Izraelská média zveřejnila údaje o porodnosti v zemi. Ta v době po koronavirovém očkování překvapivě nijak nepoklesla a naopak se držela více méně na úrovni před koronavirem. Loni dosáhla téměř +2% a v zemi se narodilo 189 000 dětí. Úmrtnost naopak zůstala na 60 000 osobách a ani tam nedošlo v posledních letech k nějakým výkyvům.

To výrazně koliduje s ostatními zeměmi v Evropě, USA a i jinde, kde díky masivnímu očkování došlo k prudkému poklesu porodnosti a naopak od začátku očkování došlo k významnému nárůstu úmrtní, která lze rovněž často spojit právě s očkováním experimentálními vakcínami. Je jedno zda se jedná o Česko, USA, Německo, či Austráli…

Podle dostupných izraelských statistik nedošlo k žádným demografickým změnám mezi skupinami obyvatel – Židi, Araby a ostatními. U všech zůstávají demografická data stejná jako v době před kovidem.

Pro srovnání: v Česku, které má díky imigraci nyní skoro 11,3 mil obyvatel se narodilo kolem 80 tis dětí a před koronavirem to bylo při nižším počtu obyvatel kolem 105 tis dětí. V Izraeli žije nyní kolem 9 mil obyvatel (bez Palestinců) a rodí se tam dvojnásobek dětí.

Izrael přitom údajně byla „očkovací laboratoř“

a očkovalo se tam údajně právě problematickými vakcínami od firem Pfizer a Moderna. Jenže jakýmsi zázrakem tam nevidíme žádné problémy s početím u očkovaných žen, ani nárust úmrtnosti očkovaných.

Je proto namístě se ptát, jak je to možné?

Odpovědí se nabízí několik a je na úsudku čtenáře, jakou si sám vybere.

V Izraeli se očkovalo ve skutečnosti jiným druhem vakcín, než zbytek světa.

V Izraeli žádná masivní očkovací kampaň ve skutečnosti neproběhla a byla to jen „PR kampaň ve světových mediích“, která měla přesvědčit zbytek světa, že i Židé se očkují.

Kombinace bodu 1-2.

Stal se biblický zázrak a Židé byli jako vyvolaný národ vyšší mocí uchráněni vedlejším účinkům podivných vakcín, které jinak hubili goje (nežidy) po celém světě.

Obviňování Židů z očkovací genocidy je primitivní antisemitismus.

Ředitel amerického výrobce korona vakcín veterinář Dr. A. Bourla, který na očkování experimentálními vakcínami pohádkově zbohatl, stejně jako majitelé firmy

Tak to skoro vypadá, že se nám „konspirační teorie“ o původu organizátorů korona plandemie a skutečném cíli očkování mohou velmi brzy promětit v realitu. Jako už v mnoha jiných případech…

Antisemitizmus? Je to len TRIK, ktorý používame VŽDY, keď chceme zničiť oprávnenú kritiku židov a/alebo Izraela

* zdroj: Česká věc

By ARCHA

Secured By miniOrange