I když jde zatím pouze o jeden ze států USA, lze předpokládat, že jej brzy budou následovat další státy USA (zejména ty, které již mají zákonem zakázány mRNA injekce) a možná i některé suverénní země, ve kterých by se do vlády dostali takoví politici, kteří se proti covidové diktatuře od počátku vymezovali.

V mnoha zemích (například v Nizozemsku) se však již ptají alespoň na to, zda daný jedinec nedostal aktuální posilovač, nicméně to příliš neřeší, protože krev je kontaminována již po první dávce.

Zákon, který je již připraven ke schválení v USA, se vztahuje na všechny mRNA injekce, tedy nejen na ty „covidové.“

V americkém státě Wyoming byl navržen zákon, který by zaváděl povinnost spojit očkovací status s krví, takže příjemce má právo tuto krev odmítnout, pokud je k dispozici krev od neočkovaných lidí.

Japonští vědci zkoumali přítomnost spike proteinů a mRNA v krvi za účelem krevních transfuzí. Závěrem bylo, že v některých případech může materiál zůstat v krvi týdny, a proto představuje zdravotní riziko pro lidi, kteří potřebují krevní transfuzi.

Vzhledem k tomu, že v současné době neexistuje žádná metoda, jak odstranit mRNA a spike proteiny z krve, doporučují, aby byl při odběru krve jasně uveden očkovací status dárce.

Právě k tomu chtějí nyní přistoupit ve Wyomingu.

V textu návrhu zákona se uvádí:Každá osoba, která shromažďuje darovanou lidskou krev za účelem poskytnutí krve pro lidskou krevní transfuzi, musí od dárců krve požadovat, aby zveřejnili, zda dárce krve obdržel během svého života vakcínu proti COVID-19 nebo vakcínu s messengerovou ribonukleovou kyselinou.

Nahlásit se jako očkovaný tedy bude muset i ten, kdo dostal třeba jednu jedinou dávku někdy na začátku roku 2021.

Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda, zdroj

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange