Seznamte se s těmi, kteří šířili lži o netopýrovi či luskounovi ve vztahu k původu Covid-19. Tato trojice Američanů od prvního momentu moc dobře věděla, odkud „vítr vane.“ Lhaní, zamlčování a cenzura – to vše se provádělo v zájmu hrstky zločinců, kteří by nyní měli strávit ubytek života ve vězení, což se však nejspíš nestane.

Nová sbírka e-mailů zveřejněná podvýborem Sněmovny reprezentantů pro pandemii koronaviru odhaluje, že špičkoví výzkumníci zapojení do manipulace s netopýřími koronaviry, aby lépe infikovali lidi, se poté spikli, aby odstranili e-mailové důkazy o své komunikaci  týkající se vypuknutí Covid-19.

Komunikace se zaměřuje na hlavního poradce NIH Dr. Davida Morense, který požádal o pomoc úřad NIH podle zákona o svobodě informací (FOIA), aby se vyhnul žádostem o záznamy. Morens je v současné době na administrativní dovolené.

„Důkazy, které má k dispozici podvýbor Select Subcommittee, naznačují, že Dr. Morens, když byl zaměstnán NIAID a NIH, jednal jako agent jménem federálního příjemce grantu, EcoHealth,“ poznamenává podvýbor.

„Morens začal pomáhat Dr. Daszakovi v tom, jak reagovat na úsilí o dodržování předpisů NIH,“ pokračuje zpráva s odkazem na šéfa EcoHealth Alliance Petera Daszaka, jehož organizaci bylo tento měsíc pozastaveno přijímání federálních fondů na tři roky.

„Naučil jsem se zde od foia (pozn.: zákon o svobodném přístupu k informacím), jak nechat e-maily zmizet poté, co jsem byl požádán o zveřejnění informací, ale před zahájením vyhledávání,“ napsal Morens v e-mailu z 24. února 2021 neznámému příjemci a dodal:

„Navíc jsem většinu těchto dřívějších e-mailů smazal poté, co jsem je odeslal do gmailu.“

V dalším e-mailu Morens tvrdí, že „S pomocí našich IT lidí jsem prošel celou situaci s počítačem a telefonem… Můj gmail je v podstatě v bezpečí před zákonem o svobodě informací.

„Prosím, předejte to Petrovi a já vás oba žádám, aby mi nebylo posláno NIC kromě mého gmailu.“

Morens také poslal Daszakovi e-mail a poradil mu: „Všichni jsme dost chytří na to, abychom věděli, že nikdy nemáme kouřící zbraně, a pokud bychom je měli, nedávali bychom je do e-mailů, a pokud bychom je našli, smazali bychom je.

A v dalším e-mailu Peteru Hotezovi Morens píše: „E-mail se nějak dostal do rukou kongresmana, pravděpodobně prostřednictvím FOIA někoho, kdo ho nesmazal, jako jsem to udělal já (smazal všechny Peterovy e-maily a další související s původem), když se ty sračky začaly dostávat do ventilátoru.“

Mezitím Morens vtipkoval o tom, že dostane úplatek od EcoHealth, na což Daszak žertem odpověděl: „Samozřejmě, že je tu úplatek. Začíná to dalšími 5 lety žádostí o FoIA … Jen doufám, že to nevyvrcholí 5 lety ve federálním vězení, nebo dokonce čínským „převýchovným táborem“…

Podle Diane Cutlerové, bývalé vyšetřovatelky Úřadu generálního inspektora amerického ministerstva zdravotnictví a sociálních služeb, „porušil etické standardy chování zaměstnanců výkonné moci a potenciálně porušil trestní právo,“ uvedla s odkazem na Morense, jak hlásí NY Post.

Republikáni i demokraté v panelu byli jednotní ve svém odsouzení Morense.

„Informace obsažené v těchto 30 000 stranách e-mailů jsou hluboce znepokojivé a podle mého názoru vrhají špatné světlo na Dr. Morense a Úřad Národního institutu pro alergie a infekční nemoci pod vedením Dr. Fauciho a NIH pod vedením Dr. Francise Collinse,“ řekl předseda podvýboru Brad Wenstrup (R-Ohio) ve svých úvodních poznámkách.

„NIAID doktora Fauciho byl bohužel méně čistý, než by mnozí, včetně médií, chtěli věřit,“ dodal

Člen Raul Ruiz (D-Kalifornie) zopakoval Wenstrupovy poznámky a označil Morensovo chování za „hluboce znepokojující,“ ale varoval, že e-maily „nejsou průlomovým okamžikem ve skutečném pochopení skutečného původu pandemie COVID-19.“

Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda, zdroj

By ARCHA

Secured By miniOrange