galko, ktorý sa po internetoch ľuďom vyhráža trestnými oznámeniami, keď mu pripomenú plošne medializovanú kauzu jeho záujmu o slovenských novinárov…

Druhým “nažhaveným” pomocníkom bol poslanec Mikulec, bývalý minister vnútra a čo horšie aj bývalý plukovník a riaditeľ vojenského spravodajstva, kde sa v skutku vyznamenal… A skúste hádať, kto bol vtedy ministrom obrany? Správne: bol to poslanec Galko. To sú paradoxy však? Alebo presnejšie toto sú siločiary politiky Matoviča v zmysle známeho: rovný rovného si hľadá.

Asi neprekvapím tvrdením, že ani občania, teda Vy a ani Slovensko, teda my všetci nepotrebujeme takýchto politikov. Takých, ktorí sú príčinou pnutia v našej spoločnosti. Už konečne prosím pochopte, že občan Slovenska je na prvom mieste, nie Ukrajina a ani záujmy veľkých štátov, ktoré sa len ako partneri tvária.

Uvedomte si konečne, že len ľudia na Slovensku sú priorita. Že ste to nepochopili? Je mi to jasné, nie je to žiadne prekvapenie. Slovensko, aj keď ho máte hanebne v názve vašej politickej „eseročky“ je vám ukradnuté. Tak ako ste nechali v štichu občanov Slovenska počas pandémie, tak by ste ich zradili v prípade zvolenia aj v Európskom parlamente. Úprimne verím, že občania si všetko toto pamätajú a účet vám vystavia aj vo voľbách do EP. ..a pošlú vás tam, kde už dávno patríte.

ZDROJ: FB Jozef Viktorín

By ARCHA

Secured By miniOrange