A VY, po tom hanebnom výpočte lámania a ohýbania práva, zákona, aj ÚSTAVY samej, aj to len ilustratívnym spôsobom – namiesto toho, aby ste „stiahli chvost“ za toľké nepriame kolaborovanie s vtedajšou vládnou mocou si ešte trúfate vyjsť do parlamentného svätostánku s takými „kravinami“, ako sme toho svedkami. A čo horšie, už odsúdenia hodné, ešte po tom všetko sa idete ako „užitoční idioti“ spolupodieľať na vyvolávaní protivládneho prevratu…

Že vás hanba nefackuje

Súdiac podľa vyhlásenia tej najnovšej odborníčky „na fšetko“ o tom, že vládny program vyzerá, ako by ho robili po bujarej silvestrovskej noci – pozreli ste sa dobre do zrkadla, kto sa tu dnes správa ako po prehýrenej silvestrovskej noci, keď idete s načisto už aj s chorým návrhom, či skôr s podvrhom – na odvolávanie Blahu z funkcie podpredsedu NR SR zato, že si dovolil zvesiť obraz prezidentky a nahradiť ho obrazom Che Guevaru“?

Len, aby bol udržiavaný „oheň“?

Čo nám to tu „nekresťansky“ bulíkujete verejne, do očí, nehanebne sa zakrývajúc morálkou, porušovaním práv – keď ste správate horšie ako prokurátor Pilát pred vyše 2000 rokmi. Lebo ten „vyhrabal“ na svoj pokrytecký počin aspoň istú zvyklosť v rímskom práve.

A vy?

LEBO Blaha neporušil zákon. Či vám to ešte nikto nepovedal, že Slovensko nie je monarchia, ale republika? A tá má svoje štátne symboly. A obrazu tej panej neprislúcha toto republikové privilégium. Tej, ktorá nie mimochodom prestúpila morálku spôsobom, ktorý si nezaslúži úctu ani rešpekt. Tej, o ktorej viete, že ju toľkokrát prekročila, ale zaryto o tom (opäť raz) „politicky korektne“ mlčíte. Hanebne, nekresťansky.

A ak ani to nestačí, tak si už konečne pozrite aspoň Ústavu (čl.2 ods.3), v spojení so zákonom o štátnych symboloch. Lebo nevedomý barbar – hotový kat.

A ak je už reč o Che Guevarovi, zrejme vám nie je dostatočne známe, že išlo o postavu partizánskeho revolucionára, ktorého vygeneroval odpor voči vrcholiacim neo-koloniálnym praktikám v strednej a južnej Ameriky. Na čele s USA. A preto ju treba aj tak hodnotiť. V historickom kontexte.

Lebo ide o postavu, ktorá sa pričinila v postavení jedného z hlavných veliteľov Kubánskej revolúcie o zvrhnutie skorumpovaného a represívneho režimu (Batistu), všemožne podporovaného – kým? Čo myslíte? A v tomto prostredí, vychádzajúcom z potreby zmien mocensky, diktátorsky zneužívanom spôsobe moci prišlo aj na krviprelievanie.

Krviprelievaniu v južnej Amerike, a najmä na Kube, ktoré VYVOLAL aj vtedy, aj tam – náš najnovší priateľ na večne časy.

Tak si 2 razy premyslite, ak chcete byť za múdru pani „na fšetko..“ Lebo nikto príčetný neschvaľuje extravagantne detinský prejav Blahu, ale nikto z nich ani nemôže rešpektovať vaše paranoidné správanie.

Naučte sa preto konečne rešpektovať demokraciu, a žiť s ňou v súlade. A nie iba o nej vajatať pred kamerami. A najnovšie už ju aj pošliapavať na námestiach Slovenska. A pokútne vyvolávať rozvrat štátu..
Ale na to treba najprv poznať. A s pokorou prijať výsledky volieb. A svojou trochu do mlyna priniesť na oltár vlasti svoj kus pridanej hodnoty. Lebo, ak ste už medzičasom zabudli, preto vás ľudia volili.
A dnes, už aj s dôvetkom, prečo to dnes tak veľmi ľutujú.

A už ozaj len idúcky od TV obrazovky:

A prečo teraz (odrazu) redaktori z RTVS vyšli do ulíc, a prečo s toľkou energiou a s toľkým oduševnením poskytujú informácie z protestov, keď už prekročil jeden z nich aj sám seba, keď zavajatal, citujem:
„Na proteste v BA zúčastnili stovky ľudí a podľa môjho sú to tisícky“.

S oduševneným výrazom tváre. A dobre s pocitom odvedenej roboty.

Až sa chce plakať, ako ďaleko to „sprivatizovanie svetonázoru“ aj vo verejnoprávnej došlo. Aby z nich neboli už spravodajcovia, ale zapálení aktivisti, ktorí to už dnes ani netaja. Aby už neposkytovali správy z politiky, ale aby ju už sami robili. Na svoj svetonázorový obraz.

A toto je skutočný „koniec sveta“, aký sme ešte pred rokom 2020 žili. Či toto vás netrápi?

Secured By miniOrange