Podle posledních zpráv v medií tady na Slovensku to vypadá, že R. Fico atentát přežije. Sice ho čeká dlouhá a náročná rekonvalescence a možná ponese doživotní následky, ale snad přežije. V medicíně sice nikdy nevíte a vše se může ještě zhoršit, či se někdo může postarat, aby se to zhoršilo, ale snad nakonec nebude atentát úplně úspěšný.

To je pro progresivní tábor strašná zpráva. Už se chystali oslavovat jako oni tady, tak jejich páni v zahraničí. Média už jistě byla nachystaná šířit informační pole, že si to Fico zasloužil, že je to vlastně dobře pro Slovensko a Evropu, že ho zavrařdil pro ruský dezolát atd. Možná už měli nachystané „průzkumy veřejného mínění“, jak jsou „Slováci rád, že je atentátník zbavil ruského švába“. To vše je teď k ničemu.

Progresivní tábor musel naopak rozjet demage control proces. Dozvídáme se zjevné lži, že atentátník byl z národovecké scény atd. (viz videa zde v článku). Prý Fico šířil nenávist a „chudák atentátník“ už se neovládl. Ze všech těch pokusů je cítit frustrace z toho, že to jimi nenáviděný Fico přežil a oni se teď nemohou slavit a naopak musí se stáhnout na chvíli do pozadí.

Jaký bude další vývoj? Glogální elity se po neúspěchu atentátu rozhodně nevzdají pokusy opět plně ovládnout Slovensko. Je na nejbližších spolupracovnících R. Fica, zda si to uvědomují a budou se bránit ze všech sil. Slovensko je ve válce, kterou má vyhlásili globální finanční elity. Nestačí vyměnit dočasně pár pěšáků, je třeba změnit celý systém, tak jako to udělal Orbán v Maďarsku. Šanci mají, ale současně jim půjde o život. Boj o slovenská veřejnoprávní media je jen začátek. Globální finanční oligarchie se nezastaví před ničím, pro ně jsme my Slováci zvířata a dobytek, který mohou podle libosti zabíjet. Informační pole vytvoří snadno přes jimi ovládaná media a pár ochotných rukou si vždy snadno najdou v nejhorším případě i mezi svými v místní 5. koloně.

Češi by se měli mít na pozoru stejně jako my tady na Slovensku, zabíjet opoziční politik bude nový trend boje proti národním politikům a aktivistům. Už nepůjde pouze o zavírání do vězení, už půjde o fyzickou likvidaci. Dnes na Slovensku, zítra třeba v Brně, nebo Praze.

Progresivci jsou samá pravda, láska, tolerance, ale zabít člověka s jiným názorem jim přijde úplně normální….

Noro L., Bratislava, Slovensko

* zdroj: InfoKurýr

By ARCHA

Secured By miniOrange