Nedávno som povedal, že Starý Zákon t.j. Tóra je zámerne zle preložený z hebrejčiny do latiny a moderných jazykov, aby zapadol do naratívu jediného Boha, o ktorom hlásal aj muž nám známy ako Ježiš.

Tento naratív ale nezačal Ježišom, ale kráľom Jozaiášom, ktorý prikázal, že namiesto uctievania resp. uznávania aj ostatných El, musí jeho ľud uctievať len YHWH, ktorý je bytosťou z mäsa a kostí. Chcem tým povedať, že v Starom Zákone Boha niet a o tomto nevedia väčšinou ani samotní židia, lebo hebrejčine nerozumejú.

Prečo teda ten nadpis?

Ide tu o súbeh niekoľkých vecí. Začnem tam, že Elohim, konkrétne YHWH nielen robil strašné veci Hebrejcom resp. ich predkom, ale aj ich nútil robiť strašné veci ostatným kmeňom a znásilnenie detí zachytené v Talmude a obetovanie detí zachytené v Tóre sú len vrcholkom ľadovca, lebo u Hebrejcov sa pod vplyvom stáročia trvajúceho zneužívania vyvinul kolektívny Štokholmský syndróm, ktorý sa stal základom ich kultúry, a táto kultúra v interakcii s okolitými kultúrami dala vzniknúť tak mafii, ako aj skupinám, ktoré sa snažili o nápravu a aj o asimiláciu do väčšinovej populácie. Dodávam, že „cvičiť“ s populáciou, ktorá trpí Štokholmským syndrómom dokáže hociktorý žrecský klan so stáročnými až tisícročnými skúsenosťami v riadení ľudských spoločností.

Druhá vec je to, na čo pred cca 10 rokmi upozornil rabín Nuchem Rosenberg (slniečkár, ktorý ho nazve antisemitom, alebo samo-nenávidiacim židom, musí trpieť zvlášť ťažkou oligofréniou), ktorý hovoril o zneužívaní/znásilňovaní detí v kruhoch niektorých fundamentalistických židovských siekt. Dokonca to nazval „montážnou linkou na znásilňovanie detí“. A teraz sa vynárajú videá a fotky o policajnom zásahu v Brooklyne, kde sa v jednom Chabadskom susedstve konkrétne našli pod synagógou ilegálne tunely, z ktorých jeden viedol aj k detskému múzeu s tým, že pivnica/širšia časť tunelu bola plná matracov a detských stoličiek. Skrátka, tento pedofilný a satanistický kult, ktorý je krvilačný a má kanibalistické chute, je riadený práve rabínmi s tým, že niektorí boli v New Jersey v 2009 zatknutí za obchod s orgánmi, detskými orgánmi a za pranie špinavých peňazí s tým, že medzi sedemnástimi zatknutými rabínmi (5 z nich boli pomerne známi) bol aj hlavný rabín Brooklynu.

Tretia vec je, že tento de facto satanistický kult má aj rôzne ne-židovské vetvy, ktoré sú zapletené do ilegálnych aktivít všade vo svete a donedávna mal značné operácie na Ukrajine (prevažne obchod s bielym mäsom, deťmi a orgánmi) a okrem iného pretláča LGBTI+ agendu a legalizáciu pedofílie.

Prečo to teraz otváram?

Pretože na celý kult uctievania Elohim (ktorý je de facto satanistický kult smrti) sa začína vrhať ostré svetlo, a nielen sa začína poukazovať na jeho existenciu, ale aj na prepojenia na rôzne svetské a cirkevné inštitúcie, aktivity, dejiny a hlavne pôvod. Tento kult však v takýchto podmienkach zaniká, lebo môže fungovať len vtedy, keď väčšinová populácia nevie o jeho existencii. Ďalšou vecou je, že tie inštitúcie, ktoré boli nielen infiltrované, ale aj prevzaté týmto kultom, ktorého súčasťou je aj de facto satanistický anglo-americký močiar s centrálou v Londýne (mimochodom v roku 2023 odstúpilo niekoľkonásobne viac CEO, ako v predošlých rokoch) prídu o legitimitu a vzhľadom na posledné aktivity pápeža, pokojne sem môžete priradiť aj Vatikán a Rímskokatolícku cirkev.

A čo naše malé Slovensko?

Prepojenie na kult nad rámec Nadie Marcinkovej (slovenská modelka a pilotka v zamestnaní Eppsteina, ktorá je od pondelka 08.01.2024 nezvestná) tu určite je, prinajmenšom cez financovanie PS, kampane „podarenej“ aktivistky z Pezinka, schému zneužívanie ÚŠP a NAKY a môj osobný tip je, že Rizmana som nie náhodou nazval černokňažníkom. Dodávam, že keď tieto prepojenia vyjdú najavo, generálna prokuratúra bude konať aj keď ÚŠP bude ešte stále existovať.

Autor: Oracle

By ARCHA

Secured By miniOrange