Tucker Carlson si do svého dalšího pořadu pozval zajímavého hosta, se kterým probírali covidové lži, které byly šířeny ve snaze donutit co nejvíc lidí k tomu, aby si nechali aplikovat genové injekce.

V poslední době totiž vychází najevo pravda – a to jak na základě podrobných studií, tak podle odtajněných hlášení vedlejších účinků do americké databáze VAERS.

Nejprve Tucker Carlson připomene některé z největších lží, které již byly rozkryty a poté se pustí do debaty se Stevem Kirschem, který se mimo jiné také podílel na některých studiích a po celou dobu sleduje jak se projevují vedlejší účinky genových injekcí.

„Vakcína proti Covidu trvale poškodila a zabila mnoho lidí,“

řekl Tucker Carlson v rozhovoru s technologickým podnikatelem Stevem Kirschem. Mluvil o katastrofě celosvětových rozměrů. „Budou o tom napsány knihy,“ řekl.

Otázkou je, kolik lidí na očkování zemřelo. Profesor Bret Weinstein uvedl, že výzkum ukázal, že očkováním bylo zabito nejméně 17 milionů lidí.

To je odhad a nejvíce šokující je, že to nevíme přesně, protože se zdá, že to nikdo nesleduje,“ řekl Carlson.

„Vláda přesně ví, kolik trans operací se provádí a kolik je na Samoi bisexuálních pilotů. Nevědí ale, kolik lidí vakcína proti covidu poškodila a zabila?“

Kirsch uvedl, že vakcína ve Spojených státech vyvolala až 770 různých bezpečnostních signálů. Americká zdravotnická agentura CDC o tom mlčela, k získání těchto informací musela být použita žádost FOIA (Open Government Act).

„To je ohromující,“ řekl Kirsch a vysvětlil, že je obvykle téměř nemožné, aby vakcína spustila tolik různých bezpečnostních signálů.

Přesto tyto přípravky stále podávají…

ZDROJ: X-Twitter, Spracoval: Slovanka/Necenzurovaná Pravda

By ARCHA

Secured By miniOrange