Už to začína byť viac ako smiešne. Médiá hlavného prúdu robia kampaň Korčokovi akoby si zaplatil nie reklamný priestor, ale celé redakcie aj s novinármi.

A k nim sa s vehementným nasadením hraničiacim s nadržanosťou pridávajú rôzne postavičky mimoparlamentného panoptika… Napríklad taký Naď. Každý deň niečo nové na fejsbúku, každú nedeľu živé vysielanie na tejto sieti (asi nemá na práci inú, zmysluplnejšiu činnosť) a jeho percentá, teda presnejšie tej ich niekoľkočlennej straničky sú stále na úrovni štatistickej chyby… Tak urputne sa snaží pricapnúť sa k bežiacej prezidentskej volebnej kampani, aby sa zviezol na mediálnej vlne.

… ale nielen to. Isto má aj iné pohnútky: Korčok pre neho znamená v budúcnosti možnú milosť, za všetko to, čo napáchal ako minister vojny, za to, aké škody štátu narobil aj s jeho kumpánmi z OĽANO. Preto je taký hlasný a útočný. Myslí si, že tým priženie voličov ku Korčokovi.

Aktuálne vystrčil hlavu zo svojej diery a kričí na plné hrdlo, že ruské spravodajské služby napadli webstránku prezidentského kandidáta Korčoka. Videl som pot na jeho hlave bez vlasov. Tento bývalý a najhorší minister z ktorejkoľvek vlády histórie dobre vie, že nejde o skýsi web, ale o jeho zadok. Aj preto si bez úcty ku kresťanským sviatkom Veľkej noci dovolil otravovať ľudí svojimi prázdnymi rečami.

Ja by som to pán Naď videl asi takto: skúste sa trošku umravniť, pokúste sa utíšiť a nerobiť hurónske vyjadrenia. Buďte v tichosti a zbožne čakajte, ako to s vami nakoniec dopadne. Pretože, aj keď si to možno pri vašom velikášstve nemyslíte, spravodlivosť má čas.

gen. Jozef Viktorín

By ARCHA

Secured By miniOrange