(Ethan Huff, Natural News) Popredná svetová globalistická inštitúcia je vedená teroristom a zamestnáva množstvo detských predátorov a zvrhlíkov, ktorí sa tvária ako „strážcovia mieru“ a „dodávatelia zdravia“.

Tou inštitúciou je Organizácia spojených národov (OSN) a zahŕňa aj neslávne známu Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO), ktorá, ako vieme, zohrala vedúcu úlohu v „pandémii“ koronavírusu (Covid-19) – operácii pod falošnou vlajkou, ktorá mala navždy zmenil svet k tomu najhoršiemu.

Generálny riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus je bývalý terorista, ktorý zamestnáva pedofilov a násilníkov. Tí majú pod krytím tejto globalistickej organizácie voľnú ruku pri zneužívaní a vykorisťovaní najchudobnejších a najzraniteľnejších ľudí na svete.

Podľa správ zachádza Ghebreyesus dokonca tak ďaleko, že týchto perverzných zamestnancov prepravuje do malých miest v rozvojovom svete a poskytuje im luxus ako autá z požičovne a hotelové izby, akonáhle pristanú ich lety. K tomu majú k dispozícii množstvo peňazí, s ktorými nakladajú podľa vlastnej ľubovôle.

Toto všetko a ešte viac prezradil austrálsky senátor Malcolm Roberts na pôde parlamentu svojej krajiny, pričom vysvetlil, že WHO „je prehnitá od hlavy“ a označil ju za jednu z najskorumpovanejších inštitúcií na svete.

„Bývalý terorista Tedros Ghebreyesus neprepustí 83 zamestnancov WHO zapojených do zneužívania, vrátane znásilnenia a nútených potratov, pričom jedna obeť mala len 13 rokov, pričom tvrdí, že znásilnenia a nútené prerušenia tehotenstva neporušujú pravidlá WHO, pretože obete neboli priamymi príjemcami pomoci WHO,“ uviedol Roberts vo svojom prejave, ktorý celý si môžete pozrieť nižšie (v angličtine):

Zločiny OSN v Bosne, Kosove, Somálsku a inde

Situácia je v podstate rovnaká v celej OSN, kde sú škandály znásilnenia normou a kde sú detskí predátori umiestňovaní do kľúčových pozícií moci nad obyvateľstvom. Títo predátori väčšinou ani len nepochádzajú z krajiny, kde pôsobia, čo mnohonásobne zvyšuje šance na zneužívanie miestnych obyvateľov.

„V Bosne a Kosove boli hlásené ďalšie škandály OSN týkajúce sa obchodovania so sexom, ako aj notoricky nehanebná pedofilná mafia organizovaná na Haiti viac ako 100 pracovníkmi OSN, ktorí neboli dostatočne preverení,“ vysvetľuje korešpondent portálu Liberty Nation John Klar.

„Vo všetkých týchto prípadoch sa nedostatočne preverení zamestnanci OSN (alebo jej početných byrokratických pobočiek) stávajú predátormi proti tým, ktorým mali pomáhať, a potom sa beztrestne vrátia domov.“

Ďalším veľkým problémom v OSN sú vraždy. Áno, modré prilby, títo údajní „mierotvorcovia“, ktorí radi hovoria iným krajinám, čo majú robiť a ako zvládnuť vojny, často bezhlavo ostreľujú oblasti obývané civilistami či trhy v somálskom Mogadiše.

„Len za posledné tri mesiace vojenské sily Organizácie spojených národov v Mogadiše zabili viac ako 160 civilistov a zranili viac ako 400,“ uvádza ten istý zdroj.

Ďalšou oblasťou, v ktorej zúrila brutalita OSN, je Katanga, provincia Konžskej demokratickej republiky. OSN svojho času bombardovala hlavné mesto provincie Elisabethville, čím pomohla zvrhnúť jej lídra Moïse Tshombeho.

Video nižšie rozpráva nevypovedaný príbeh o bombardovaní nevinných civilistov v Kongu zo strany OSN ako súčasti kampane za zvrhnutie Tshombeho, populárneho vodcu v tejto oblasti:

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

** súvisiace články

By ARCHA

Secured By miniOrange